Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporlu Fatih Akın'dan belgesel!

Dünyaca ünlü yönetmen Fatih Akın, taraftarı olduğu Trabzonspor'un belgeselini çekeceğini açıkladı. Akın, bordo mavililerin altyapısından yeni Maradona bile çıkabileceğini söyleyerek, takımına olan sevgisini dile getirdi..

21 Haziran 2007

Cannes Film Festivali'nde ''Yaşamın Kıyısında'' adlı film ile ''en iyi senaryo'' ödülünü kazanan, ayrıca ''Duvara Karşı'' filmi ile de Berlin Film Festivali'nde ''Altın Ayı Ödülü''nü alan Trabzonlu yönetmen Akın, taraftarı olduğu Trabzonspor'u yakından izlediğini söyledi.

Akın, turneleri nedeniyle Trabzonspor'u çoğu zaman gazetelerden takip edebildiğini belirterek, ''Trabzonspor'a 5 yıl veriyorum. Kesinlikle şampiyonluk kupasını alacak'' dedi.

Trabzonspor ile ilgili ilerde bir çalışma yapmayı da düşündüğünü söyleyen Akın, ''Önümüzdeki süreçte Trabzonspor belgeseli yapacağım. Mesela Cannes'de gösterilen en son filmimizin bir sahnesi Trabzonspor Sadri Şener binasında çekilmişti. Ancak o sahneyi çok uzun olduğu için kestik. DVD'de bu sahne gösterilecek'' diye konuştu.

Trabzonspor'un başarıya ulaşması için altyapıya önem vermesi gerektiğini kaydeden Akın, şunları vurguladı:
    ''Takım olarak inanç, sistem ve heves olmalı. Kendine inandığında herkesi yenersin. Bazen yönetmenliği futbola benzetiyorum. Cannes'de de ödül alınca bunu vurgulamaya çalıştım. Öyle görüyorum ben. Kendine inanç, heves, altyapı ve soğukkanlılık hem futbolda hem de sinemada başarının sırrı.''

-''ALTYAPISINA ÖNEM VERMESİ GEREK''-
    Fatih Akın, Trabzonspor'un isimden önce altyapısına önem vermesi gerektiğini ifade ederek, ''İsim ve tecrübe olabilir. Bunlar Trabzonspor'a gerekebilir ama şu da var ki altyapıdan da iyi oyuncular çıkabilir. Hatta yeni Maradona bile çıkabilir buradan. Ayrıca Almanya'daki Türk kültürünü de takip etmemiz lazım. Orada çok ciddi bir altyapı var. Orayla bir bağlantı olması lazım'' diye konuştu.

Akın, Trabzon'a her gelişinde mutlaka ailesine ve kendine Trabzonspor'un mağazasından bir şeyler aldığını belirterek, şöyle devam etti:
    ''Sevgi gerçekse kimse takımını şampiyon olmadığı zaman da bırakmaz. Bırakıyorlarsa onlar zaten fasa fiso Trabzonsporlu. Gerçek Trabzonsporlular, takımları 24 sene şampiyon olmasa da yine takımını tutar ve destekler.''

-ROBERTO CARLOS DEĞERLENDİRMESİ-
    Fatih Akın, Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos'a ilişkin bir soru üzerine ise bu futbolcuyu çok beğenmediğini söyledi.

Akın, ''Fenerbahçe'de iş yapamaz. Zaten yaşlı adam. Tamam ismi var, tecrübesi var ama sonuçta Türkiye farklı bir ülke. Roberto Carlos, son dünya şampiyonasında pek bir şey yapamadı'' değerlendirmesini yaptı.

Ajansspor

///

Samimiyetle söylüyorum, en büyük transferimiz Fatih Akın olur. Dünyaca tanınan bir yönetmen. Efsaneyi beyaz perdeye aktarırsa 100 milyon € versek yapamayacağımız reklamımız olur. İmajımız tavan yapar

Yöneticilerimize rica ediyorum, lütfen bu işi boşlamasınlar. Fırsat ayağımıza geliyor
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ha bide beşiktaş bekire karşılık a.tandoğanı önermiş diyolar)
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• fatih beye aynen katiliyorum

Yorum

• bu sitede sohbet odasi neden yok anlayamadim

Yorum

• aslında var

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar mossoro le wagner gelsin mi istermisinuz?
              bence kahe gelsin
              HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• deivid de souza

