Ollldu.Alacaz senden akılı zaten...Çok vidi vidi yaptın kirletme forumu...Adamların ortasahasının çok sağlamlaştığının forumun %80 kabul ediyoda bi sen "bay akıl" doğruyu görüyorsun... Hadi selametle...
Birincisi yazdığın cümlelere dikkat et bidaha bu kadar kibar olmam ikincisi forumda senden başka elalemin kadrosunu sayıp çok korkuyorum diyen başka bi taraftar yok çünkü onlar trabzonspor taraftarı umarım anlamışsındır
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Birincisi yazdığın cümlelere dikkat et bidaha bu kadar kibar olmam ikincisi forumda senden başka elalemin kadrosunu sayıp çok korkuyorum diyen başka bi taraftar yok çünkü onlar trabzonspor taraftarı umarım anlamışsındır
Ya arkadazşlar gerçekten saçma bir şeyi tartışıyorsunuz. Gs kadrosunu çok güçlendirdi. Bunu aklı başında herkes görür. Korkmak kelimesini o arkadaşımız bence yanlış kullanmıştır. Sizin anladığınız manada değildir.Uzatmanın anlamı yok. Aynı takımın taraftarlarısınız siz...
Onlarin sag kanadinda Yattara yok.
Onlarda Gökdeniz yok.
Linderoth süperstar oldugu icinmi Danimarkada oynuyor?
Hüseyin ve Serkanda Türk Milli Takimi oyuncusu!
Ceyhun istesin Lincoln kadar oynar.
Hem biz daha ortasahaya Transfer yapacagiz!!!
Baktik hic olmadi: Serkan, Hüseyin, Ayman, Hasan ve Ferhati GS macinda oynatiriz ve 90 Dakikada orta sahalarindaki Oyuncularin bacaklarini kirariz
Bakin Tartismayi kesmezseniz Avatarda gördügünüz Pehlivani gönderirim haberiniz olsun
En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 26.06.2007, 17:15.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Ya arkadazşlar gerçekten saçma bir şeyi tartışıyorsunuz. Gs kadrosunu çok güçlendirdi. Bunu aklı başında herkes görür. Korkmak kelimesini o arkadaşımız bence yanlış kullanmıştır. Sizin anladığınız manada değildir.Uzatmanın anlamı yok. Aynı takımın taraftarlarısınız siz...
Bak sende yapma böyle,git başka takımı tut...Sen ne biçim taraftarsında başkasının orta sahası için "güçlendirdiler" diyebiliyorsun. ? Bazıları kokrmayı tırsmak titremek olarak algılıyorsa onların algılama geriliğidir...Beni sallamaz... Ha bu arada @jack acayip korktum,tırstım,titriyorum.Ne olur kibarr ol ya... @huseyin Dediklerin doğrudur,hiç bişe olmazsa Hasan'a inceden gaz verilir.adamların oyuncuları 3 er lık mecburi izinlere çıkarlar...Ayrıca evet bir Yattara,bir Gökdeniz kimsede yok.Allahtan da yok yani... Ama rakibimiz olan bir takımın da neler aldığını neler sattığını takip etmemiz fazla acayip olmasa gerek ?Dostuna yakın ol düşmanına daha da yakın,mantığı...
En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 26.06.2007, 17:18.
Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Bak sende yapma böyle,git başka takımı tut...Sen ne biçim taraftarsında başkasının orta sahası için "güçlendirdiler" diyebiliyorsun. ? Bazıları kokrmayı tırsmak titremek olarak algılıyorsa onların algılama geriliğidir...Beni sallamaz... Ha bu arada @jack acayip korktum,tırstım,titriyorum.Ne olur kibarr ol ya...
..................
En son Misafir tarafından düzenlendi; 26.06.2007, 17:21.
hangi takımı tutacağıma ben karar veririm ve vermişimki buradayım. Saygılı ol ben tartışma uzamasın diye bir yorum yaptım. Lakin görüyorumki seninle anlaşmam zor. Zira seviyene inemem...
