Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rade Prica = Ersan Martin

Almanya'da tutunamadi, kalsin!

bu arada, Antalya Souza'yi 1 yilligina Köln'e kiraladi...
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar ben Orhan transferini destekliyorum.Kendiside Trabzon da oynamak istediğini söylüyor.Çok yönlü bir oyuncu.
      gs ye transfer olurken bizde gs nin teklif ettiği parayı teklif ettik ama o gs yi seçti..şimdi gs den tepik yeyince trabzonsporda oynamak ister tabi..bizim bu tarz futbolcuları takımımızda barındırmamamız gerekiyor.daha önce bunların hangisinden bi fayda gördük ki bundan da fayda bekleyelim.trabzonspor da oynasın seneye gs tekrar geri çağırsın sence dururmu burda.bunlar trabzonu sadece istanbulda tepik yiyince hatırlıyorlar.bi şekilde biz de buna çanak tutuyoruz ne yazıkki
      Sen ağlat biz severiz seni...
      Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
      ts_mania

Yorum

• Trabzonspor’un Intertoto Kupası’nda Rumen temsilcisi Galati’ye elenmesinin ardından istifaya çağrılan yönetim kurulu, önceki akşam yaptığı toplantıda, eski yıldızı Fatih Tekke’nin transferini gündeme aldı...

Başkan Nuri Albayrak’ın talimatıyla harekete geçen Bordo-Mavili kulüp, menajer Özcan Yamak’a bu transfer için tam yetki verdi. Dün Rusya’ya giden Yamak hem Zenith Kulübü’ne hem de Fatih Tekke’ye Trabzonspor’un resmi teklifini iletti. Karadeniz ekibi’nin, 7.5 milyon euroya Rus temsilcisine verdiği Fatih’i tekrar kadrosuna kazandırmak için kesenin ağzını açtığı, kiralama ya da bonservisini alma yoluyla bu işi bitirmeyi planladığı öğrenildi.

ALTERNATİFİ RADE PRİCA

Başkan Albayrak’ın da Fatih’i telefonla aradığı “Yuvaya geri döner misin?” diye sorduğu ve “Seve seve” karşılığını aldığı ileri sürüldü. Rusya’da mutsuz olan ve geçen hafta takım arkadaşıyla kavga ettiği için maç kadrosundan çıkartılan milli futbolcunun, Türkiye’ye dönüş hazırlığına şimdiden başladığı belirtildi. Bordo-Mavili yönetim, Fatih’le alternatif olarak ise İsveçli Rade Prica’yı gündemine aldı. Bu arada Sauthampton Ömer Rıza için Trabzon’a 750 bin paund önerdi. Ziya Doğan ikna edilirse Ömer Ada yolunu tutacak.

Yorum

• Sanıyorum Brozek Prica'dan daha iyidir
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor’un Intertoto Kupası’nda Rumen temsilcisi Galati’ye elenmesinin ardından istifaya çağrılan yönetim kurulu, önceki akşam yaptığı toplantıda, eski yıldızı Fatih Tekke’nin transferini gündeme aldı...

Başkan Nuri Albayrak’ın talimatıyla harekete geçen Bordo-Mavili kulüp, menajer Özcan Yamak’a bu transfer için tam yetki verdi. Dün Rusya’ya giden Yamak hem Zenith Kulübü’ne hem de Fatih Tekke’ye Trabzonspor’un resmi teklifini iletti. Karadeniz ekibi’nin, 7.5 milyon euroya Rus temsilcisine verdiği Fatih’i tekrar kadrosuna kazandırmak için kesenin ağzını açtığı, kiralama ya da bonservisini alma yoluyla bu işi bitirmeyi planladığı öğrenildi.

ALTERNATİFİ RADE PRİCA

Başkan Albayrak’ın da Fatih’i telefonla aradığı “Yuvaya geri döner misin?” diye sorduğu ve “Seve seve” karşılığını aldığı ileri sürüldü. Rusya’da mutsuz olan ve geçen hafta takım arkadaşıyla kavga ettiği için maç kadrosundan çıkartılan milli futbolcunun, Türkiye’ye dönüş hazırlığına şimdiden başladığı belirtildi. Bordo-Mavili yönetim, Fatih’le alternatif olarak ise İsveçli Rade Prica’yı gündemine aldı. Bu arada Sauthampton Ömer Rıza için Trabzon’a 750 bin paund önerdi. Ziya Doğan ikna edilirse Ömer Ada yolunu tutacak.

hah bizim futbol duayeni ziya da ömer rıza yı gönderir zaten, her maç banko oynatıyor ya

Yorum

• 10 NUMARA CALUWE Mi?

Galati yenilgisinin ardından transfer kararı alan Trabzonspor, Hollanda ekiplerinden Utrecht’te forma giyen 28 yaşındaki Tom Caluwe’yi gündemine aldı. Teknik direktör Ziya Doğan’ın daha önce izleyip beğendiği Caluwe, Bordo-Mavili ekibin eski futbolcusu Sommers’in de takım arkadaşı. Hollanda’da forma giyen Caluwe’nin menajerliğini ise Yattara’nın menajeri Adnan Demir yapıyor. Trabzonspor’da yönetim bu futbolcunun transferi için nabız yoklayacak.
              Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
              Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Yönetim Doğan'dan hesap sordu!

Trabzonspor yönetiminin, Otelul Galati' ye elenilmesinin ardından transfer kararı alması tepki çekti. Bordo - mavililerin gündemindeki en önemli iki ismin Orhan Ak ve Necati Ateş olduğu belirtilirken, bir de yabancı futbolcu transferi için çalışmalar sürdürülüyor.

