Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha önce de yazdım, bu yönetimleri borçtan korkar haline getiren bizleriz..en küçük borçlnamada kamuoyu vaay nasıl borçlanırsınız diye ayağa kalktı.kasada para ile yönetimi devretmek övünç kaynağı oldu.şampiyon mu olduk? hayır. kasayı para ile bıraktık, borç yok. iyi aferin. büyük kulüp olduk şimdi.

yok böyle bir şey..borçtan korkulmaz, borçsuz hiçbir şey olmaz..önemli olan o borçları ödemektir, çevirmektir...fener 100 milyon borçlanmış..sen yarısını borçlan ama adam gibi transfer yap, değsin, başarı gelir zaten..borçları da ödersin...
    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Anlaşılan o ki işler bozulmuş, birilerinin çarkına çomak sokmuşlar!Hadi hayırlısı...

Yorum

• sol bek kesinlikle orhan ak olacak.zaten kendiside trabzonlu. ancak zamanında trabzon a gelmeyip gs ile anlaşmıştı. kader işte! ikinci transfer forvet. necati yada hasan kabze ile nabız yoklanacak. muhtemelen hasan kabze gelecek. olmazsa, yurtdışından bir forvet alınacak. üçüncü oyuncu ise top tutabilen,teknik bir orta saha elemanı. buda muhtemelen yabancı olacak. benim tavsiyem, gine milli takımı ndan veya son şampiyon ırak milli takımı ndan futbolcuların alınması. gogua da olabilir. ama ırak milli takım oyuncularını çok beğendim,özellikle de kaptanları. bu rada stoper için sierra leone asıllı otelul galati li yogo da seneye alınabilecek özellikte bir stoper dir.

Yorum

• @stichus
          taraftar andersenden masalları dinlemekten usandı. icraat bekliyor.Varmı transfer sen onu söle.
          transfer orhan kabze, necati olcaksa söylede bizde kanser olmayalım.
          Trabzonsporun büyüklüğünü kavrayamayan teknik heyete Trabzonsporun müzesini gezdirin.tribunde taraftar bulmayacaklar yakında,Trabzonsporun anahtarını belediye başkanına teslim olur.
          Trıbundeki taraftarı ayşe nine bile bu teknik heyetten daha iyi yönetir.Teknik heyet Trabzonsporun başkanı olmuş.Trabzonspor yönetim kurulu teknik heyeti gönderse milyon dolar tazminatmı ödeyecek sölede bilelim.

andersenden masallarla kandırmaya devam edin
          En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 30.07.2007, 17:37.
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• yapılacak transferler carrusca palermo tomas

Yorum

• ziya

'Keşke Trabzon beni arasaydı'
              Mircea Lucescu, Galati'nin Trabzonspor'u elemesine hiç şaşırmadığını söyledi..
              30 Temmuz 2007 11:14
              Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Rumen takımı Otelul Galati'nin Trabzonspor'u İntertoto Kupası 3. turunda elemesine hiç şaşırmadığını söyledi...

Fenerbahçe ile İstanbul'da oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kalan Ukrayna temsilcisi, önceki gece maçtan hemen sonra Donetsk'e uçtu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda özel açıklamalarda bulunan Rumen teknik adam, Trabzonspor'un elendiği haberini normal karşıladı.

Rumen futbolunun Avrupa'da iyi bir düzeye ulaştığını ifade eden Lucescu, "Son yıllarda Rumen futbolu büyük bir çıkışa geçti. Geçen sene UEFA Kupası'nda Rapid Bükreş çeyrek, Steaua Bükreş ise yarı finale yükselmişti. Avrupa'nın dört bir yanında kaliteli Rumen futbolcuları top koşturmaya başladı. Türk takımlarının bu durumu iyi okuması gerekir." yorumunu yaptı.

Trabzonspor'un da güçlü bir ekip olduğunu ifade eden 62 yaşındaki teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü: "Sezon öncesi takımların tam hazır olmadığı dönemlerdeki bu tür maçlar her zaman tehlikelidir.
              Ancak Trabzonspor'un teknik kadrosunun rakip takımı iyi analiz edemediğini anlıyorum. Keşke Trabzonspor beni arasaydı. Yardımcı olurdum. Rumen takımlarını küçümsememek lazım."

Türkiye'deki rekabeti özlediğini söyleyen Mircea Lucescu, dostluk maçında F.Bahçe'den daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti.

Yorum

• transferin yapılacağını basın sözcümüz açıkladı işte.. bende hocanın evvelden beri istediği bir kaç isim var.. ama mesele bu değil.. mesele zamanı değerlendirmeyi beceremeyişimiz.. takım almanyaya gitmedi, ne kadar doğru.. gençler yerine ciddiyetle asılarak aslarla çıktı intertotoya.. ne kadar doğru! bu kadar doğru yeter sandık.. mesele famagusta lazio dinamo kiev van fener meselesi değil bana göre..
                iyi bir takımın olsun.. sorunsuz altı yabancın..
                kalecin sağlam olsun..
                hocan da sağlam olsun..
                taraftarın her zaman seninle zaten! zamanlama hatasını taraftar yapmıyor ki yönetim yapıyor..
                hz. ömere atfen bir deve yuları hikayesi anlatılır..
                hazret camiye girerken orada bulunan bir adamcağıza emanet etmiş devesini.. namazda da adamcağıza acımış beş dirhem vermeyi planlamış.. bilinen hikaye işte.. adamcağız devenin yularını alıp gitmiş oradan.. hazret camiden çıkıp deveyi yularsız görünce şaşırmış.. ama pazardan yular almaya gittiğinde daha da şaşırmış.. tam beş dirheme kendi devesine ait yuları pazardan alınca, kulların kendi helallerini nasıl da harama çevirdiklerinden yakınmış rabbine!
                şu adamları evvel alacaktık evvel..
                şimdi, almaya mecbur kalınca değil!
                (bu arada kinaye banaysa öyle işim falan bozulmuş değil benim.. kırmayalım birbirimizi lüzumsuz yere.. son iki günde beni arayan arkadaşlarım artık kızdırmaya değil destek olmaya çalışıyorlar.. üzülmek de fayda etmiyor!)

Yorum

• bu adamlar ne zaman akıllanacak merak ediyorum doğrusu hala orhan ak eşşek bile akıllanırdı bu zamana

Yorum

• "Benim elimde değildi"

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Ayman Abdelaziz Trabzonspor'da kalacağını açıkladı. Adı Mısır'ın Zamalek ve Al Ahli kulüpleriyle anılan Ayman, Zamalek kulübünün teklifinin Trabzonspor'u memnun etmediğini söyledi.

Ayman Mısır'ın önde gelen portallarından Filgoal.com'a yaptığı açıklamada Trabzonspor'un kendisi için 4 milyon avro istediğini ama Mısır ekibinin 1 milyon Avro'da kaldığını bildirdi. Ayman "Trabzonspor 6 ay önce beni 1.5 milyon Avro'ya aldı. Bu yüzden beni daha fazla ücretle satmak istiyorlar" ifadesini kullandı. Zamalek'in kendi evi olduğunu da belirten Mısırlı futboılcu transferin kendi inisiyatifi dışında geliştiğini sözlerine ekledi.
                    (Ligtv.com.tr)

Baskanın paraya ihtiyacı yok satamaz öyle her futbolcuyu
                    Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                    Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Orhan Ak v.b. isimleri duyunca karnıma ağrılar giriyor vallahi Ergün Teberi almak bu kadar mı zor Kaç sezon oldu bi kaleci alabilmiş değiliz Bi Bursa kadar olamıyoruz Uzun zaman oldu şöyle sol kanatdan çizgiye inip doğru düzgün bi orta göremedik Tekke varken bile olan golcü ihtiyacımızı gidermiş değiliz halen Yahu aylar, yıllar geçti eksikler değişmedi
                      En son champions tarafından düzenlendi; 30.07.2007, 17:52.

Yorum

• Ben de fıkra anlatayım

Temel'e sormuşlar;

Asılıyorsun, son sözün nedir?

diye

- Bu baa ders olsun

demiş

Yönetim hatalarından ders çıkarmadığını kanıtladı. Ziya Doğan'a sarılmaları da sevdiklerinden değil, beceri eksikliklerinden
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• @stichus
                          Kaleci istemiyorum diyen bu teknik heyetti dimi. kalecimizin süper kaleci sahaya çıktığında ayağı titriyo.Tolga Trabzonsporun kalecisi olamaz. sol taraf bariz belli hala celalledinle oynamaya devam ediyoruz.Yahu kadroyu daraltında celo, m.keçeli,tayfunu gönderinde onun yerine adam akıllı bir transfer alın Pascal feindounoyu alın. bu üçüne vercen parayı gidin pascalı alın.
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• evet champions, katılıyorum sana.. tekke varken dahi büyük ihtiyaçtı golcü.. şimdi golcüsüz kalecisiz kanatsız bir garip kalakaldık..
                            defans oyuncusu bollaştıkça takım defansta çuvallıyor..
                            şu yediğimiz gollerin bir dvdsini alacağım kulüpten.. komedi gibi vallahi..
                            herkes aceleyle top ayağında olan adama doğru koşar.. kimisi uçarak açıyı kapamaya çalışır.. bir pas.. hoop terse.. bir tutam da şans ilave et.. kaleciyi çık.. al sana buz gibi gol!
                            iki senedir kıbrıstan arnavutluktan romanyadan uzağa gidemedik..
                            Allah'tan reva mıdır yahu!

Yorum

• yönetim dersleri ne dense hep bütünlemeye bırakıyor.ne zamandan b eri aynı dersi almaya çalışyıorlar.
                              kilit yiyecekler sonunda.

Yorum

• Arkadaslar abiler kardesler stichusu birsey sanıpda ona öneri getirmeyin adam diyemiyorki bunlar totocu ceblerini doldurdular reklamlarını yaptılar zaten kendilerine yapılan hakaretlerden etkilenmiyorlar ziyayada bakıyorlar oda aynı bakıyor buradan kovulursam nerde calısırım diye bu adamların bordomavi.net versiyonu stichusa da nanmayın
                                Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                                Şenol GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X