Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gokhan Gulecin bizim takimda isi yok bize ilkonbirde oynayabilcek umut ve ersenden daha iyi olan bir golcu lazim

Yorum

• Milletin elinde kalan işe yaramaz adamları başladılar şimdi toplamaya

Yorum

• ya kardesim bu yönetim para verip transfer yapmazz..bosuna heveslenmeyinn
        ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• orhan ve ayhan kabzeye hayir

gazete basliklarina bakiyorumda inanmak bile isdemiyorum nerde bir artik varsa külübümüz talib oluyor..... ayni oyuna gelmeyelim arkadaslar bize külüblerinde isdenmeyen oyuncular lazim deil alacak oldugunuz oyuncu sattiginizda iii olmali bence onlar gidenlerin ayakabi bagi bile olamaz onun icin site saginlerine sesleniyorum bu yolda bir kanbanya yaparsak taraftari oldugumuz trabzonsporun baralarini bosu bosuna harcamasinlar buna bir önlem almaliyiz saygilarimla oflu_ömer

Yorum

• Ts tarihinde bole kotu bir yonetim sekli warmı...acaba...okadar kotu bir yonetim ki basarı hayal gibime geliyor..

Yorum

• yoktur heralde dahada olmaz bu kadar kotu yonetimm...
              ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• ins son olurr...

Yorum

• Ertuğrul sağlam ibr. Akın'a bir hafta şans vermiş büyük ihtimalle satarlar kabzelerle necatilerle olacak iş değil alın size yııldız adayı İbrahim Akın bence süpper olur....
                  poetricus

Yorum

• bu sene şampiyonuz okadarrrr

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Kaleci, Ibrahim Akin ve Golcü alsinlar.
                      Jun, Musampa, Jeff, Keceli ve Ömer Rizayi göndersinler.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• orhan ak a hayır... necatiye hayır... hasan kabze olabilir kendini gösteremedi cinconlarda ama tabiki kapıyı 1milyon dolardan acmamak sartıyla... trabzonspor anadoludan kimi aldıysa kapıyı ucuk ücretle acmaya başladı bize gelmezler diye... trabzona parasını için gelecek futbolcuyu istemıyoruz...
                        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• TRABZONSPOR'U ANLAMIYORUM
                          Trabzonspor’da Ceyhun gibi bir usta doksan dakikayı tamamlayamıyor, anlamıyorum.

Trabzonspor’da Stepanov gibi bu ülkeye gelen en iyi stoperlerden biri satılıyor, yerine yeniden Tolga Seyhan alınıyor, anlamıyorum.

Trabzonspor’da bu sakatlar bir türlü neden düzelmiyor, neden oynayamıyor, anlamıyorum.

Trabzonspor’da bir yenilgi ile teknik direktör Ziya Doğan tartışılmaya başlanıyor, anlamıyorum.

Trabzonspor’da Yattara gibi bir top cambazı atsan atılmıyor, satsan satılmıyor, ama bir türlü de uslanmıyor, anlamıyorum.

Allah aşkına birileri bana Trabzonspor’u anlatsın, anlamıyorum.

"Şansal Büyükanın Trabzonspor yorumu..."

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TRABZONSPOR'U ANLAMIYORUM
                            Trabzonspor’da Ceyhun gibi bir usta doksan dakikayı tamamlayamıyor, anlamıyorum.

Trabzonspor’da Stepanov gibi bu ülkeye gelen en iyi stoperlerden biri satılıyor, yerine yeniden Tolga Seyhan alınıyor, anlamıyorum.

Trabzonspor’da bu sakatlar bir türlü neden düzelmiyor, neden oynayamıyor, anlamıyorum.

Trabzonspor’da bir yenilgi ile teknik direktör Ziya Doğan tartışılmaya başlanıyor, anlamıyorum.

Trabzonspor’da Yattara gibi bir top cambazı atsan atılmıyor, satsan satılmıyor, ama bir türlü de uslanmıyor, anlamıyorum.

Allah aşkına birileri bana Trabzonspor’u anlatsın, anlamıyorum.

"Şansal Büyükanın Trabzonspor yorumu..."
                            Taraftar anlamiyor. Elin oglu nasil anlasin
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• risp iyileşirse tolgada eski tolga olursa savunma çok fazla açık vermeyiz gibime geliyor ama sol kanat ne olacak bilmiyorum
                              musampada biraz ısrar edilseydi bence osorunda ortadan kalkardı.gökdenize yine sol taraf görünüyor
                              allah som-numuzu hayretsin
                              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                merak ediyorum ziyanın istediği mücadeleci futbolu oynayabilen kaliteli futbolcu yok mu acaba piyasada? sadece ferhat,m.keçeli,hasan,ayman tarzı topa düşman adamlar mı oynayabiliyor bu mücadeleci futbolu?
                                Allah aşkına bunların arasına Aymanı katmayın. Adam 4x4 lük görevini yapıyo. Eğer mevkisinden dolayı yazıyosanız oraya alınan kabiliyetsizleri kim aldıysa ona sayın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X