Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    transfer sezonu denen bir şey var eksik yerlerini bütçene bağlı olarak futbolcu transfer edersin yetersizleri de göndermeye çalışırsın.Şu çok savunduğunuz ZD böyle giderse sola adam almayacak yine keçeli yine celo

Adnan'ın sol için alındığını tahmin ediyorum bana göre orta sahada daha başarılı olur ama....
    poetricus

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      transfer sezonu denen bir şey var eksik yerlerini bütçene bağlı olarak futbolcu transfer edersin yetersizleri de göndermeye çalışırsın.Şu çok savunduğunuz ZD böyle giderse sola adam almayacak yine keçeli yine celo

ve bize yine hüsran, yine esmer günler
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• sağ bek tamam şimdi bi 10 ceyhun gönderilip bir 10 numara alınmalı
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sağ bek tamam şimdi bi 10 ceyhun gönderilip bir 10 numara alınmalı
          10 numara için ceyhun'u göndermek mi gerekir
          poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            10 numara için ceyhun'u göndermek mi gerekir
            usta yedek kalacagina gitsin daha iyi...hem problem olmaz ozaman
            BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• gazetelerde necati ile anlastımız yazıyo nedir bu durum dogrumu necatiyi almak yerine hasan kabzeyi alalım yaw
              !

Yorum

• FENERBAHÇE
                GELENLER, Roberto Carlos, Wederson, Colin Kazım Richards.
                GİDENLER, Ümit Özat(Köln), Serkan Balcı (Trabzonspor), Tuncay Şanlı (M’Boro), Rüşüt Reçber,Mehmet Yozgatlı (Beşiktaş).
                SÖZLEŞMESİ BİTENLER: Alex, Tuncay, Volkan, Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Recep Biler, Gürhan Gürsoy.
                SÖZLEŞME YENİLEYENLER, Deniz Barış, Alex.
                GÜNDEMDEKİLER, Ronaldo, Schevsenko, Adriano, Makaay, Kuranyi, Guily ve Ali Bilgin.

BEŞİKTAŞ
                GELENLER, Hakan Arıkan, Tello, Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı.
                GİDENLER, Ramazan, Kleberson, Mustafa Doğan.
                SÖZLEŞMESİ BİTENLER, İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, Ali, Güneş, İbrahim Akın ve Mehmet Sedef.
                SÖZLEŞME YENİLEYENLER, Murat Şahin.
                GÜNDEMDEKİLER, Makelele, Helguera, Geremi, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal.

GALATASARAY
                GELENLER, Servet,(Sivasspor), Barış (Essen), Linderoth (Kopenhağ),Bouzid (Kaiserslautern).
                GİDENLER, Monrdagon, İliç, İnamoto, Ergün Penbe, Tolga.
                SÖZLEŞMESİ BİTENLER, Ergün, İnamoto, Tolga.
                SÖZLEŞME YENİLENLER, Yok.
                GÜNDEMDEKİLER, Lincoln, Lima, Gökhan Ünal, Volkan Yaman.

TRABZONSPOR
                GELENLER, Serkan, Jabi, Adnan, Kadir, Yunus, Barış.
                GİDENLER, Djokaj.
                SÖZLEŞMESİ BİTENLER Yok.
                SÖZLEŞME YENİLENLEN, Hasan, Tolga.
                GÜNDEMDEKİLER, Palermo, Cordo, Hasagiç, Serhat, Ali, Necati, Martinez.FENERBAHÇE,
                GİDENLER, Ümit Özat(Köln), Serkan Balcı (Trabzonspor), Tuncay Şanlı (M’Boro), Rüşüt Reçber,Mehmet Yozgatlı (Beşiktaş).
                SÖZLEŞMESİ BİTENLER: Alex, Tuncay, Volkan, Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Recep Biler, Gürhan Gürsoy.
                GÜNDEMDEKİLER, Ronaldo, Schevsenko, Adriano, Makaay, Kuranyi, Guily ve Ali Bilgin.

BEŞİKTAŞ
                SÖZLEŞMESİ BİTENLER, İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, Ali, Güneş, İbrahim Akın ve Mehmet Sedef.

GALATASARAY
                GELENLER, Servet,(Sivasspor), Barış (Essen), Linderoth (Kopenhağ),Bouzid (Kaiserslautern).

