Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lütfen bu başlıkta Transferle ilgili haber yada düşüncelerimizi paylaşalım. Sohbet ve tartışmalara girmeyelim. Konunun takibi ve forumun düzeni açısından çok önemli Bu açıdan konuyla alakası olmayan mesajlar silinmiştir
    Yazmış olmak için yazmak yerine okuyanlar için önem arz eden mesajlar yazalım.
    Fanatik Pacci

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendimce saydım, 33 kişilik kadroda şampiyonluğa oynayan bir takımın kadrosunda yer alabilecek 11 isim çıkarabildim.
      Bu ekonomik tabloyla 22 tane katkısı olmayacak adamı Gerede'ye götürüp getirmenin bile lüks olduğunu düşünüyorum.
      Umarım genç oyuncularımız da benzer düşüncelere sahiptir de kendilerini göstermek için yırtınırlar.
      Zaman temizlik zamanı çünkü..
      ÇOK DOĞRU

BENCE DE
      SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

--------------------------Martinez-----------------------

jabi--------------Hüseyin---------------step----------------murat ocak

-----------------------------serkan------------------------------------

yattara----------------------------gökdeniz----------------Ibrahim Akin

-------------------------Lavezzi-------------

-------------------------Palermo-----------
        Merhaba,

kırmızı renkli olan iki futbolcunun ismine nasıl ulaştınız? Birde onlar hakkında daha detaylı bilgi varsa, paylaşırmısınız.

Yorum

• yokmu ya şu takın üstüne 3 tane (kaleci 10 numara sol acık yada forvet ) kaliteli oyuncu alacak bi yönetim. ki bu şampiyonlugun en büyükk adayı olalım yeni sezonda çok mu zor ben anlamıom ...

Yorum

• Arkadaslar uzun bir süredir Yönetici abilerimiz transferde sessizler belki bu gelecek güzel haberlerin sinyalidir diyelim arkadaslar yarın ilk kamp baslıyor kampa Keceli Jefferson ve Ahmet Sahinin cagrılması beni endişelendirsede
            genc arkadaslarımız cagrılmıs insallah deli gibi stoper arayan hocamız genclerden birine o görevi verir ( Selim Emre Erhan mesela ) ama 10 numara mevkisine veya Forvete yapılması gereken takviyeler insallah bir hafta icinde yapılır cünkü hucum elemanlarının takıma alısması daha zor oluyor bizi insallah saşırtırlar bu konuda bu arada Trabzonsporun Ümit Milli sol beki Eyüp Kadri Ataoglu da kampa cagrılmıs kanayan yaramıza ilca olması dilegiyle
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ...........................transfer..................

jabi.........step...........erdinç..............cello(yada daha iyisi)

.............hüseyin..........serkan

yato baba.....10 numara(ceyhun)........gökdeniz yada transfer

.....................umut..................
              sola adam alınnrsa ceyhun yedeğe gökdeniz ortaya alınmazsa ceyhun ortaya gökdeniz sola o zmanda forvet alınmalıı

Yorum

• ----------------Hasagic----------------
                Jabi-----Stepanov----Erdinc------Adnan
                Özer----Serkan-----Ceyhun----Gökdeniz
                --------Yattara-------Umut------------

Hüseyin-->Rusyaya
                Özer-->Trabzona
                Hasagic-->Trabzona
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ----------------Hasagic----------------
                  Jabi-----Stepanov----Erdinc------Adnan
                  Özer----Serkan-----Ceyhun----Gökdeniz
                  --------Yattara-------Umut------------

Hüseyin-->Rusyaya
                  Özer-->Trabzona
                  Hasagic-->Trabzona
                  byldım fakat hasagiç bize uyrmı onu blmm

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Martinez

Jabi Erdinç stepanov Adnan

Serkan Hüseyin

Yattara Gökdeniz

Lavezzi

Martin Palermo
                    HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Şampiyonluk yarışındaki rakipleri neredeyse transferi bitirirken, Trabzonspor yönetimi hala kasetten futbolcu izliyor.Zamanın da futbolcu tespiti yapmadıkları için transferin son gününde fahiş fiyatlar vererek yabancı futbolcular alıyorlar.

