Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bu hasagiçin sözleşmesi bitmişti niye para verelim üste .....

....ama keçeliyi her şartta verebiliriz...
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Carlos şeker hastasıymış...fenerin elinde patladı...haber ciddidir...ti'ye alınmasın...
      Vah vah vah

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok canım ne 15 i bence en az 180 milyon eder Gökdeniz
        Fatih değerinin üstünde 7,5 milyona gittiğine göre Gökdeniz için 5-6 milyon kafidir Oyuncu fiyatı kulübe göre değişir Ribery 26 milyona gitmiştir evet Bayern kazık yemiştir Diğer tarafta Van Der Vaart Ajaxdan 5 milyona gitmişti Hamburga
        gökdenizin tek avantajı fatih ten daha genç olması. yani onu alacak olan kulübün 2 sene sonra satma şansı var ama fatihte bu yoktu. fakat ben de avrupa da hiçbir kulübün 4-5 milyon eurodan fazla vereceğini düşünmüyorum gökdeniz e . fatih e de kimse bu paraları vermemişti. ancak gökdeniz e sonradan görme rusların yönettiği ve pek para pul hesabı yapmayan rus kulüpleri 7-8 milyon euro para verirler.
        avrupada bi kulübün bir futbolcuya 10 milyon euro vermesi için gelecek olan futbolcunun kulübe forma ve kombine bilet sattırması lazım. türkiye de ki hiç bir futbolcunun avrupa da boyle bir tanınılırlığı olmadığı için bu fiyatlar verilmez. ama bence gökdeniz 7-8 milyon eurdan aşağıya satılacaksa SATILMAMALI ... artık bu parayı verecek kulüpler rusya yada mı olur kore de mi onu bilemem...

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ...neyse senin dediğin gibi olsun ama ...ayman ı keseceğini hiç mi hiç sanmıyorum...sol bek te alınmıyacak ....sen o noktalı yere celaleddin yaz en iyisi gerçi boş dursa daha iyi ama....

...eğer aymanı keserse ...ben yönetimin aklına tüküreyim.....resmen ziya bunları dolandırıyo derim o zaman...niye mi.....

...devre arasında risp ayman ve ceyhuna kac para harcandı.....ama hiç biri bu kadroda yok....peki bu adamları mal kaçırır gibi...devre arası aldıkda şampiyon mu olduk....ada yok....düpedüz üç kağıtcılık bu....
          zaten ben ayman a verilen o parayıda anlamadım adamın bu günlerde sözleşmesi bitiyordu ne gerek vardı almalarına boşu boşuna para harcamaktan başka bişey değil

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaynak????

Bide Hasagic in bonservisi elinde oldugunu ben biliyordun niye halen Gazianteplen pazarlik ediliyor anlamadim vallah.
            Valla bende anlamadım bu adamın bonservisi elinde hala para vermeye yer arıyola bana verin

Yorum

• Ziya hoca Aymanı ve Rispi kesmez takımdan bence bos transfer yaptı demesinler diye . Erdinçi keser rispi oynatır kendi aldıya ondan takımın bu sene ziya hocanın transferleriyle dolacağı kesin
              BMN |KOCAELİ

Bir gece ansızın...81-Düzce 82-Musul 83-Kerkük...

Yorum

• Bu yönetim geçen sene paraları çar çur etti, aslında Marcelinho,Musampa,Szymek,Gökdeniz,Yattara,Stepanov,Umut,Ersen gibi çok kaliteli adamların olduğu bir kadro kurdular ama başına becerip Van Gaal gibi bir hoca alamadılar maalesef. Sonrası malum Ziya.. Şimdi bu sene iyi bir Avrupa'lı hocaya verecek para bulsalardı bile adamın istediği oyuncuları alacak para bulamayacaklardı. En büyük hayali Ayman olan bir hocanın isteyeceği en iyi oyuncu da 1-2 milyondan ibaret olurdu ve mentalite başımızda kaldı. Hem geçmişte de sıradan isimlerden oluşan bir kadroyla iyi bir başarı yakalamıştı zaten. Bunları dikkate alan yönetim Ziya ile devam kararı aldı bence. Bu ne demek? Kimse öyle ortalığı ayağa kaldıracak adam beklemesin. Bonservisi olmayan veya kıyıda köşede kimsenin keşfedemediği az-biraz potansiyeli olan ucuz adamlardan başka bir beklentim yok transferden. Yönetim Ziya bunlardan nasılsa bir takım oluşturur diyordur. Alacakları en kariyerli isim kaleci olur ki o da geçen sezondan ağızları yandığından ve Ziya'nın önce gol yemeyeyim taktiği icabı.
                Bu bağlamda Adnan-Jabi-Serkan falan idare edeceğiz işte bu transfer sezonunda, görünen bu.
                #7 King of Kings

