serkanıda almışız hayırlı olsun.büyük takımların yedekleri küme düşen takımlardan yapılan müthiş takviyelerle ha bide ziya doğanla gelecek sene küme düşme adaylarının en kuvvetlilerinden birisi durumuna yavaş yavaş geliyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
parası değil önemli olan.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar dert yanmak kolay da biraz da gerçeklere dönelim. Bütçemiz belli, borcumuz belli. İyi futbolcu kendini belli eder, illa pahalı olmasına lüzum yok
isterse bedava alsınlar.
ama eksik yerlere adam alsınlar.
sol bek yok, sol açık yok, bu takımda hala iddia ediyorum ön libero yok yok yok.
sağ bek eksikti abarttılar yığdılar oraya adamları.
eksik yerler dışında her yere adam bakıyoruz.
ama bomboş yerler hala boş..
Yorum
-
zaten yıldız emeklilik günlerinde sefa sürmeye geliyorsa gelmesin daha iyi.İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünya kadar paran da olsa Trabzona yıldız falan gelmez...nedeni şehirin yapısı konumu!
istanbula gece hayatı ve İstanbul İstanbul olduğu için geliyorlar..yani bi cazibesi var,adamlar emekliliklerinde eğlenmeye sefaa sürmeye geliyorlar...istanbul takımları bulundukları şehir itibariyle bi adım öndeler!
ancak ki takımm olur da istanbula taşınırsa o zaman parayla yıldız alınabilir!
Yorum
-
Hiçbiri olmuyorsa, Riquelme gelsin. Gelsin de, adamın dopingden ceza alacağını bilen var mı? Copa Libertadores'te Libertad maçında sonra yapılan doping testinde Riquelme'nin doping listesinde bulunan “Kortison” bulundu. Arjantinli oyuncunun ne olacağı şu an için belli değil. Dopingli olmasa bile, Riquelme'nin Boca'ya döndükten sonra "bir daha Avrupa'ya dönmeyeceğim" açıklaması vardı. Dönse bile, bu büyük ihtimal yine İspanya ligi olacaktır.
Üstteki bölüm ajansspordan alıntıdır.Riquelme transferi bir ara geçiyordu forumda bu durum transferin olması durumunda bile engeller zaten olacağına inanmıyorum da..TS ÜYE NO:16680
Yorum
-
campell bahane arıyordu! eto ya daha bir çok yıldıza ırkçı saldırılarda bulunuyorlar...hangisi takımı bıraktı gitti...adam gibi topçu ve adam gibi işten anlayan teknik direktör gelmedikçe böyle sürünürüz..o yüzden biz daha çok bekleriz güzel kardeşim..hava civa bunlar...çok geldi geçti böyle hava civa...Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
bahane arayacak tabi.
adama büyük takıma geldin diyorsun, şampiyonlukla alakan yok, avrupa ile alakan yok.
bahane aramasın da ne yapsın??
eto her sene kendi liginde şampiyonluğa oynuyor.
hedefe oynama istikrarını sağlamadıktan sonra yıldız topçuları elinde tutamazsın.
istikrar hedefe oynamayı süreklileştirilmek için gerekli. ama ziya denen boş beleş herifle değil.
Yorum
-
Tamam da henüz daha feryat figan etmek için erken. Kolaylarından başladılar işte. 3 oyuncu imzaladı ön protokol. Hepsini hokus pokus mu yapsınlar yani. Umudunuzu yitirmeyin. Bu sefer ben umutluyum. Kabız mabız futbol ama kaliteyle sonuca gidebiliriz. Geç değilTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Riquelme veya başka futbolcu.hayal kurmayalım arkadaşlar.bizim başkanımız cek senetle imza alıyor.kaldıki adı gecen futbolcular bu bizim başkandan uyanıktırlar...bizim alacagımız yıldızlar;sarıyer,eyüpspor ve kasımpaşadan başka bir klüpten adam alamayız...
trabzonspor-fenerbahce macını radyodan dinlemiştim.spiker takım kadrolarını veriyor.anelka-alex-tuncay bize bakıyoruz hasan-hüseyin-ferhat...yok böyle bir takım ya.şimdi şampiyonluk hesaplarını siz yapın.aranızdan bir kac arkadaş cıkıp yıldızlarla takım şampiyon olunmaz illaki ruh olacak dersiniz.peki bizdeki topcularda 1,2 tanesinden başka forması için oynayan adam göstersenize.bence bu işler ruhla muhla olmaz.parayla olur.devir para devridir.teşekkürlerKİNİM VE NEFRETİM SADECE SAYGISIZ İNSANLAR İÇİNDİR
Yorum
-
bahane arayıp armadığını bilmem ama, barcelona başkanı etooya yam yam deseydi oda durmazdı. biraz gerçekçi olmakta fayda var, şehrin ve paralel olarak takımın ekonomik düzeyini gözönünde bulundurursak bizim yıldız futbolcu peşinde olmamız mantıklı değil, adamlar bir futbolcusuna 4 milyon avro veriyor. o yüzden şampiyonlukların yıldızlarla kazanılmadığını, iyi bir planlama veyapılanmayla şampiyon olunabileceğini bilmekte ve bunu kavramakta fayda var. biz iyi yönetildiğimiz sürece, iyi bir planlama yapıldığı müddetçe, ist. eziklerinin ekonomik güçleriyle rahatlıkla yarışırız.çünkü bizde o ruh var büyüklük ruhu var, diğer anadolu takımları büyük olmak için uğraşıyor ama bunu başaramazlar, çünkü bize bahşedilen bu ruh bizim takım varolmaya başladığı itibaren vardı. sonradan edinilecek bir şey değil bu. o zaman bize düşen, takımı iyi yönetecek ve sevecek , bu konumu nedeniyle Trabzonumdan nemalanmayacak, vizyonu takımımızın şanına yakışır vizyonu olacak bir yönetim bulmak. bunu bulduğumuz an ötekiler zaten karşımızda duramazlar. çünkü biz en büyüğüz.İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecampell bahane arıyordu! eto ya daha bir çok yıldıza ırkçı saldırılarda bulunuyorlar...hangisi takımı bıraktı gitti...adam gibi topçu ve adam gibi işten anlayan teknik direktör gelmedikçe böyle sürünürüz..o yüzden biz daha çok bekleriz güzel kardeşim..hava civa bunlar...çok geldi geçti böyle hava civa...

Yorum
-
kardeşim kavga eder gibi konuşuyorsun...campell da ziyada umrumda değil,defolsun gitsin yamyam!bizi istemeyenin tek bi kez arkasından bakmam!İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebahane arayacak tabi.
adama büyük takıma geldin diyorsun, şampiyonlukla alakan yok, avrupa ile alakan yok.
bahane aramasın da ne yapsın??
eto her sene kendi liginde şampiyonluğa oynuyor.
hedefe oynama istikrarını sağlamadıktan sonra yıldız topçuları elinde tutamazsın.
istikrar hedefe oynamayı süreklileştirilmek için gerekli. ama ziya denen boş beleş herifle değil.
ben Trabzon hakkında bir gerçeği belirttim...çok isterim bizde yıldız topçular alabilelim ..Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
yarın gazetelerin başlıklarını süsler bu haber.başkan nuri albayrak manisanın tecrübeli kalecisi fevziyle görüştü ve arada ufak problemler bittikten sonra imza atacaktır...İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVestel Kaleci Fevzi ile yollarini ayirmis.
Simdi bizimkiler onada talip olur
KİNİM VE NEFRETİM SADECE SAYGISIZ İNSANLAR İÇİNDİR
Yorum
-
Juan Manuel Martínez

Bu Akşamki Libertarotes kupası yarı final ayagının ikinci macında Kolombiya ekibinin Arjantinli oyun kurucusunu izlemekte fayda var bence Berat Tekkenin dedigi gibi 10 numara mevkisinde cok kıvrak bir futbolcu deneyelim izleyelim ziya hocaya ulaştıralım bu ismi
Juan Manuel Martínez nació en Rio Negro (Argentina) el 25 de octubre de 1985. Cok Genc bir futbolcu..........En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 19:27.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum