Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nick Carle

Avustralya kaynaklı sitelerden bu adamla ilgili bilgileri okudum...Edindiğim bilgi ve izlenimler özetle şöyle:

-En verimli olduğu yer; orta sahanın ortası, forvet arkası
    -Sol kanatta da oynayabiliyor, ancak orda verimi daha düşük
    -Yaklaşık 3 maçta bir asist, 6 maçta bir gol ortalama ile oynuyor,
    -Çok iyi olmasa da oyunun defansif yönü ile ilgili olarak son dönemde kendini geliştirdiği söyleniyor,
    - En önemli özelliklerinden birisi, beklenmedik anlarda kapalı defansları açabilmesi,
    -Avustralya'nın en iyi oyuncularından birisi ve en iyi orta sahası olarak gösteriliyor
    -Kimine göre ancak Japon liginde oynayabilir, kimine göre Hollanda, Belçika vb 2. sınıf Avrupa liglerinde iyi işi yapabilir, kimine göre de bir kaç yıl içinde Chelsea'de oynayabilir,
    -Forumlarda özellikle FB'ye gideceği haberi üzerine çok fazla yorum yapılmış; genel kanı, 600. 000 Dolar bonservisin takımını rahatlatacağı (?), bunun kendisini göstermek için iyi bir fırsat olacağı yönünde, ancak Alex'i kesmesi zor deniliyor,
    -Bana göre uyum sorununu çabuk atlatırsa, bizde iyi iş yapar, zaman zaman yapacağı klas hareketlerle hem seyirciye hem takıma heyecan katar...
    Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
    Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• şuı celo nun aldığı paraları duydukça şu oyuncudan daha fazla nefret etmeye başladım artık zidan olsa bile sevmiyorum bu oyuncuyu.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Stichus; merakımı mazur gör . Yönetime bir isim tavsiye edecek kadar yakınlığın var mı ?

Yorum

• 26 yaşında 3 kez milli ? ya bu avustralya milli takımı hiç maç yapmıyor yada bu adamın kariyeri yok denecek kadar az. Beğenmediğimiz kalecimiz Tolga kaç kez milli olmuş ? Ayrıca yabancu kontenjanını bu denli doldurmaya çalışmak da neyin nesidir ? hayırdır beyler aceliniz mi var ?
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• Jun geldiğinde şöyle düşünmüştüm.. Çek ligi gol kralı etiketi olan bir adamı -ki yaşı da çok gençti- neden Avrupa'nın önde gelen kulüpleri almaz? Ya da nasıl olur da biz alabiliyoruz?
            Şimdi de Avustralya'da yılın futbolcusu seçilmiş bir adamla karşı karşıyayız ve yine Avrupa'nın önce gelen kulüpleri dururken biz keşfettik adamı
            Beni tek olumlu düşünceye iten konu Travel'in bizim transfer komitesinden de, Ziya'dan da daha çok futboldan anlamasıdır gerçi onun listesinde de son sıralardaydı sanırım bu adam ama listesine girmişse bir ışık vardır yani..
            Her neyse.. bence İsveç-Norveç-Polonya-Danimarka gibi Avrupa ülkelerinden veya Afrika'dan yeni yetenekler keşfedip alsak daha iyiydi.. Zira Avustralya ve Türk ligi arasında özellikle fiziksel mücadele açısından çok büyük farklılıklar vardır diye düşünüyorum. Türkiye'de adama öyle kolay kolay 50-60 metre top sürdüreceklerini sanmıyorum. En azından indirirler yani bir şekil
            Hayırlısı diyelim inş. ama yine de çok büyük beklentilere girmemek lazım..
            #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              26 yaşında 3 kez milli ? ya bu avustralya milli takımı hiç maç yapmıyor yada bu adamın kariyeri yok denecek kadar az. Beğenmediğimiz kalecimiz Tolga kaç kez milli olmuş ? Ayrıca yabancu kontenjanını bu denli doldurmaya çalışmak da neyin nesidir ? hayırdır beyler aceliniz mi var ?
              dünya kupasi öncesi ciktiklari onlar icin tek ciddi mac güney amerika 5.ile yaptiklari mac.4 yilda birde okyanus liginden katiliyorlar dünya kupasina.orda rakip diyebilecekleri bi yeni zelenda var.yinede bu dünya kupasinda bence cok güzel oynadilar ve hakemin yüzünden elendiler oda sonra dünya sampiyonu olmus takima..
              yabanci kontenjanini düsünüyorlardir herhalde.kac yabancimiz oldu ya ben sayamiyorum..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• büyük beklentilere girilmemesibana da doğru geliyor.. bir diğer uğraşısı olan oyuncuyu alabilirlerse beklentinizi de yükseltebilirsiniz derim ben..
                ama onun alınması sadece bizim para vermemize bağlı değil, sıkıntılı bir iş..
                hafta bitmeden bu işin bitmesi lazımdı ama geciktik.. hayırlısı artık..
                benim futbol bilgime ne denligüvenildiğinibilmiyorum ama adamı izledim ben.. oldukça iyi bir oyuncu..
                bu arada evet farabi.. bofoyu izledim ve beğendim.. ama öneriler için çok geç.. bu transfer döneminde listede olmayan yeni bir isimi ilave etmek demek kampı yine aynı gerekçelerle aksik başlatmak demek..
                seneye belki..

