Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal'ın ayrılması iyi oldu. İddialı olacaklardı ama çok şükür ki takımı lig atlatırken anlayış atlayamamış, amatör düşünceden kurtulamamış başkanları yüzünden yolumuzdaki taşlardan biri daha eksildi. Teknik direktör getiriyorsan denemek için oyuncu seçimi de hocaya bırakacaksın.Eh belki de şimdi oyuncu bile alabiliriz ordan. Gökhan Gönül, Mehmet Çakır, Engin Baytar, Isaac Promise... Belki de alamayız Draman kulübü rahatlatmıştır
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 18:09.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• oofffff oooooooffffffffffffffffffffff
      anlayan anlar
      adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Sezon başı hazırlıklarına kadar özellikle yerli transferin bitirilmesini istediğini dile getiren Korkmaz, ''Yönetimle para konuşmadım, şartlarımı sundum. Şartlarım arasında 4 oyuncunun alınması vardı, Kürşat'ın alınması da şartlarımın arasındaydı. Diğer üç isim ise bilindiği gibi Jabi, Mustafa Sarp ve Kaleci Orkun'du. Mustafa Sarp'ın işi bitti. Orkun'un bonservisi konusunda sorun var. Jabi'yi de yönetimimiz çok çalışmasına karşın Trabzonspor aldı'' diye konuştu.

Ben Bu Jabiden cok ümitliyim inşallah Sag bek sorunumuzu cözer.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• -oğlum çay getir bir de traveli çağır gelsin..
          -başkanım.. yalnız travel oyuncu bakmaya gitti..
          -ulan kafasına göre oyuncu bakmaya gidebiliyor mu bunlar?
          -başkanım geçen championsu parise yolladınız ya..
          -ee.. oyuncu izleyip gelecek, hocayla konuştuk..
          -travel ben de gideyim dedi..
          -onu da gönderdik, gitmem diye direndi..
          -ama efendim uzak istiyordu o.. siz bulgaristan diyince de çöktü, eşi falan hazırlamışlar bavulları.. uzak istiyorlar..
          -bak ya.. bulgaristan kesmedi yani..
          -avrupada merkezi bir yer istiyorum dedi..
          -tamam oyuncu istiyordu hoca.. avusturyadan.. rapid wien den.. gitsin dedik, izlesin onu dedik, alalım derse alırız dedik.. geçen hafta söyledik bunu..
          -hah işte.. onu diyordum.. gitmiş yalnız bir sıkıntı var..
          -nedir? almanca mı lazım olmuş?
          -yok herkes ingilizce konuşuyormuş zaten..
          -ilginç.. ee sıkıntı nedir?
          -başkanım travel avustralyada.. döneyim artık iflahım kesildi burada diyor.. avrupa değilmiş efendim orası.. gecem gündüzüm şaştı diyor..
          -isabet olmuş.. championsu ara haberi girsin: travel avustralyadan on numara getirecek diye yazsınlar! atalım basının önüne yesin taraftar traveli çiğ çiğ.. getirmesin de göreyim şimdi.. hah haaa..
          bir de kanguru getirsin.. avatar yaparız!
          En son stichus tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 18:14.

Yorum

• Hakan'a yapılan ayıp

Trabzonspor'un unutulmaz yıldızı Hami Mandıralı, "Son yıllarımda başkan Özkan Sümer yönetiminin bana yaptıklarıyla şimdi Hakan Şükür karşı karşıya kalıyor. Bırakın ayakları götürdüğü kadar gitsin. Böyle özel futbolcular kolay yetişmiyor" dedi.

Birer sezon Schalke ve Ankaragücü dışında yıllarca Trabzonspor Kulübü'ne hizmet ettiniz. Bu istikrarın sırrı nedir?

İşimi çok sevdiğimden fedakarlığın ve profesyonelliğin getirdiği bir süreçti. Bu duygular beni başarıya taşıdı. Türk futboluna, kimliğim ve futbolumla en iyi şekilde hizmet ettim. İnsanlar tarafından sevildiğime de inandım.

Günümüz jenerasyonunda ise istikrar sahibi fazla oyuncu yok. Sizce geçmişten bugüne neler değişti?