Yanlış anladın beni.Bende az önce snein dediklerinin aynısını söyledim,ve sana bir önceki mesajımda yazılanlar başıma geldi.adamar orta sahasını güçlendirdi deme,sana aynı ithamlar gelir demek istemiştim......
Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yanlış anladın beni.Bende az önce snein dediklerinin aynısını söyledim,ve sana bir önceki mesajımda yazılanlar başıma geldi.adamar orta sahasını güçlendirdi deme,sana aynı ithamlar gelir demek istemiştim......
Tamam şimdi anladım ama ifade yanlışlığı var demekki. Kusura bakma.
Biraz hayalci olacam ama
kaleye pletikosa veya Bobondilla mı neydi o
orta sahaya oyun kurucu riquelme
forfete ile palermo veya A.Alves veya Fatih Tekke yi alırsak bu sene şampiyonluğa oynarız
Aksi halde ben pek ümitli değilim
BORDOMAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR
Bak sende yapma böyle,git başka takımı tut...Sen ne biçim taraftarsında başkasının orta sahası için "güçlendirdiler" diyebiliyorsun. ? Bazıları kokrmayı tırsmak titremek olarak algılıyorsa onların algılama geriliğidir...Beni sallamaz... Ha bu arada @jack acayip korktum,tırstım,titriyorum.Ne olur kibarr ol ya... @huseyin Dediklerin doğrudur,hiç bişe olmazsa Hasan'a inceden gaz verilir.adamların oyuncuları 3 er lık mecburi izinlere çıkarlar...Ayrıca evet bir Yattara,bir Gökdeniz kimsede yok.Allahtan da yok yani... Ama rakibimiz olan bir takımın da neler aldığını neler sattığını takip etmemiz fazla acayip olmasa gerek ?Dostuna yakın ol düşmanına daha da yakın,mantığı...
Elbette Rakiplerimizi Takip etmemiz gerekir (her ne kadar bizim TD ilgilenmiyorum desede).
Iyi Transferler yaptilar. Bu dogrudur.
8 Oyuncu aldilar ve hala almanin pesindeler ama buda seneye Takimin cok degisecegini gösterir ve uyum sorunu yasayabilirler.
Besiktasda yillardir 15 alip, 25 gönderiyorlar (abarttim).
Ama basari yok.
Bizim Cagdas orada oynarken: Bunlar bu Kafa ile 10 Sene daha Sam´piyon olamaz demisdi (canli yayinda) ve ardindan fiseklenmisdi.
Bakin daha Transfer Sezonu bitmedi. Umudum azda olsa Insallah bizde daha 2-4 arasi iyi Futbolcu alacagiz.
Hem iyi bir Hava yakalarsak neden Sampiyonluga oynamayalim?
Stuttgart bu Sezon Sampiyon oldu ve kimsenin hesabinda yokdular!
Sonucda hepimizin TEK ISTEGI:
Galatasarayada:
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
İnter toto'nun ilk turlarını bu kadroyla geçeriz, lig Ağustos'ta başlıyor. Temmuz'un ortalarında bile alsak oyuncuları, 15-20 günlük sürede uyum sağlanır. hem bu arada kontenjan işi belli olur, takip edilen futbolcuların durumu iyice netleşir, iç piyasada fiyatlar, gidenler kalanlar, durum daha bi belli olur.
Biz tabi, kamp başladığı için bir an önce transferlerin bitmesini istiyoruz. Bir de buna geçen yıllardaki, hep geç kalınmış transfer tecrübeleri, faciaları eklenince hepimizin ayarı hafif kaçmış durumda
Eğer yönetim en geç lig başlayana kadar da beklenen kaliteli transferleri yapmazsa Aralık ayında onların ayarı fena kaçacak haberleri ola...
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum