Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim tahminim de hüseyin in iyi bir teklif gelmesi halinde satılacağı yönünde. hüseyin çok iyi niyetli bir futbolcu ve kendini son senelerde çok geliştirmekle birlikte bir ön liberoda olması gereken sürat ve özellikle de şut atma yeteneği sıfır hatta boy bir doksan olmasına rağmen kafa topu hakimiyeti de yok. bence satılması trabzon için bir kayıp değil onun yerine ortanın solunda oynayacak eski vestel li şimdi ki cska lı caner tarzında bir adam alınırsa süper olur. tabi bu 4 3 3 oynamamız halinde geçerli bir seneryo. daha iyi olan seneryo bence 4 2 3 1 oynamamız ki şu anda milli takımımız da bu sistemle oynuyor. o zaman orta saha serkan ayman önlerinde gökdeniz sağaçık ortada ceyhun ve bir sol açık önlerinde umut (bulabilirsek daha iyi bir alternatif).
    ama bir gerçeği de gözardı etmemek lazım fatih gittikten sonra takımın ağabeyliğini hüseyin yapıyordu o da giderse bu konuda bir sıkıntı olabilir.
    bu konuda da biraz hayal kuralım hem bu açığı kapatacak hem de umut ttan daha iyi bir golcü olması nedeniyle fatih i de kiralarlarsa işte o zaman takımm süper olur. geriside ziya hocaya ve bizlere kalır.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben ziya doğanın hayali kadrosunu vermek istiyorum...

....................................kaleci........ ..........................

jabi................risp......................erdi nç..............celalettin

..................serkan............hüseyin....... .....ayman............

yattara.............................................. ........gökdeniz......
      ....................................umut........................................

bencede büyük ihtimal kadro böyle olacak.
      o zaman biz niye 10 numara arıyoruz hangi bölgede oynayacak.
      bu Gökdeniz solda oynayacağına gerçek bi sol kanat alınmazmı
      bu celo, hüseyin, ayman bunların 3 ünden ikisini görmek istemiyorum.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• [quote=marcelinhos100;826168]Çağdaş: Ben özel bir stoperim Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Çağdaş Atan, önümüzdeki sezon milli formayı giyeceğini iddia etti. Çağdaş, kendi mevkisinde oynayan oyuncuların genellikle fizik güçleriyle ön plana çıktıklarını ancak top tekniklerinin iyi olmadığını söylerken, “Stoperler içinde topla en iyi olan ve en isabetli şut atanlar arasındayım” dedi. 08.06.2007[/qu
        tuncaydan göstere göstere çalım yiyebilen tek stoper
        sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
        Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ikisini birden satmak olmaz..satacaksak bi tanesi satmamız lazım...bi petric yüzünden iki yıldızdan vazgeçemem!!
          Bence Hüseyin yildiz sayilmaz. Begenmiyorum..

Petricten bir video

Kalede sorun yasarsak da Kaleye gecer adam,bi bakin)
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.youtube.com/watch?v=QoAu7...related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=dvRxp...related&search=

Mladen Petric

Bu arada serkan alınınca sag bek oynayamaz diyenler bazı aklı selim arkadaşlar şimdi serkan orta sahada oynamak isteyince kızıyorlar ne sitiyorsunuz be arkadaşlar adam iyi oynadıgı yerde oynamalı size ne........
            bence de serkan sağ bek oynamaz.benim söylemek istediğim nokta serkana verilen garanti. futbolda böyle salakça bir garanti anlayışı yok.sonra marcelinhoya arkadan bakarsın aklı selim arkadaşım
            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence de serkan sağ bek oynamaz.benim söylemek istediğim nokta serkana verilen garanti. futbolda böyle salakça bir garanti anlayışı yok.sonra marcelinhoya arkadan bakarsın aklı selim arkadaşım
              Keşke Marcelinho yada gelirken deseydi ben forvet arkası oynarım diye aynı şeyleri düşünüyoruz serkana verilen bence garantiden ziyade onun istegine karşı verilmiş olumlu bir yaklaşımdır.......
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Bize iyi bir 10 numara uzaktan iyi vuruşları olan.. Frikikleri atabilen biri lazım.. Bu adamda hepsi var inşallah doğru haberdirde ilgileniyoruzdur..
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Dünyanın Sayılı Sol Açık OyuncuLarındandır.