Sonra da bu futbolcular bugün olduğu gibi kulübün önünü bir set gibi tıkıyor.Çünkü yabancı kontenjanı dolu olduğu için, Trabzonspor transfer yapamıyor.Trabzonspor yönetimi bu sorunlarla karşılaşacağını bile bile aynı yöntemi uygulamaktan da geri durmuyor.Yani Trabzonspor yönetimi hem çok para harcıyor, hemde sonuç üretemiyor.Olan Trabzonspor’a oluyor.

Yine aynı yanlıslar yapılıyor gelen üc arkadasta kulube maliyetleri az ama katkıları cok olacaklarına inandıgım futbolcular ama paraya kıyılıp kaleci ve 10 Numara ( Forvet ) alınmaz ise veya kaset izlenerek alınırsa Sampiyonluk özlemi sürecek gibime geliyor.

Yorum

• Kasim 1973 doğumlu olan ve 27 kez Arjantin Milli Takımı forması giyen 33 yaşındaki Martin Palermo Arjantin'in en golcu futbolcuları arasında yer alıyor. Arjantin liginde Estudiantes ve Boca Juniors takımlarında forma giyen Palermo daha sonra İspanya'nın Villarreal takımına transfer oldu. Arjantinli oyuncu Villarreal'de iki sezon forma giydikten sonra Real Betis'e transfer oldu. Ancak geçirdiği sakatlık sonucu uzun süre forma giyemedi. Sakatlığının uzaması sonucu Arjantine geri dönen Martin Palermo iyileştikten sonra eski takımı Boca Juniors ile tekrar sözleşme imzaladı. Bonservisi elinde olan Martin Palermo, belki de bu yıl Türkiye Süper Liginde forma giyecek, ne dersiniz

Lavezzi atağı

Transfer rotasını Arjantin'e çeviren bordo-mavili takım San Lorenzo'da oynayan Lavezzi için temaslara başladı.

Trabzonspor transferde rotasını Arjantin'e çevirdi. Gelecek sezon şampiyon olabilecek bir kadroyu oluşturmak isteyen bordo- mavililer, takıma öncelikle iyi bir 10 numara bulmanın hesaplarını yapıyor. Trabzon, Arjantin'in bu sezon en iyi futbolcuları arasında gösterilen Ezequiel İvan Lavezzi'yi alarak büyük bir atak
                        yapmak istiyor. San Lorenzo'da 3. sezonunu tamamlayan Lavezzi, 22 yaşında ve gelecek vadettiği için Trabzonspor'un ilgisini çekiyor.

AVRUPA'DA ARAYIŞ

Bu sezon San Lorenzo'da 25 maçta 6 gol atan Lavezzi süratli futbolu, 1.73 boyu ile hava hakimiyetindeki başarısı ve oyunu yönlendirici özelliğiyle dikkat çekiyor. Teknik direktör Ziya Doğan'ın yardımcısı Osman Denizci'nin bu oyuncuyu izlemek ve gerekli görüşmeleri yapmak için Arjantin'e gittiği öğrenildi. (Fotomaç 8 Mayıs 07)

Bunlar yalan mı oldu? Belki de gerçek. Hayırlısı diyelim...

Yorum

• BOMBA GİBİ DÖNÜYORUM

Tayfun Cora… Trabzonspor altyapısından yetişti. Asıl yeri stoperdi… Ama ön libero ve sağ kanatta da verilen görevleri yaparken, zorlanmıyordu. Özkan Sümer’in başkanlığı, Samet Aybaba’nın teknik direktörlüğü döneminde başlatılan genç oyuncu furyasında sağ kanatta forma buldu. Sonra değişmez isim oldu. Ziya Doğan, Şenol Güneş, İhsan Derelioğlu dönemlerinin de formayı sırtına geçiren isimlerinden biriydi. Ancak iki sezon önce yaşanan bazı olaylar onun adeta kaybolma noktasına gelmesine neden oldu. Tribünlerden kendisine yönelik protestoların altında ezildi. Artık forma bulamıyordu ve bir an önce gitmek istiyordu. Sonunda Kayseri’ye gitti.