Herkes futbol oynayabilir. Genç kardeşlerime de söylüyorum; iyi insan pozitif etki bırakır. Önemli olan da camiaya, takıma ve çevreye pozitif bakılması... Duyguların olumlu hal alması da performans olarak hayata yansıyor. Bir de eskiden forma aşkı vardı. Şimdi ise para biraz daha ön plana çıktı. Bu nedenle genç futbolcularımız para kazanırken kişiliklerini geliştirmiyor gibi geliyor bana... Sanırım sadece 'Çok kazanayım, ailem ve hayatım kurtulsun' deniyor. Biz zamanımızda daha candan ve canlıydık. Herkes ayrı ayrı değerliydi. Bugün esktra çıkan iyi oyuncular çok az. Ancak duygu ve yetenek olarak kendilerini iyi pazarlayamıyorlar. Yetişmek için de çok okumak, dünya futbolunu ve starlarını takip etmek lazım. Futboldan sonra da bir yaşam bulunuyor. Yani hayat sadece futbol değil. Günümüzde kendini aşamadığından sıkıntı yaşayıp, kariyeri çok kısa süren birçok futbolcumuz birer örnek. Düzenli bir hayat da insanı başarıya götüren önemli bir faktör.

Futbolu neden bıraktınız?

Aslında bir iki sene daha saha içinde olabilirdim. Fakat yıllarca üst düzeyde futbol oynayınca karşınızdaki insanlar farklı yorumlar yapmaya başlıyor. Bu yüzden profesyonel doyuma ulaşıldığında yıpranmadan o işe noktayı koymak daha mantıklı. Gerçi futbolu Hami Mandıralı'ya yakışır şekilde bırakmak isterdim. Ama tabii daha güzel bir sonu arzu etmek benim dile getirmem ile olmuyor. Camiamızın da benim gibi özel oyunculara gerekli hassasiyeti göstermesi lazım. Maalesef ben kulübümden bu konuda özen görmedim. En büyük amacım; Şifo Mehmet'in yaptığı gibi yardım amaçlı jübile gerçekleştirmekti. Yönetimden karar çıktı, yalnız yapılmadı. Bu işi bile beceremiyorlarsa sıkıntı demektir. Her şeyimi kazandığım kulübüme ve taraftarlara değil, ama özverili davranmayan başkan Özkan Sümer yönetimine karşı kırgınım. Hami'ler öyle kolay yetişmiyor. Futbolu bırakmam konusundaki baskıyı şimdi Hakan Şükür'e yapıyorlar. Bu çok ayıp, bırakın ayakları götürdüğü kadar gitsin. İnsanları niye ilgilendiriyor, bilmiyorum. Çünkü futbolu bir kere bırakınca daha dönme şansı yok.

Bir zaman sonra miladı doldu politikası mı uygulanıyor?

Trabzonspor aşığı bir adamım. Orada doğdum ve büyüdüm. Maddi konuları hiçbir zaman gündeme getirmedim. Ancak ahte vefa diye bir şey var. Tabii her oyuncu için geçerli değil. 8 yaşımdan 30'uma kadar hizmet ettiğim Trabzonspor'un benim talebim olmadan jübile yapması gerekirdi. Tabii vefasız olan kulüpler değil, yönetenleridir. Burukluğum da bu yüzdendir.

Futbolu bıraktığınız günden beri neler yapıyorsunuz? Hedefiniz nedir?

Trabzon'da amatör maçlardaki oyuncuları takip ettim ve iyileri bazı kulüplere sundum. Bir gün abi-kardeş ve hoca-talebe ilişkimizin devam ettiği Fatih Terim'i, Milli Takım ile yeni göreve başladığında 'Hayırlı olsun' demek için aradım. Aradan yarım saat sonra kendisi bana telefon açarak İstanbul'a çağırdı. Ertesi günü çıkıp geldim ve 2 senedir Genç Milli Takımlar'da görev yapıyorum. Yakın zamanda teknik direktörlük kurslarına başlayacağım. Daha fazla gelişmek için çalışıp yolumu çizeceğim. İleride başta Trabzonspor olmak üzere ligdeki diğer takımlarda da görev yapmak istiyorum.

