Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hüseyin kardeşim bence rize çok dogru bir iş yapmış .. darısı başımıza

Yorum

• şapiyon tranzonspor( inşallah )

yorumlarınızı bir aydır takip ediyorum, birlik beraberlik adına fazla yorum bulamadıgım içinde cok üzülüyorum tranzonsporlu olarak inanıyorumki bu sene güzel günler b,izi bekliyohiç olmazsa kendimizi avutalım arkadaşlar.başka türlü olmuyo.

Yorum

• Kaleci isi tam bir Komediye dönüsdü artik....
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...

Simdi Kaleci, sol acik, Forvet ve 10 Numara lazim. Bence ilk alinmasi gereken kisi Ibrahim Akin!!!!
          Emin olmamakla beraber İbrahim geçen yıl sözleşme yeniledi diye biliyorum. Bu konuyu kesin olarak bilen birisi açıklarsa sevinirim.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hüseyin kardeşim bence rize çok dogru bir iş yapmış .. darısı başımıza

Usta Rizeden cok Riza yapmis gibi gözüküyor
            Istediklerini yapmayinca Rest cekmis ve Yönetimde tamam git o zaman demis!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak beachclub_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yorumlarınızı bir aydır takip ediyorum, birlik beraberlik adına fazla yorum bulamadıgım içinde cok üzülüyorum tranzonsporlu olarak inanıyorumki bu sene güzel günler b,izi bekliyohiç olmazsa kendimizi avutalım arkadaşlar.başka türlü olmuyo.
              bence kötü sonuölara şimdiden alışmalıyız bu sene çok zor heçecek gibi bizim açımızdan

Yorum

Kaleci isi tam bir Komediye dönüsdü artik....
                abi kaleci almıycaklar söle 4 bilemedin 5 tane daha önlibero alarak tabi mantaliteye uygun transferi noktalıycaz
                !

Yorum

Usta Rizeden cok Riza yapmis gibi gözüküyor
                  Istediklerini yapmayinca Rest cekmis ve Yönetimde tamam git o zaman demis!
                  kardeşim bir adamı yollamak istersen dediklerini yapmaz işi sürekli yokuşa sürersin ...adam da yüz varsa bunu anlar ve efendi efendi bavulunu toplayıp gider ... Samet tercihi bence çok daha dogru ..olursa yani

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Son aday Itandje

Martinez'de bir türlü adım atılamaması Cordoba'ya da bazı yöneticilerin karşı çıkması nedeniyle kaleci arayışlarına noktayı koyamayan Bordo-Mavililer, Beşiktaşlı Runje'nin Fransız ekibine gitmesiyle 2. plana düşen Charles Hubert Itandje için teklif sunacak..
                    Bu haberde gercek payi varsa iyi bi kaleci ama bu kaleciyi alamayiz cünkü bonservisi var. Yani 2-3 milyon € dan asagi vermez onu Lens. Ama hayirlisi insallah artik alinmasi gereken oyuncular en yakin zamanda alinir.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emin olmamakla beraber İbrahim geçen yıl sözleşme yeniledi diye biliyorum. Bu konuyu kesin olarak bilen birisi açıklarsa sevinirim.

Son iki üç demecinde İbrahime çok güvendigini söylemiş Ertugrul hoca sanırım bırakmak gibi bir niyeti yoktur.Ali,Mehmetsedef, gibi oyuncuları gönderin demiş.Ama zannediyorum ki Ertugrul İbrahimi küllerinden dogurtacaktır...

Not:Özeri almazsak İbrhim gibi ardından çok bakarız söylemesi benden...
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

kardeşim bir adamı yollamak istersen dediklerini yapmaz işi sürekli yokuşa sürersin ...adam da yüz varsa bunu anlar ve efendi efendi bavulunu toplayıp gider ... Samet tercihi bence çok daha dogru ..olursa yani
                        o zaman ben sana binbir yüz ziyayı tanıyomusun diye sorabilirmiyim
                        !

Yorum

Samet AYBABA gelsin küme düşelim valla bişe demem...Adam işi biliyo en azından takım oyunundan yana...

Yorum

• İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son iki üç demecinde İbrahime çok güvendigini söylemiş Ertugrul hoca sanırım bırakmak gibi bir niyeti yoktur.Ali,Mehmetsedef, gibi oyuncuları gönderin demiş.Ama zannediyorum ki Ertugrul İbrahimi küllerinden dogurtacaktır...

Not:Özeri almazsak İbrhim gibi ardından çok bakarız söylemesi benden...
                            Özer konusunda haklısın kardeşim bu ilk ve son deil artık bi ders alınması lazım!!!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bende öyle duymusdum ama her nedense Gazeteler israrla Mukavelesi bitti diye yaziyor.

Yorum

• bu yönetimin adam akıllı transfer yapacagı falan yok.ben inanıyodum ama şimdirakiplerimiz iyi topcular alırken. bizde daha kararveremiyoz hangisini alacagımıza böyle bişey varmı yahuu kaleci problemini bile cözemeyen yönetimden ne bekleye bilirizki inşallah hepizi yanıltırlar başka büyük yoookkkkk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X