Harika Bir Performans Sergiledi

Kayserispor’a gittiğinde birçok kişi, “Gitsin de gurbette oynamak nasılmış görsün bakalım” diye bu futbolcuya yükleniyordu. Çünkü Bordo-Mavili formayı giymiş ve adeta yıldızlaşmış birçok oyuncu, dışarıya gittiğinde kaybolmuştu… Tayfun’un da akıbetinin aynı olacağı tahmin ediliyordu ama hiç de öyle olmadı. Genç futbolcu gurbetteki ilk sezonunda gösterdiği başarılı performansla birlikte bir anda Sarı-Kırmızılı takımın değişmezi olmuştu. Zaman zaman stoperde ama genel olarak sağ kanatta Ertuğrul Sağlam’ın değişmez isimlerinin başında yer alan Tayfun, bir yıllık gurbeti başarıyla sonlandırırken, şimdi Trabzonspor’a dönmenin heyecanını yaşıyor.

Gözümü Trabzonspor ile Açtım

Bordo-Mavili takıma yeniden dönüşü nedeniyle kendisini futbola yeni başlamış gibi hissettiğini söyleyen Tayfun Cora, “Futbolda gözümü Trabzonspor ile açtım. Onunla büyüdüm. Çocukluğum ve gençliğimin ilk yılları tribünlerde Bordo-Mavili takımı desteklemekle geçti. Sonra bu takımda forma giymeye başladım. Aslında bir yükseliş göstermiştim. Ümit Milli takımın da değişmezlerinden biriydim. Hatta A Milli takım için de düşünülen oyuncular arasında gösteriliyordum. Bir anda gözden düştüm. Tribünlerin bunda etkisi vardı. Oysa gençlik günlerinde biraz destek verilseydi şimdi belki de çok daha iyi noktalarda olabilirdim” şeklinde konuştu.

Rekabetten Asla Kaçmam

Trabzonspor’a yeniden dönüşünden dolayı mutluluğunu ifade eden Tayfun Cora, “Benim oynadığım alana oyuncu transferi gerçekleştirdi. Zaten iyi bir takımız. Daha da iyi olduk. Birkaç yeni oyuncu daha alınacağını biliyorum. Şunu da ifade edeyim ki, asla rekabetten kaçacak bir oyuncu değilim. İnanıyorum ki o rekabetin içinde adil bir yarış olacak ve formaya kavuşacağım. Kendimi mükemmel hissediyorum. Bomba gibiyim yani… Göreceksiniz, bambaşka bir Tayfun sahada görülecek. Hedefim burada çok başarılı olmak, yine A Milli takım için düşünülen, hatta oraya çağrılan bir oyuncu haline gelmektir. Bunu başaracak gücü kendimde görüyorum” ifadelerini kullandı.

Tek Hayalim Şampiyonluk

Tayfun Cora bugün artık 24 yaşına gitmiş bir oyuncu olduğunu belirtirken, “Ne ilginçtir ki, ben doğduğum yıl Trabzonspor son şampiyonluğunu yaşamıştı. Şimdi 24 yaşına gittim. Yani bu özlemi tüm camia tam 24 yıldır yaşıyor. Ben de yaşıyorum. Şimdi tüm takıma, taraftara, yöneticimize, medyamıza bir tek görev düşüyor. O da bu sezon kenetlenmek ve zirve için tüm olanakları seferber etmektir. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk olacak. Fenerbahçe’nin veya bir başka takımın yaptığı büyük transferler bizi hiç ilgilendirmez. Biz, Trabzonsporluluğun o büyük ruhuyla ve coşkusuyla sahada savaşırsak ne yıldız, ne de bir başka engel tarafından durdurulabiliriz. Tarihimiz buna tanıktır” dedi.

Yorum

• Beyler Jaziri iyi bir transfer olmaz mı sizce.Konya 400000 euro verip almamış

Yorum

• İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

............Martinez
                              Jabi.....Erdinç.....stepanov.....Adnan

Serkan ......Hüseyin

Yattara....Lavezzi.... Gökdeniz
                              .........Martin Palermo
                              Abi nerde... Şu iç isim alınsa, bu takım uçar.

Yorum

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler Jaziri iyi bir transfer olmaz mı sizce.Konya 400000 euro verip almamış
                                poetricus

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X