TRABZONSPOR
                GİDENLER, Djokaj.
                SÖZLEŞMESİ BİTENLER Yok.
                GÜNDEMDEKİLER, Palermo, Cordo, Hasagiç, Serhat, Ali, Necati, Martinez.FENERBAHÇE,

BEŞİKTAŞ

GALATASARAY

TRABZONSPOR
                GİDENLER, Djokaj.
                SÖZLEŞMESİ BİTENLER Yok.
                GÜNDEMDEKİLER, Palermo, Cordo, Hasagiç, Serhat, Ali, Necati, Martinez.

SONUC:

Ezikbahceden su an icin 5 Futbolcu gitti.
                Yerlerine 3 Kaliteli Isim geldi. Gidenler arasinda en önemlisi Tuncay ve Rüsdüydü. Kalede sorun yasamazlar cünkü Serkan ve Volkan isi götürür.

Eziktas hicbir önemli Oyuncusunu kaybetmedi. Iki cok iyi Milli Kaleci aldi. Sol ve sag kanada Adam aldi ve kanat sorununu bir nebze giderdi.

Eziksaray problemli olan ve oynama arzusu bulunmayan yabancilarini ve yasli ergünü ile oynamayan Tolgayi gönderdi. Iki Stoper ile savunmayi güclendirdi. Belki Stoper mevkisinde Tomas ile Songdan en az biri gidebilir.

Biz su an zaten bizde oynamayan Djokaji gönderdik ve yerine Paf Takimindaki oyuncular ile birlikde 6 oyuncu aldik. Sag kanat ve Ön Libero artik TAMAM!
                Simdi Kaleci, sol acik, Forvet ve 10 Numara lazim. Bence ilk alinmasi gereken kisi Ibrahim Akin!!!!
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Cordoba: Artık ülkeme döneceğim

Beşiktaş’ın Kolombiyalı eski kalecisi Oscar Cordoba, "Türkiye’de beşinci yılımı tamamladım. Artık ülkeme döneceğim" dedi.
                  Kuşadası Yolcu Limanı’na yanaşan Ocean Monarch gemisiyle Yunan adalarına tura çıkan Cordoba, hareketinden önce limandaki Scala Nuova alışveriş merkezinde ailesiyle birlikte kahvaltı yaptı.
                  Ege Ports Terminal Binası’ndan gemiye geçerken, Beşiktaş taraftarlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Cordoba, burada gazetecilerin sorusu üzerine, "Türkiye’de beşinci yılımı tamamladım. Artık ülkeme döneceğim. Ailemle birlikte gemi ile Yunan adalarına gezmeye gidiyoruz" dedi.
                  Trabzonspor yönetiminin kadrosuna almak için harekete geçtiği yönündeki haberlere ilişkin sorulara yanıt vermeyen Oscar Cordoba, dönüşünde sakin kafayla kararlarını gözden geçireceğini belirtmekle yetindi.

Yorum

• yok ya artık bu saaten sonra benim inandıgım tek sey sampiyonluk görmeden ölecek olmam kim derseki sampiyon olacaz yalan demis olur günaha girer ve artık basımıza ac insanların gelmesindende sıkıldım satsınlar takımı zengin bi rus isadamına belki sampiyon olur oyuncu alırız hala daha ikincilik topcusu alıyoz adamlar ispanya liginin sampiyonundan oyuncu alıyo bizde bakıp bakıp sinir oluyoruz yeter artık
                    !

Yorum

• YATTARA GİBİ BENDE UNUTULMAZ OLACAĞIM!

Trabzonspor'un yeni transferi Jabi'den Karadeniz'e özel açıklamalar

HEDEFLER BAŞKA

Trabzonspor'un K.Erciyesspor'dan transferi Jabi, Karadeniz'e özel açıklamalar yaparken, Yattara gibi taraftarın gönlünde efsane olmak istediğini söyledi. "Trabzonspor'dan teklif alınca hiç düşünmeden kabul ettim" diyen Jabi, bunda Yattara'nın da rolünün bulunduğunu ifade ederek, "Trabzonspor, hedefleri olan bir takım. Erciyes'teki gibi değil burası. Beklentilerin büyük olduğunu biliyorum, ben de bunlara karşılık vermek için çalışacağım" dedi.