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  büyük beklentilere girilmemesibana da doğru geliyor.. bir diğer uğraşısı olan oyuncuyu alabilirlerse beklentinizi de yükseltebilirsiniz derim ben..
                  benim futbol bilgime ne denligüvenildiğinibilmiyorum ama adamı izledim ben.. oldukça iyi bir oyuncu..
                  bu arada evet farabi.. bofoyu izledim ve beğendim.. ama öneriler için çok geç.. bu transfer döneminde listede olmayan yeni bir isimi ilave etmek demek kampı yine aynı gerekçelerle aksik başlatmak demek..
                  seneye belki..
                  Buda arkadaşta melenoz muydu neydi onun gibi biri işte.. İzledim dediğin youtube yi kastediosun di mi??
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Nick Carle,

açıkcası beni gaza getirecek bir transfer değil. İskandinav ülke futbolcularının mantalitesinin Türk Futboluna uygun olduğunu savunan Ziya Doğan, nasıl olurda Kangurularıyla ünlü deniz aşırı bir ülkeden bu futbolcuyu cesaretle almak için istekli gözüküyor...

Ne diyelim... İnşallah Nick Carle bomerang olmaz

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      26 yaşında 3 kez milli ? ya bu avustralya milli takımı hiç maç yapmıyor yada bu adamın kariyeri yok denecek kadar az. Beğenmediğimiz kalecimiz Tolga kaç kez milli olmuş ? Ayrıca yabancu kontenjanını bu denli doldurmaya çalışmak da neyin nesidir ? hayırdır beyler aceliniz mi var ?
                      evet abey seçimler yaklaşıyor....... şimdi bu adamı büyük bir yıldız olarak tanıtacaklar sonrada ahanda getirdik diyecekler..... bir ay kaldı seçimlere millet carlos filan alıyor danimarka milli takımının bankosunu alıyor bizse daha önce adını hiç duymadığımız bir yıldızı ! istiyoruz...

şunuda açıkça söyleyeyimki fener ezikleri gerçekten almak isterse alırlar yani fenerin elinden oyuncu alacak adam gibi adam yok yönetimde.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        büyük beklentilere girilmemesibana da doğru geliyor.. bir diğer uğraşısı olan oyuncuyu alabilirlerse beklentinizi de yükseltebilirsiniz derim ben..
                        seneye belki..
                        Yok yahu Bofo ile alakalı sormadım. Ben foruma yeni üye sayılırım ve bir çok bmn katılımcısını yeni yeni tanıyorum. Dışarıdan gözlemleyebildiğim kadarı ile yönetimin civarında dolaşan , ilşkiye girebilen ve iyi topçudan anlayan bilinçli bir Trabzonsporlunun olması güzel.

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stepanov- hüseyin-gökdeniz - yattara dörtlüsünden biri satılacaksa bu takıma alınacak bi futbolcu asla destek olmaz köstek olur.....

her iyi oyuncu takıma adapte olacak diyede bir şey yok...
                          Hay Ağzına sağlık güzel abim. Doğru demişsin.

Yaf onu alma bunu alma kimi alacağız bir yabancı ?

Carle görünen o ki ; Szymek 2 gibi bir adam.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Vay be, kıytırıktan bir Carle bizi buralara dolduruyorsa, bir Carlos veya bir Rivaldo ne yapar merak etmekteyim Sadece merakımla da kalmaktayım...Arkadaşlar, tamam realiteler var ama LOST ta duydugum bir söz de beni iyice üzmeye başladı artık: "Bazı insanlar, hep kaybeden olmak zorundadır. İşte bu yüzden Red Sox asla şampiyon olamaz. "Şu hep kaybetmeye mahkumlar, bırakın Trabzonu da biz de rahatlayalım. Kazanamadığımız birkaç şeyden biri futbol zaten:-(
                            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Tamamen bir menajer işi olduğunu düşündüğüm bu transfer hamlesini eleştiriyorum.. Ziya hoca izlemediğim oyuncuyu almam demişti kendisiyle çelişiyo bence.. Üç beş tane youtube videosuyla adam alınmaz.. Kaldı ki iyi biri olsa 500.000 dolar olmaz Bu kadar ucuzsa devamlılığı olmayan biri olarak düşünülebilir..
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Carle işi olursa mantıklı bir transferdir, destekleriz.

Gökdeniz'in satılmaması da güzel birşey.

Ama eğer hedeflerimiz olduğu için satılmıyorsa Gökdeniz;
                                bir de kaleci alıp transferi kapamak doğru değildir.

Bize göre öncelikle orta sahada göbekte, sonra da sol kanatta hala açık var.

Kalede Martinez olmuyorsa Hasagiç'e de, Orkun'a da O.K.

Hadi sol kanada da Kasımpaşa'lı Erhan'ı aldık diyelim(inşallah).

O zaman hocaya göre ileriye Umut'tan daha iyi gol vuruşu olan bir adam;
                                bize göre de ortaya Linderoth tarzı bir adam şart.

Linderoth tarzı adam bulamıyoruz diyorsanız, mesela Antalya'lı Suazo'yu bile pas geçiyorsanız bari bonservisi elinde olan Erman Özgür'ü alın da gerektiğinde iki pas yapabilecek adamımız olsun.

Her şeyin hayırlısı...
                                Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X