Trabzonspor'u değerlendirecek olursak ne söyleyebilirsiniz?

Trabzonspor son zamanlarda hiç iyi yönetilmiyor. Kulübe beklenen futbolcu ya da yönetici kazandırılamadı. Trabzonspor formasını taşıyamayacak içi geçmiş futbolcular takıma getirildi. Ayrı ayrı tellerden çalan yönetimden kaynaklanan bu durum sahaya yansıyor ve takımın kan kaybetmesine neden oluyor. Oyuncu daima güçlü yönetim ister. Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz'ın arkamızda olduğu düşüncesi bizi hep daha güçlü kılardı.

Trabzonspor'un çıkışında ne etkili olabilir?

Anadolu takımlarının İstanbul büyükleri karşısında yarışması bile büyük başarıdır. Geçmişte 6 kez şampiyonluk yaşayan Trabzonspor ligin önemli takımlarından birisi. Bugün kötü giden takım 2. yarının lideri. Kulübe, yöreye uygun futbolcular kazandırılarak bir kadro yaratılırsa tekrar şampiyon olabilir. Trabzon küçük bir şehir, sosyal ve kültürel yapısı yönünden ise zor. Transferlerde Rusya veya Gürcistan gibi yakın ülkeler seçilirse hem şehrimize hem de iklimimize uygun olur. Ancak doğru yönetici ve oyuncular gelirse camialar arzu ettikleri noktaya gelebilir. Şans faktörü de çok önemli. Ayrıca malzeme ne kadar iyi olur ve iyi kullanılırsa başarılı olma şansı o kadar artar. Diğer yandan her şeyin başı ekonomi olduğuna göre bir kulübün oyuncusu Porche'a başkanı ise Renault'ya biniyorsa bu da dengeyi bozar. Futbolcu, gücünden etkilenip uzaktan da olsa başkanına saygı duymalı.

Peki takımın bu durağanlığında en büyük etken nedir?

Trabzonspor'da yönetim ve sporcular arasında sevgisizlik ortamı yaratıldı. Saygı ve sevginin olmadığı yerde başarı beklenemez. Bu camia için eksi puan yaratır. Eğer takımın başındaki hoca da sağlıklı bir ortam oluşturup değerleri yükseltemiyorsa düzen kalmaz. Trabzonspor rakiplerine karşı daima açık futbol sergilemiştir. Şu andaki takım ise defansif ağırlıklı oynamaktadır. Çok koşanın yanında mutlaka yaratıcının olması lazım. Yani hep asker ya da general olmaz. Askerlerin yanında birkaç general olacak ki yönlendirmeyle iyi iş yapılsın. Zaaflar çözülürse mevcut potansiyeli bulunan Trabzonspor yeniden gündeme gelebilir.

Trabzon'da kim gitmeli, kim kalmalı ya da kim gelmeli?

Kimin gidip kalacağı konusunda yorum yapmak istemem. Ancak Trabzonspor her yerde seyircisi olan bir takım. Formasını taşıyabilecek her oyuncu takımda yer alabilir. İstiyoruz ki, takım daha yaratıcı ve aktif olsun. Bunu da sağlayacak teknik adamdır. Eğer bu kadroyla puan alınabiliyorsa, doğru takviyelerle ve yaratılacak sevgi ortamıyla ekip zirveye dahi ulaşabilir.

Trabzonspor'dan bugün teknik direktörlük teklifi gelse cevabınız ne olur?
            Futbolun dili aynıdır, sadece her hocanın sistemi farklı. Elbette yaparım, ama şu an teklif gelse Trabzorspor'u çalıştıracak kıvamda olmadığımdan net cevap veremem. Büyük takımları idare etmek daha çok fedakarlık ve cesaret ister. Tamam, bunlar bende var. Fakat tecrübeli bir hocanın altında 1-2 sene pişerek bu işe kendimi hazır hissetmem gerek.

Süper Lig'de 2006-2007 sezonu size göre nasıldı?