BAŞARIYA AÇIM

Gineli oyuncu, küme düşen K.Erciyes'ten geldiği için insanların kafalarında soru işaretleri olabileceğini ancak sahadaki futboluyla herkese kalitesini göstereceğini belirterek, "Yattara çok söylerdi: 'Trabzon'da futbol hayattır. Herkes takımla yatıp kalkar.' Ben de başarıya açım. İşte bu ortak duygunun Trabzonspor'un başarısına önemli katkı yapacağına inanıyorum" dedi.
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Bugün forumda son 2 sayfayı hatta belki 3 sayfayı okuyunca ruh hastası olan adamın hala daha niye teknik direktörlük makamını işgal altında tuttugunu anlamış bulunmaktayım ...Sayın başkana artık bu anlamda hiç bir eleştiri yapmama kararı aldım ..

Bazı sorulara cevap vermek gerek ... Türkiyenin en iyi 5 hocasından biri oldugu ifade ediliyor ... Tabii ki herkesin görüşüne saygım sonsuz ama bu futbol camiasında sanırım çok geçerli bir görüş değil ...ilk 50 arasında olma ihtimali var ...

chovy adlı arkadaş sanırım skoko demecini yazdıktan sonra ilhan cavcav ın röpartajından da kısaca bahsetmiş .. şu kadarını size kesinlikle söylüyeyim ki ilhan cavcavın söylediklerini burada yazmaya kalksam burası kahve agzı ile değil pavyon agzı ile konuşulan yer olur .. sadece o kadar söylüyeyim

Efendim hocasına bizim kadar hakaret eden taraftar yokmuş ... zico ya o kadar sövdüler ki ( ki adam öyle veya böyle takımı zirvede tutuyordu) adam bir gün dedi ki ben artık taraftarın yanına gitmem .. tigana ya bjk şeref tribününde annesinin saglıgını sordular geretse ki adam 1 yıl önce şampiyon yapmış gs yazarları adamı çiğ çiğ yediler ...alsın bakalım o takımların teknik direktörleri 7 8 maçta 1 puan da görelim neler oluyor .. ben size söylüyeyim mi o hocayı tam ortadan ikiye bölerler ikiye ...

Futbol federasyonu mali genel kurulunun seçimli kongreye dönme ihtimali çok yüksek şu an itibarıyla ...Ulusoyun bitip tükenmek bilmeyen ayak oyunları en son bu aşama da... aklı sıra sınırsız yabancı hakkını saglayıp başta fb olmak üzere muhalefetin sesini kesip kongreyi kazasız belasız atlatmanın peşinde idi ...

Burada bir konudaki kendi görüşümü ve bilgimi paylaşmak istiyorum ... Bizim camianın tek hedefi haline gelen fb ve aziz yıldırım ( bu yönetim döneminde ulusoyun tetikçisi olan eski 2 .başkan ile bu yapılmıştır )naklen yayın gelirleri konusunda TRABZONSPORUN 4 BÜYÜKLERDEN biri olarak geliri aynen alması gerektiğini söylemiş ve başta gençlerbirliği ankaragücü gaziantep olmak üzere anadolu takımlarına karşı çıkmıştır ... GS VE BJK sessiz kalmıştır ...bunu tanıyan arkadaşlar varsa gidip ATAY AKTUG başkandan ögrenebilirler ...tabii ki fener camiasınında hesabı başkadır ama sonuçta o konuda arkamızda duran takım fenerdir ...fenerin hiç bir zaman avukatı olmadım olmam da şimdi bazı delikanlı arkadaşlar çıkıp öle para alacaksak almayalım daha iyi nutukları atmasınlar ...Anadolu takımları bu konuda neredeyse 3 4 yıldır Trabzonsporun üzerine her konuda oynuyorlar ...

Sayın başkan bu federasyonu ben seçtirdim der haklıdır da ... Ulusoy Trabzonspor olmasa ben bırakın başkan olmayı aday olmazdım der ama gelin görün ki bu sezon ki bize yapılan hakem hataları komik ötesi ... ve yanlışlıkla yapılan hatalar olduguna inanmıyorum ... bir takım hakemler ile şampiyonluk yarışına nasıl devam eder derseniz bakın beşiktaşa cevabı görürsünüz...