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  deivid de souza
                  hee yok baki
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• arkadaslar

merhaba daha önceden serkan ile anlastığımızı söylemiştim ama imza atılmadığ için konu o zaman kilitlenmişti

1 saat önce martinez transferinde trabzonspor anlaşmayı sağlamıştır

çok kısa bir zaman içinde medyadan haberi takip edebilirsiniz

görüşmek üzere

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonsporun dışardan göründüğünden daha büyük bir kulüp ve camia olduğunu dile getiren Serkan Balcı...
                      Ha şunun konuştuğuna bak hele ya!
                      İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Samimiyetle söylüyorum, en büyük transferimiz Fatih Akın olur. Dünyaca tanınan bir yönetmen. Efsaneyi beyaz perdeye aktarırsa 100 milyon € versek yapamayacağımız reklamımız olur. İmajımız tavan yapar

Yöneticilerimize rica ediyorum, lütfen bu işi boşlamasınlar. Fırsat ayağımıza geliyor
                      Yöneticilerimiz ve duyarlılık! Yatıp kalkıp dua edelim de bu yıl en azında lige formalarımızı yetiştirebilelim.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar

merhaba daha önceden serkan ile anlastığımızı söylemiştim ama imza atılmadığ için konu o zaman kilitlenmişti

görüşmek üzere
                        hocamm allah yolladı seni bize ohh yaa yasasın martinez geldiiiiii
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizimkiler lavezzinin yerine İndependiente’nin forveti Miranda Osvaldo’yu alıyorlarmış )))
                          hadi ya ama 10 numara yerine forvet mi olur ne alaka
                          bide stichus un dönüşünü sabırsılıkla bekelemekteyim

Yorum

• Libertadores Kupası Boca'nın Güney Amerika kıtasının 'Şampiyonlar Ligi’ olarak bilinen Libertadores Kupası’nı Arjantin'in Boca Juniors takımı kazandı.

Güney Amerika'nın en büyüğü Boca Juniors oldu.

Libertadores Kupası finali rövanş maçında Brezilya'nın Gremio ekibini kendi sahasındaki ilk maçta 3-0 mağlup eden Arjantin temsilcisi, rövanşı da 2-0 almayı bildi.

Porto Allegre'deki maçta Boca Juniors'ı galibiyete taşıyan goller 68 ve 80. dakikada Arjantinli yıldız Juan Riquelme'den gelirken, Martin Palermo da 85. dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

48.'si düzenlenen kupada 6. kez şampiyonluğa ulaşan Boca Juniors, Aralık ayında oynanacak Kıtalararası Kupa finalinde de oynama hakkı kazanmış oldu.

Kaynak:NTVSPOR
                            En son Kasım Hilal tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 19:18.
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaslar

görüşmek üzere
                              umarım bir aksilik yaşanmaz. umarım jeff kısa zamanda yolanabilir. birde 10 numara ve sol kanat alınabilirse ziyaya rağmen takım şampiyonluğa oynayabilir. en azından aralığa kadar kopmaz
                              BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                              ÜLKERE HAYIR

Yorum

• Sakarya'dan Martinez açıklaması!
                                Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, kaleci Martinez'in, kulüp olarak belirledikleri rakama satılması durumunda transfer gerçekleştireceklerini bildirdi.
                                Recep Hacıeyüpoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kaleci Martinez ile 2 yıllık sözleşmeleri bulunduğunu belirterek, Türk Telekom Lig (A)'da kalelerini, Turkcell Süper Lig'de de başarılı bir performans gösteren Martinez'in koruyacağını söyledi.

Hacıeyüpoğlu, şunları kaydetti:

''Martinez'in kulübümüzün belirlediği rakamlara satılması durumunda gerekli transferi gerçekleştiririz. Yönetim kurulu dışında gerçekleşen tüm gelişmeler asılsız olup, kalecimizi ve yönetim kurulumuzu yıpratmak maksadı taşımakta. Bu sebeple Sakaryaspor'un kazanımları ve menfaatleri açısından en uygun kararı yönetim kurulumuz verecek. Bizim dışımızda yapılacak açıklamalar kim tarafından yapılmış olursa olsun kulübümüzü bağlamamakta.''

21.06.2007

Kaynak : AA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X