Sağlıklı bir lig olmadığından kimsenin zevk aldığını da sanmıyorum. Yönetici beyanatları, tribün olayları futbolumuza her zaman zarar verdi ve vermeye devam ediyor. Bu konuda maç sonunda dost gibi ayrılıp giden Avrupa'yı örnek almalıyız. Koltuk kıran, sahaya taş ve sopa atanlar kendi takımına zarar veriyor. Taraftar bu şekilde kendisini cezalandırıyor. Büyük sorumluluk taşıyan yöneticilerin verdiği beyanatlar toplumu kötü yönlendiriyor. Artık taşların sağlıklı yerine oturması gerekiyor. Fakat şunu söyleyebilirim, F.Bahçe hak ettiği bir şampiyonluk aldı.

Danone küçüklerini Fransa yolunda çalıştırma teklifine ilk nasıl baktınız?

Genç Milli Takım Koordinatörü ve Başdanışmanı Gündüz Tekin Onay hocam konudan bahsettiğinde, Fatih Terim hocam da gitmem için onay verdi ve teklifi kabul ettim. İşimi engellemeyeceğini ve çocuklarla bir arada bulunmanın güzel olacağını, hatta deneyim kazandıracağını da düşündüm. Küçükken ben de aynı yollardan geçmiştim. Bu nedenle çok heyecanlandım. 'Çocuklarla gelişen dünya futbolunu beraber yaşayabiliriz' dedim. Riva ve Beylerbeyi'ndeki seçmelerde 12 oyuncu ile 2 kaleci seçtim. Miniklerle Danone Uluslar Kupası serüvenimiz 20 Haziran'da başlayacak. Fransa Lion'da mücadelelerini gözlemlemek ve onları yönetmek nasıl olacak göreceğim inşallah...

Milli Takımımız hakkında ne düşünüyorsunuz?

Artık kolay maç ve rakip yok. 2 defa öne geçtiğimiz Bosna maçında 3-2 yenildik. Maçtan önce televizyondaki fragmanlarda sürekli Brezilya-Türkiye maçı döndü. Bosna'yı kimse konuşmadı ve maç hiç arzu etmediğimiz şekilde neticelendi. Türkiye, şüphe olmasın Euro 2008'e katılacak. Fakat şimdi bütün takımlarla ortak olduk ve bu saatten sonra işe dört elle sarılmamız lazım...
            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 18:16.
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• UCUZA YILDIZ FUTBOLCU!

Avrupa'da transfer sezonun başlamasıyla birlikte takımlar bonservis bedili olmayan yıldız isimlere gözlerini çevirdi. Birçok yıldız, sezon sona ermeden sözleşme yenilesede yaz dönemine çok önemli isimler kaldı. İşte Avrupa'nın 5 önemli liginde bonservisi sona eren isimler!

Bu sezon sözleşmesi sona eren öne önemli isimler Suttgart'ın file bekçisi Timo Hildebrand, West Ham'ın 'yaralı yüz'ü Carlos Tevez ve Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Javier Saviloa olarak dikkat çekiyor.

Bu üçlüden hiçbirinin takımda kalması beklenmiyor. Zaten Hildebrand, Valencia ile prensip anlaşmasına vardı. İspanyol basını, Saviloa'nın 1 Temmuz'da Real Madrid'le sözleşme imzalayacağını belirtirken, Tevez için Chelsea, ManU ve Real Madrid gibi ekipler zaten sıraya girmişti.

Sözleşmesi biten isimler arasında dikkat çeken bir diğer konu ise önemli yldızlara henüz hiç talip olmaması. Fiore, Roque Junior, Tristan, Milosevic gibi isimler henüz hiç bir takımdan teklif almadı. İşte Avrupa futbolunda yazın en çok beklenen bonservissiz oyuncular listesi:

ALMANYA LİGİ
              Mehdi Mahdavikia Hamburg Defans.
              Roque Junior B.Leverkusen Defans.
              Kasey Keller M’Gladbach Kaleci.
              Miroslav Karhan Wolfsburg Orta saha.
              Nikolce Noveski Mainz Defans.
              Ali Karimi B.Münih Orta saha.
              Marko Babiç B.Leverkusen Orta saha.
              Constantin Niculae Mainz Forvet.
              Vratislav Gresko Nürnberg Orta saha.
              Marian Hristov Wolfsburg Orta saha.
              Sascha Dum Aachen Orta saha.
              Fabian Gerber Mainz Orta saha.
              Julio dos Santos Wolfsburg Orta saha.
              Marco Rose Mainz Defans.
              Michael Delura M’Gladbach Forvet.
              Filip Trojan Bochum Orta saha.
              Ellery Cairo Hertha Forvet.
              Hassan El Fakiri M’Gladbach Orta saha.
              Ahmed R.Madouni B.Leverkusen Defans.