Yorum

• Milliyet Son Dakika

Çaykur Rizespor, Çalımbay ile yollarını ayırdı

Çaykur Rizespor Kulübü, bir yıl opsiyonlu sözleşmesi bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay ile devam etmeme kararı aldı.
                          Basın Sözcüsü Orhan İstif, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp yönetim kurulu toplantısında, Rıza Çalımbay ile devam etmeme yönünde görüş belirtildiğini ifade ederek, ''Mevcut başkan adayı Hakan Kalkavan'ın da görüşü alınarak bu yönde bir karar verildi. Rıza Çalımbay'ın kulübümüze hizmetleri oldu. Kendisine Çaykur Rizespor'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz'' dedi.
                          Teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirten İstif, ''Yeni hocamızı bir iki gün içinde netleştireceğiz. Yurt içi ve yurt dışında görüştüğümüz 3 teknik direktör var. Bir an önce bu işi halletmek istiyoruz. Hocamızı belirledikten sonra gelecek sezon planlarımıza hız vereceğiz'' diye konuştu.
                          Öte yandan Çaykur Rizespor'un, başkan adayı Hakan Kalkavan'ın yakın arkadaşı olan teknik direktör Samet Aybaba ile ilgilendiği öğrenildi.

ÇALIMBAY: ''İSTEDİKLERİMİZ OLMAYINCA''
                          Teknik direktör Rıza Çalımbay da yapılan görüşmelerde bazı fikir ayrılıklarına düştüklerini belirterek, ''Bazı değişiklikler istiyorduk. Bazı futbolcuların gitmesini, bazı şeylerin değişmesini istedik. Fakat, yönetim kurulu ile fikirlerimiz uyuşmayınca ve istediklerimiz olmayınca karşılıklı olarak çalışmama kararı aldık. Çaykur Rizespor'a başarılar diliyorum'' dedi.

-----------------------------------------------------------------------

Istedikleri olmayinca gitmis.
                          Helal olsun.

Bizim TD duyurulur.....

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            11 Futbolcu Yolcu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan takımdan gönderilmesi düşünülen futbolcularla ilgili raporunu başkan Nuri Albayrak'a sözlü olarak sundu. Doğan'ın Jun, Djokaj, Musampa, Cem Demir, Ufukhan Bayraktar, Murat Ocak, Ceyhun Eriş, Ersen Martin, Mustafa Keçeli, Ömer Rıza'yı gözden çıkardığı iddia edildi

bu haberde
                            ersen cem ufukhan murat kesinlikle kalmalı ve belki ceyhun belki
                            gerisi yallah
                            bence ersen ve ceyhun kesinlikle gönderilmemeli.....gençleride kiralayabiliriz...diğer oyuncularıda istediğimiz transferlerde takasta kullanabiliriz..

Yorum

• ATEŞ GİBİ TEKLİF

Trabzonspor G.Saray'a Ersen ve 1 milyon $ önerdi.

KARAR BEKLENİYOR

Trabzonspor Necati'den vazgeçmiyor. Bordo-Mavililer, bonservis için 3 milyon EURO veya Hüseyin ile takas teklif eden G.Saray'a Ersen+1 milyon $ önerdi. Ayrılmak isteyen Necati'yi gözden çıkaran G.Saray'da yönetimin Teknik Direktör Feldkamp'ın kararına göre Trabzon'a cevap vereceği belirtildi.

Son aday Itandje

Martinez'de bir türlü adım atılamaması Cordoba'ya da bazı yöneticilerin karşı çıkması nedeniyle kaleci arayışlarına noktayı koyamayan Bordo-Mavililer, Beşiktaşlı Runje'nin Fransız ekibine gitmesiyle 2. plana düşen Charles Hubert Itandje için teklif sunacak..

BAŞKAN ALBAYRAK BİZZAT İLGİLENİYOR

Trabzonspor'da kaleci arayışları tam gaz sürerken listeye yeni bir isim daha eklendi. Runje'nin gittiği Lens'te geçen sozon 38 maç forma giyen 25 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız file bekçisi Charles Hubert Itandje'yi menajerler Bordo-Mavililer'e teklif etti. Sakaryasporlu Martinez ile Cordoba'da bazı sorunların olması Başkan Nuri AlbayrakFransız ekibi Lens'e teklif götürme kararı aldırdı.

CORDOBA TAMAM, MARTİNEZ BEKLENİYOR

Aynı zamanda Serkan Balcı'nın da menajeri olan ve dün imza için Trabzon'a gelen iki Kolombiyalı kalecinin menajeri Batur Altıparmak'la görüşen Albayrak, Cordoba için söz kesti ancak beklemeye aldı. Martinez için de Altıparmak'a Sakarya'yı ikna görevi veren Başkan Albayrak, 2-3 günlük bekleme süresinde de Hubert Itandje için teklif sunacak ve Lens'ten gelecek cevaba göre hareket edecek.
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X