Yeni sezon öncesi İntertoto Kupası' nın 3. turunda, en büyük başarısı Romanya Birinci Ligi' nde 4' lük olan Otelul Galati takımına, her iki maçta da 2 - 1' lik skorla mağlup olarak Avrupa macerasına son noktayı koyan Trabzonspor' da yeni sezon öncesi büyük bir şok yaşanıyor. Buna rağmen yönetimin pembe tablo çizmesi taraftarları çileden çıkardı. Yönetim, Galati maçında oynanan futboldan memnun olduğunu söylerken, taraftar gruplarının sitelerinde yer alan yorumlarda, yönetimin elendikten sonra transfer kararı almasına tepki gösteriliyor. Bu arada her fırsatta Doğan' ın arkasında olduklarını vurgulayan Trabzonspor yönetimi ise, tecrübeli hocadan hesap sordu. Tecrübeli hocaya, "Formda olan Ahmet Şahin' i neden kestin?", "Serkan orta saha için alındı, neden sağbek oynadı?" sorularını yönelttiği ve bu yönde en kısa zamanda bir rapor istediği vurgulandı.

Yönetim Kurulu toplantısında transfer kararı çıkmasının ardından hareketli saatler yaşayan Trabzonspor' un transfer komitesi, Galatasaraylı Orhan Ak ve Necati için girişimlerini hızlandırdı. Sol beke Orhan Ak' ın ismi ön plana çıkarken, bu futbolcunun da Trabzonspor' a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın da Orhan Ak' a onay verdiği öğrenildi. Necati Ateş' in yüksek bonservis bedelini karşılaşmanın yollarını arayan yönetim, yabancı transferi için de düğmeye bastı. Kadrosuna en az 1 yabancı katmayı düşünen bordo - mavililer, Arjantin, Polonya ve Almanya' da arayışlarını sürdürüyor. Bugüne kadar yaptığı yabancı futbolcu transferlerinden istediği verimi bir türlü alamamaktan yakınan bordo - mavili yönetim, bu kez hata yapmak istemiyor. Öte yandan Otelul Galati ile oynanan ilk maçta kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan ve UEFA' dan 3 maç ceza alan Yattara' ya yönetim de 25 bin YTL' Lik fatura kesti. Cezanın Yattara' ya tebliğ edildiği de vurgulandı.

31.07.2007
                Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  10 NUMARA CALUWE Mi?

Galati yenilgisinin ardından transfer kararı alan Trabzonspor, Hollanda ekiplerinden Utrecht’te forma giyen 28 yaşındaki Tom Caluwe’yi gündemine aldı. Teknik direktör Ziya Doğan’ın daha önce izleyip beğendiği Caluwe, Bordo-Mavili ekibin eski futbolcusu Sommers’in de takım arkadaşı. Hollanda’da forma giyen Caluwe’nin menajerliğini ise Yattara’nın menajeri Adnan Demir yapıyor. Trabzonspor’da yönetim bu futbolcunun transferi için nabız yoklayacak.

Hah tam bulmuşlar 10 numarayı, Sommersin de takım arkadaşıymış biz sommerside gördük Sommersin forma giyebildiği bir takımda benim amcaoğluda forma bulur yeni bir djokaj geliyor o zaman , gelmeden kulüp bakalım

Yorum

• İlk olarak Mantalite61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hah tam bulmuşlar 10 numarayı, Sommersin de takım arkadaşıymış biz sommerside gördük Sommersin forma giyebildiği bir takımda benim amcaoğluda forma bulur yeni bir djokaj geliyor o zaman , gelmeden kulüp bakalım

Dakika dakika adı geçen futbolcuların videoları. Adam 10 sn de atmış. Hakkaten güzel bir gol
                    FxY

Yorum

• Keşke alabilseler Caluwe'yi. Ama sanmıyorum becerebileceklerini. Szymek'e benzetiyorum stilini...
                      En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 31.07.2007, 14:07.
                      BORDO MAVİ

Yorum

• Caluwe'yi 1-2 defa izleme sansim oldu stili Szymek'e benziyor ama Szymek kadar iyi (zihinsel anlamda) degil. Ama alinirsa cok faydali olur bence. Ama Utrecht'te üzerinde baski falan yok. Bize gelirse baya bir baski olacak üzerinde. Kaldirabilirmi bilmem. Gelirse görecegiz.
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          10 NUMARA CALUWE Mi?

ziya izleyip beğendiyse uzak durulmalı ziya messi izleyip beğense ben şüphe duyarım futbolculuğundan
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• ya allahını severseniz bu yönetimin vede bu hocanın hala iyi şeyler yapacağınımı sanıyosunuz ya ) bunlkar şaşkın ördek gibi ne halt edeceklerini bilmiyorlar dün transfer bitti diyorlar taraftar da diyorki ne bitmesi eksik çok bu takımdan bişe olmaz ama bizimkiler yok efendim yeter diyorlar elin galatisi geliyo çakıyo bize sahamızda sonrada yok efendim transfer yapacaz ))))))) allahın manyakları allahın manyakları size bizler burdan sölerken gaaalke almıyosunuz elin adamı sizi yenincemni anlıyosunuz. işte bakın eyyyyyyyy büyük taraftarımız bizleri hangi kafada ki insanlar yönetiyor. ve bunların yapacakları hangi iş doğru olur ben size bunu soruyorum

Yorum

• bu alacağımız adamları konyaspor-sivasspor-kasımpaşa da hayli hayli alır yani hiç şüpheniz olmasın
                              sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                              Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ziya izleyip beğendiyse uzak durulmalı ziya messi izleyip beğense ben şüphe duyarım futbolculuğundan
                                daha bakacaklarda anlasacaklarda...ohooooo.yeni baslamislar demek.nerdeyseler onca aydir
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X