İNGİLTERE PREMİER LEAGUE
              Carlos Tevez West Ham Forvet.
              Tim Howard Everton Kaleci.
              Ben Haim Bolton Defans.
              Robbie Fowler Liverpool Forvet.
              Claus Jensen Fulham Orta saha.
              Brett Emerton Blackburn Orta saha.
              Kevin Davies Bolton Forvet.
              Zenden Liverpool Orta saha.
              Shaun Malooney Aston Villa Forvet.
              Glen Johnson Portsmouth Defans.
              J.F. Hasselbaink Charlton Forvet.
              Matt Holland Charlton Orta saha.
              Radzinski Fulham Forvet.
              Ben Foster Watford Kaleci.
              Routledge Fulham Orta saha.
              David Thompson Bolton Orta saha.
              Josip Skoko Wigan Orta saha.
              Chris Riggott Middlesbrough Defans.

İSPANYA LİGİ
              Saviola Barcelona Forvet.
              G.Lopez Celta Orta saha.
              Ibagaza Mallorca Orta saha.
              Diego Tristan Mallorca Forvet.
              Salva Ballesta Levante Forvet.
              Kovacevic Sociedad Forvet.
              Maxi Lopez Mallorca Forvet.
              De la Pena Espanyol Orta saha.
              Pablo Garcia Celta Orta saha.
              Tomasson Villarreal Forvet.
              Olivier Kapo Levante Orta saha.
              Molina Levante Kaleci.
              Scaloni Santander Defans.
              Savo Milosevic Osasuna Forvet.
              Velasco Espanyol Defans.
              Carlos Diogo Zaragoza Defans.
              Verpakovskis Getafe Forvet.
              Mario Huelva Defans.
              Lopez Rekarte Sociedad Defans.
              Beto Huelva Defans.

İTALYA LİGİ
              Marco Amelia Livorno Kaleci.
              Dario Dainelli Fiorentina Defans.
              Stefano Fiore Livorno Orta saha.
              Luciano Zauri Lazio Defans.
              Igor Budan Parma Forvet.
              Tavano Roma Forvet.
              Mesto Reggina Orta saha.
              Wilhelmsson Roma Orta saha.
              Jorgensen Fiorentina Orta saha.
              Christian Vieri Atalanta Forvet.
              Christian Abbiati Torino Kaleci.
              Cesare Bovo Torino Defans.
              Rossi Parma (Bonservis ManU) Forvet.
              Stellone Torino Forvet.
              Maccarone Siena Forvet.
              Ventola Atalanta Forvet.
              Vergassola Siena Orta saha.
              Grella Parma Orta saha.
              Maggio Sampdoria Defans.
              Serginho Milan Defans.

FRANSA LİGİ
              Stephane Dalmat Bordeaux Orta saha.
              Claudio Caçapa Lyon Defans.
              Vladimir Smicer Bordeuax Orta saha.
              Mario Melchiot Rennes Defans.
              Niculas Dieuze Toulouse Orta saha.
              Yann Lachuer Troyes Orta saha.
              Ronan Le Crom Troyes Kaleci.
              Demetrius Ferreira Troyes Savunma.
              Lionel Mathis Auxerre Orta saha.
              Philippe Brunel Sochaux Orta saha.
              Doumeng Valenciennes Orta saha.
              Johan Radet Auxerre Defans.
              David Gigliotti Troyes Forvet.
              Michael Ciani Lorient Defans.
              Salomon Olembe Marsilya Defans.
              Stephane Cool Auxerre Kaleci.
              Maurice-Belay Sedan Forvet.
              Mounir Diane Lens Orta saha.
              Dos Santos Monaco Defans.
              Johann Lonfat Sochaux Orta saha.
              En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 18:26.
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Hami Ziya hocanın yardımcılığına göz kırpıyor, yeni bir ikilem mi doğuyor?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sol kanada adam aranıyorsa Vratislav Gresko süper bir adam frikikleride müthiş eğer sakatlığı yoksa bence alınsa iyi olur.

