Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kardeş bir sürü aday var ziya ve transfer komitesi arayış içinde anlaşılan bi futbolcu yok bunlar sadece aday ama 10 numara kesin alınacak bana güvenebilirsin ...

Yorum

• İsim söyleyemem ama 10 numara için çalışıldığını biliyorum, malum 20 Haziran'da çalışmalar start alıyor
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hüseyin abi biliorum ben o adamı hatta bayerne e gelmeden öncede dubai sport die bi kanalda bi kaç kere izlemiştim ama abi benim istediğim 10 numara böyle değil bu çok çalım atıyo bi de hızlı .... ben hızlı adam istemiyoeum ..... vs alex . riquelme . ricardinho .

Yorum

• ROTA DUDEK E ÇEVRİLDİ

Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzon’da son hedef Liverpool’un file bekçisi Jerzy Dudek.
          SAKARYASPOR kalecisi Martinez’den yüksek bonservis nedeniyle vazgeçen Trabzonspor, Liverpool’un Polonyalı kalecisi Jerzy Dudek’in peşine düştü. İngiliz takımıyla kontratı sona eren 34 yaşındaki kalecinin bonservis ücreti bulunmuyor. Tychy, Feyenoord ve Liverpool takımlarının da kalesini koruyan Dudek menajerler aracılığıyla Trabzonspor’a gelebileceğini duyurdu. GEÇEN yıl Reyna’nın Liverpool’a gelmesiyle gözden düşen tecrübeli kaleci bu yıl sadece 5 maçta forma giydi. 2005’te Olimpiyat Stadı’nda oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde Milan ile Liverpol arasında oynanan maçta kurtardığı penaltılarla kahraman olmuştu. Tecrübeli file bekçisi Polonya milli takımının kalesini 56 kez korudu. Dudek’i Real Betis de istiyor.

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• şahsen çok sevdiğim bi kaleci alırsak çok yararlı olur bence ...

Yorum

• Parayı veren düdüğü çalar
              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Su Transfer dosyasini kapatsak da rahatlasak ya...
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• dudek mi olur hasagiç mi martinez mi rüştü mü bilmem ama hangisi olursa olsun yapacağımız en iyi transfer olacak kanaatimce.iyi bir kaleci takımın güvenini arttırır.tolga gibi kalede ereti duran kalecilden bize şuan hayır yok.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• hayda.. ne dudek i yahu..
                    nereden çıkarıyorlar bu isimleri anlamak mümkün değil!
                    her gün gazete çıkarmak zorunda olmak hakikaten etkiliyor adamların karakterlerini demek ki!
                    geçtiğimiz günlerde yöneticilerimizden birini arayıp eksi kırk dereceye mukavim isviçre özel timlerinin elbiselerinden isteyecektim, isviçrede olmadığını söyledi.. gazeteye güvenip adamı ararsan çikolatayı da ülkerden getiriyor..

adı geçen on numara adaylarının adamın birinin bavulundan çıktığını söylemme gerek yok herhalde dğeil mi arkadaşlar?
                    isterseniz yarın çıkacak gazetenin trabzon sayfasını birlikte yapabiliriz.. iki isim yazsak buraya sayfa şekillenir.. öyle mi değil mi travel?

Yorum

• Petric Dortmund'ta

İsviçre takımlarından Basel'de forma giyen Hırvat oyuncu Mladen Petric, Bundesliga temsilcilerinden Borussia Dortmund'la 4 senelik sözleşme imzaladı.

Sözleşmenin ardından konuşan Hırvat oyuncu, Bundesliga'nın kendi kariyeri için önemli bir basamak olduğunu belirtti.

1999-2004 sezonları arasında Grasshopper'da forma giyen Petric, 2003 yılında İsviçre şampiyonluğu yaşamıştı. Basel forması altında 25 maçta 19 gol kaydeden Petric'in, maliyetinin yaklaşık 5 Milyon Dolar olduğu tahmin ediliyor.
                      09.06.2007
                      Kaynak : Sporx.com dış haberler

Adam yeni takımıyla sözleşme imzalamış bizim Taka Gazetesi hala haber yapıyor bu adamı alalım diye insan biraz gündemi takip eder yahu

BU 10'U İSTİYORUZ

Ziya Doğan ve ekibi 25 maç izledi, bir çok yıldızı not etti, Ancak Basel’deki Hırvat Mladen Petric’i öve öve bitiremedi

SÜPER BİR FUTBOLCU

Transferde kadrosunu forvet arkası oynayacak yıldız bir futbolcuyla güçlendirmek isteyen Trabzonspor’da bir çok isimden özellikle Mladen Petric gündemdeki yerini koruyor. İsviçre’nin Basel takımında oynayan Hırvatların en önemli futbolcusu Petric’in Ziya Doğan’ın da listesinde olduğu ortaya çıktı. You Tube’de bu futbolcunun gollerini izleyen bordo-mavili taraftarlar gazetemizin internet sayfasına mesaj yağdırarak Mladen Petric’in mutlaka alınmasını istediler.

FRİKİKTEN AFFETMİYOR

Orta alanda forvet arkası ve serbest oynayan süper Hırvat özellikle frikik golleriyle tanınıyor. Basel-Nancy maçında kalecilerinin kırmızı kart görmesiyle kaleye geçen Mladen penaltıyı kurtararak tarihe geçti. Komple bir futbolcu olma özelliği taşıyan Mladen Petric 1981 doğumlu ve Hırvatistan milli takımında da görev yapıyor. Ziya Doğan’ın bu sezon üç kez izlettirdiği Mladen Petriç UEFA kupasında 6 gole imza attı.
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İsim önemli değil ,ne kadar isim o kadar yarar değil
                        Her yönüyle araştırılmış ve uygun olduğuna karar verilmiş olması çok daha önemli
                        Yerli transferinin dışında 3 eksik olduğunu düşünürsek 3 yabancı transferininde başarıyla yapılabileceğine inanmıyorum Mutlaka bi yerlerde eksikler olacaktır Var mı bahse giren ?

Yorum

• iyi bir 10 nummara lavezzi olmaz mi?
                          bosbosuna yasli oyunucu almiyalim

Yorum

• taka geçen sene hem pletikosayı hemde denilsonu getirmişti trabzona hatırlarsanız.ciddiye almamak gerek.yerli fotomaç.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• yok ben öyle düşünmüyorum.. denilson için bize faruk kanca bitti demişti tam iki defa bitmişti o iş
                              taka gazetesi çok şey duyuyor, problem burada..
                              kulüp pek çok isimle ilgilenir, pek çok menejerle çalışır..
                              genelde eş zamanlı yürütülür ve ilk imza aşamasına gelenle anlaşılır!
                              nasıl olsa hepsi kabul görmüştür o zamana kadar..
                              herkese hayırlı hafta sonları, çıkmam lazım!

Yorum

• mladen petric yapacağımız en ii transferdi onu da kaçırdık yabancı sıkıntısından güzel böyle davam edin hasagiçi falan alın martineze vermeyin parayı ÖDESEN 1-2 milyon dolar sanki cebi patlıcak zaten klübü dağıttınız srfsizler kaç trilyon borç oldu
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X