Bu oyuncuyu alırsak Sol açık derdi kalmaz ve Trabzonspora çok ama çok faydalı olur.Özlenen şampiyonluklara ulaşacağımıza inaniyorum.
                  Çok iyi bir adam bu adam

HEDEF YENİ HAGİ

G.Saray'ın yöneticisi Adnan Polat'ın Atletico Madrid'li Martin Petrov için harekete geçtiği belirtildi. Bulgar yıldız, müthiş frikikleri ve stili ile Cimbom'un efsanevi ismi Hagi'ye benzetiliyor.

Galatasaray'da 'ikinci başkan' olması beklenen Adnan Polat'tan taraftarlara müjde! Hedeflerinin 2000'de Avrupa'ya damgasını vuran Galatasaray'ı oluşturmak olduğunun altını çizen Polat'ın, "Yeni sezon için öyle transferler yapacağız ki, Fenerbahçe'nin 100. yıl için getireceği yıldızlar bile gölgede kalacak" dediği ifade edildi.

Adnan Polat'ın transfer listesinin ilk sırasındaki ismin Martin Petrov olduğu belirlendi. Atletico Madrid'de oynayan Bulgar forvet, mesafe tanımaksızın attığı müthiş frikikler ve futbol stili ile Cimbom'un efsanevi ismi Hagi'ye çok benzetiliyor. Polat'ın, Martin Petrov'u G.Saray'a kazandırarak transferi tam bir şova dönüştüreceği öğrenildi.

Martin Petrov, Almanya'nın Wolfsburg takımından da Eric Gerets'in eski öğrencisi. Belçikalı hocanın da Bulgar yıldız için "Galatasaray'ın yeni Hagi'si olur" dediği kaydedildi. Transfer çalışmaları için şimdiden harekete geçen sarı-kırmızılıların listesinde İnsua, Pires, Sorin, Zidane ve Roberto Carlos gibi isimler de bulunuyor.

Frikik ustası Petrov

27 yaşındaki Martin Petrov, Avrupa'nın en iyi kanat oyuncularından biri. Dört yıl Almanya'nın Wolfsburg takımında 116 maçta görev alıp 28 gol attı. Geçen yıl 12 gol 14 asistle Wolfsburg'ta yılın futbolcusu seçildi. Wolfsburg'tan İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer olan Petrov, 29 maçta 1 gol atarken, sekiz de asist yaptı. Büyük bir frikik ustası ve 56 kez milli takım formasını giyip 10 gol attı. Bir takımın kaderini tek başına değiştirebilecek bir futbolcu.
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hadi onu anladikta serdar tasci , mesut özil gibi adamlara hem türkiyeden hem almanyadan teklif geliyor ama bunlar almanya milli takimini seciyor bunu anlamak mümkün degil...bunlari gördükce hamit,halil altintop ve nuri sahinin degerini daha cok anlamaya basliyorum...
                    türk milli takiminda oynamak her türk gencinin idealidir. ancak bizim milli takimlarda görevli teknik kadrolarin bu genclerin ideallerini hic dikkate almadiklarini görüyoruz. size sorarim rüstünün hala bu milli takimda isi ne, servet gibi kazma stoperin, hakan sükür gibi dede olacak adamin,ibrahim üzülmez gibi atgözlügüyle oynayan bir futbolcunun,....

bu adamlar ilk onbirde oynatiliyor, halil, yildiray(brezilya macinda gördünüz) gibi klas oyuncular yedek oturuyor. isin icinde baska seylerde var ama tam emin olmadigim icin yazamiyorum. ben almanyada yasiyorum ve burdaki izleme komitelerinin netür entrikalar cevirdigini biliyorum. yani bu iste futbolun disinda cok seyler dönüyor. milli dava cok arka planlarda.