Yorum

• liste ne listeymiş )))

skoko zenden tristan ))))

stichusuda kaybettik )))

Travelair ustadım Avustralyaya skokoyu bulmaya gittin ))
                    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 19:09.
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Birileri sürekli birşeyler yazıyor yok trabzonsporu küçük düşürüyormuş birileri buradaki yorumlarıyla......peki yıllardır trabzonsporu küçük düşürmek için biribirleriyle adete yarışan kendilerini kral sezar sanan zatı muhteremlerin yaptıklarına ne demeli?......bu ve bunun gibi şahsiyetleri eleştirmek midir trabzonsporumuzu küçük düşürmek?

Birisi şamdaki kaysıdan bahsederken diğeri gel karpuz ve peynir yiyelim demek midir trabzonsporu başarıya götürmek ya da mafyavari açıklamalar yaparak kendisini kurtlar vadisindeki polat alemdarla özdeşleştirmek midir başarı?....Trabzonsporu yönetmek demek birşeylerin iyi gitmediği dönemde birşeylere talip olmak demek değildir yıldız oyuncu almak demekde değildir trabzonsporun şahsiyetine uygun davranmaktır......

Şahsiyet sahibi olduklarını iddia edenler ki özellikle biz ölümüne trabzonsporluyuz diyenlerdir bunlar.....gerek medyada gerekse yönetimde bir s.lük gibi kanla beslenen kişileride arkalarana alarak sözüm ona yöneticilik ve muhalefetcilik oyunu oynayıp yıllardır ts ile yatan ts ile kalkan insanların onuru ve şerefi olan bu takımla resmen dalga geçmektedirler....

Her gün yeni bir senaryo hergün yeni bir entrika ve hergün yeni bir yanlış e olsun değilmi insanlar yanlış yaparlar?... evet tabiki insanlar yanlış yapar ama arada bir doğru da yapar insanoğlu...yapacağım deyipte bugüne kadar yaptığınız tek şey bir yıldız alıp onuda elinizde tutamak,birilerin kişisel ihtiraslarına kurban etmekse doğrunuzda yok demektir.

Yaşım gelmiş 32 ye ben bu takımı sampiyon olduğu için sevmedim ve şampiyon olamadığı için de sevmemezlik etmeyeceğim ve Bu takımı küçük düşürüp, hergün birilerin ağzına sakız etmeye çalışanlara inat hergün daha çok seveceğim bunu ne siz engelleyebleceksiniz sevgili yöneticiler nede bir başkası isterseniz hiçkimseyi almayaın isterseniz mantalitenin uğruna birilerini hergün kurban edin ve isterseniz politik çıkarlarınız uğruna ağbilerinize bıyık altında gülümserken köşede oturan geleceğin büyük yıldızlarına gözlerinizi kapatın...Biz trabzonsporluyuz ve hep öyle kalacağız ve bu takamı küçük düşürmenizede izin vermeyeceğiz.
                      En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 18:53.

Yorum

• Serginho Milan Defans. milan stepanovun yerine nasil ama
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          liste ne listeymiş )))

skoko zenden tristan ))))

stichusuda kaybettik )))

Travelair ustadım Avustralyaya skokoyu bulmaya gittin ))
                          valla ustam zenden ve tristan gelsin 2sininde formasından hem bana hem oğluma hem yegenlerime almaanın allah canını alsın parayı mezaramı götürecez sanki

Yorum

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valla ustam zenden ve tristan gelsin 2sininde formasından hem bana hem oğluma hem yegenlerime almaanın allah canını alsın parayı mezaramı götürecez sanki
                            gökdeki yıldızları sayıyoz yıldızları elimizde tutalımda ))) transfermi diyon ))
                            andersenden masalları okumaya gidiyom ))))
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• bu arada oğlumada forma ne yakışır ama oğlum avatarımda

Yorum

• son haberi yonetim yeni birisini taranfer etmeye calisiyomus o kisi de ziya dogan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X