Yorum

• 2007-2008 Sezonu

bu transfer politikasıyla hiçbir sezon öncesi bu kadar ümitsiz olmamıştım.nuriiiiiiii beni de alsana BÜYÜK TRABZONSPOR'A. Ama kalsın senin gibi bir başkanla yapamam.
                  TRABZON

Yorum

• Hasagic devre arasında gazianteple sözleşme yenilemiş.
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Fener'de Gökdeniz iddiası !
                      F.Bahçe'nin Tuncay'ın ayrılmasından sonra Gökdeniz'in peşine düştüğü iddia edildi.
                      13 Haziran 2007 15:59
                      Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı ile anlaşan İngiliz ekiplerinden Middlesbrough, Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in peşinde.

Middlesbrough'un yerel gazetesi Middlesbrough Evening Gazete, Middlesbrough İcra Kurulu Başkanı Keith Lamb'ın Gökdeniz'i almaya çalıştığını yazdı. Gazete, Gökdeniz ile ise görüşmelerin henüz başladığına dikkat çekti.

Gazete, Birmingham City ve Manchester City gibi takımlarında Tuncay'ın peşinde olduğunu ancak Middlesbrough'un hızlı girişimi sonucu diğer takımların umutlarını yok ettiği yorumunda bulundu.

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ise daha önce yaptığı açıklamada Trabzonspor'un hiçbir şekilde yıldız futbolcularını satmayacaklarını açıklamıştı
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hasagic devre arasında gazianteple sözleşme yenilemiş.
                        Yoq ya hasagiç zaten 2. yarı nerdeyse ilk 11 e zorla cıkıyodu TRABZONSPOR'a gitcem diyodu bence yenilememiştir o zaman...Hatta stadyum programındaki yorumdu açıklama yaptıydı dedi hasagiç TRABZONSPOR'u çok istiyo ama KARADENİZ FIRTINASI'nda boğulmasın diye!!!

Yorum

• Haberler
                          İntertoto 2.Tur ilk maçı H.Avni Aker Stadı'nda
                          UEFA'dan Futbol Federasyonu aracılığıyla kulübümüze gönderilen yazıda İntertoto Kupası 2.Tur ilk müsabakasının 8 Temmuz 2007 Pazar günü H.Avni Aker Stadı'nda oynanacağı bildirildi.
                          Kentimizde 02-08 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 1.Karadeniz Oyunları final müsabakası ve kapanış töreninin 07 Temmuz tarihinde H.Avni Aker Stadyumu'nda yapılacak olması nedeniyle doğması muhtemel çakışmalar üzerine yapılan başvuruya cevap geldi.

Buna göre İntertoto Kupası kuralları gereği ve rakip iki federasyonla kulüplerin konuya sıcak bakmayacakları düşüncesiyle UEFA saha değişikliği talebine olumsuz cevap verdi.

Gönderilen yazıda İntertoto Kupası 2. tur ilk maçımızın 08 Temmuz 2007 günü oynanması ve bir gün önce statta yapılması gereken resmi antrenman için de bir başka alternatif aydınlatmalı antrenman sahasının bulunması gerektiği bildirildi.
                          13.06.2007 11:11:0
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Sözleşme yenilemesi şart değil, opsiyonu olsa yeterliydi

Arkadaşlar, Gökdeniz'i küçümsemeyelim. Gökdeniz hem hızlı hem güçlü, hem gol atıyor, hem asist yapıyor, dripling yönü kuvvetli, kontra atağa çıkabiliyor. Bunlar çok önemli özellikler. Transfer elbet kombine sattırmak için de yapılır, ama takım yararı içinde yapılır. Bakın Tuncay'a senelik 3,3 milyon Euro alacak...İngilizler kendi futbolcularına 5'er 10'ar milyon Sterlinleri dağıtırken iyi, bize gelince 5 milyon yavru. Olmaz öyle
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• samsunlu suayıp bunun transferle ne alakası var?iyice geyik oldu burası

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                samsunlu suayıp bunun transferle ne alakası var?iyice geyik oldu burası
                                yaklasık 10 dk berı oraya atmaya calıstım olmadı bende buraya attım abı
                                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X