mesela size üc örnek vereyim fatih terimden. en yenisi rüstü. aylardir fenerbahcede maca cikmamis, transferi sözkonusu onu isteyen birkac takim var bunlarin ikisi büyük klüpler. tam bu dönemde rüstü milli takimin dönüm maci olan bosna macinda kalede.omaci iyi oynayacak rüstünün transfer dönemindeki kazanimlarini düsünün.ama rüstü planlari tutmadi ve cok kötü mac cikardi(bu gayet normaldi bir senedir yatan bir kaleci ancak bukadar oynar).simdi onu isteyen takimlardan ses cikmiyor.gecen sene almanya kampinda fatih terimin gözdeleri iki ikinci lig topcusu vardi hatirlarsiniz. olaganüstü birsey olmazsa bu takimi bozmam diyordu ininparatoru.bu topcular murat ocak ve besiktastaki burak. bu adamlar ikinci lig topcusuyken milli takima cagrildi ve oynadilar, birinci ligde oynarken forma yüzü göremediler. o dönemde transfer dönemiydi ve burak besiktasa gitti murat bize geldi.fatih terim bu oyunculari iyi pazarladi acaba bunun karsiligi ne aldi.

almanyada oynayan bu türk gencleri bu durumlari görüyorlar, milli takimi kendi emelleri icin kullanan hocalarin yönettigini görüyorlar, futboldan haric hertürlü entrika döndügünü görüyorlar. birde onlarin bundesligadaki geleceklerini alman milli takiminda oynamanin belirledigini biliyorlar.almanyada genc yetismiyor bakin milli takima genc milli takimlara hepsi alman asilli olmayan futbolcular.federasyonda klüpleri bu konuda uyariyor ve yabanci asilli futbolculara alman pasaportu almalari icin baski yapilmasini istiyor. yoksa oynadiklari takimlarda fazla yer bulamiyorlar.mecbur birakiliyorlar. buna birde milli takim yetkililerimizin ilgisizligide eklenincegencler alman milli takimlarini tercih ediyorlar.
                    seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                    asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• başta hüseyin olmak üzere "her futbolcu gibi benimde hedefim avrupada oynamak" diyen topçular hemen postalanmalı.
                      Tolga gibi "hedefim avrupaya gitmek değil Trabzonu avrupaya taşımak", o zaman zaten avrupalı olmuş olurum diyen isimlerle yola devam etmeliyiz.

Yorum

• az ama öz futbolcu alacağız diyen vatandaşa bak acaba 2. ligde almadığımız dandrik topçu kaldı mı?

petric in videolarını izledim adam gerçekten çok kaliteli yalnız bizim yönetim onu alabilecek mentaliteye sahip mi? alsalar alsalar adisebabaspordan muzo yu alırlar

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          az ama öz futbolcu alacağız diyen vatandaşa bak acaba 2. ligde almadığımız dandrik topçu kaldı mı?

petric in videolarını izledim adam gerçekten çok kaliteli yalnız bizim yönetim onu alabilecek mentaliteye sahip mi? alsalar alsalar adisebabaspordan muzo yu alırlar
                          Ben almanyadan katiliyorum ve az önce duydugum kadar Mladen Petric önümüzdeki 1-2 gün icinde B.Dortmunda imza atacakmis.
                          biz en iyisi Erciyesin futbolcularini ikna etmeye calisalim
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• rize kaleci arıyor, biz jeffersonu satmaya çalışyoruz bilmem anlatabildim mi

Yorum

• hüseyin satılabilir ama milan asla satılmamalı
                              işkenaz

Yorum

• İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hüseyin satılabilir ama milan asla satılmamalı
                                Bende kalmasini isterim ama bir oyuncu kendisi gitmek istiyorsa ondan fazla birsey bekleyemeyiz...Iyi bir paraya satilip Külübü düsünmemiz lazim
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X