kimler yokki ne kadar amatör ruhlu varsqa bizde yarısı defans mentalite sağolsun doldurdu ne kadar...... varsa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu sene YABANCI transferi arkadaslar..gercekleri görelim..elimiz yabanci dolu..
yabanci kontenjani bosaltamiyoruzki yeni yabanci alalim..hem gündemi mesgul eden isimlerde hapsi FOSSS yani..bosuna hayal kurmayalim..yönetim hala kadro yeterli diyor..lig baslasin en gec 10 hafta sonra yönetim defolup gider1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
çok arkadaş 10 numara gerekli diyor ... belki gerekli ben tam katılmıyorum ... elimizde eger oynatabilirse ceyhun bence çok iyi bir 10 numara benim görüşüm böyle ...ama forvetlere bakalım ..
UMUT : Ben begenmiyorum .. deli dana gibi saga sola koşuyor ama sonuç yok .. vız vız vız bal yapmayan arı ... yedek olabilir
ERSEN: İlk 11 adamı değil o da yedek olur duruma göre oynar
CEM: Bu topçudan bir şeyler olur gibi ...
Takımda bence forvet yok hele hele bunların hiç biri tek forvet oynayamaz ...Şadi yi de rize almış ki çok iyi iş yapmış ...
ilk önce stoper
sonra kaleci ve forvet almak lazım ... ve tabii ki bizim müthiş hoca solda 10 numara oynacak adam alacak
Yorum
-
Futbol federasyonu yabancı kontenjanını serbest bırakacak ... bakalım o zaman hangi masal gündeme gelecek ...bu hafta sonu bu karar çıkacak .. yahu bu kararın çıkmayacagını bilseler hiç jabi yi alırlar mı ? arkadaşlar onlar da biliyor serbest bırakılacagını ... niye jabi yi aldık martinezin peşinde geziyoruz .. zaten halihazırda 8 yabancı futbolcumuz var ..niye 9 oldu ?
Yorum
-
Ergun Ata'nın bugünkü yazısından:
şte böyle bir ortamda sohbet ettik Trabzonspor Mali Sekreteri Emin Kahraman’la. O ki; başta Başkan olmak üzere büyük çoğunluğu Trabzonspor gerçeğinden uzakta olan Yönetim Kurulu’nun, oy vermeyenlerin bile kulüp çıkarları açısından “güvence” diye değerlendirdiği iki kişisinden biriydi. “Kunduracılar Caddesi, Kuyumcular grubundan gelme Kahraman’ın, kulübü zor durumda bırakacak icraatlara “dur” diyeceğine yönelik beklenti hemen herkeste söz konusuydu.
Kahraman’a, bu beklentiyi karşılayıp karşılamadığını sorduk önce. Dışarıdan yanıtı “hayır” gibi duran bu soruyu, “Kesinlikle karşıladım” diye yanıtladı. Ayrıntılarını dün bu sütunlarda okuduğunuz gibi, mali tablonun hiç de iç karartıcı olmadığını söyledi. Borcun aralıkta beklendiği gibi 50 milyon YTL gibi rekor düzeye ulaşacağı iddialarını reddetti. Serkan Balcı’nın transfer ücretiniyse kesin dille bir milyon 200 bin YTL olarak açıkladı. Transferde asla savurgan olmayacaklarını, şu ana kadar her şeyin planlandığı gibi gittiğini ifade etti.
Kahraman’dan yanıtını beklediğimiz iki soru daha vardı. Biri taraftara verilen biletlerle ilgili: “Her yönetim taraftara bilet verir, verecek de. Kimse kimseyi kandırmasın” diye samimi bir itiraf geldi. Marcelinho’yu “hediye eden” başkanın bu futbolcudan gelen bonservis bedelini kulübe bağışladığına dair bir “makbuzun var olup olmadığı” sorusuysa, “Başkanımız gereğini yapar” denilerek geçiştirildi.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
61'e 10 varmış.Allah göstermesin'de Fenerleştikmi ne?En mutlusu Ziya Doğan
Trabzonspor Teknik Direktörü, istediği her futbolcunun transfer edildiğini söyledi. Ancak bordo - mavililerde futbolcu sayısının 51'e çıkması kafaları karıştırdı... 07 Haziran 2007 09:03
Doğan'dan mutlusu yok
Fenerbahçe'den Serkan Balcı, Samsunspor'dan Adnan ve Erciyes'ten Jabi ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan, yönetimle çok uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.
Transferini istediği her oyuncunun birer birer takıma kazandırılmasından mutlu olan Doğan, "Yönetim kurulumuz 3 futbolcunun transferini sonlandırdı. Diğer futbolcular için de görüşmelerimiz sürüyor. Trabzonspor'a gönül verebilecek, bu takım için sahada canla başla mücadele edebilecek ve bu formanın ağırlığını kaldırabilecek isimleri renklerimize katmak istiyoruz. Bunları yaparken de Trabzonspor'un mali bütçesini sarsacak değil, sözleşmesi bitmiş veya bitime yakın oyuncuları kadromuza katmak için çabalıyoruz" diye konuştu.
Ancak bordo - mavililerde, yeni katılacak isimlerle birlikte futbolcu sayısı 51'e çıktı. Yabancıların nasıl elden çıkarılacağı, teknik heyetin de bu futbolcu ordusundan nasıl bir eleme yapacağı merak konusu oldu.
Kaleci Martinez'den vazgeçmediler
Gaziantepspor kalecisi Hasagiç ile ön anlaşmaya varan Trabzonspor, Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'den de vazgeçmedi. Bordo-mavililer, yeşil - siyahlılardan son yanıtı alabilmek için Hasagiç'i beklemeye aldı. Karadeniz ekibinin Sakaryaspor'a bonservis bedeli olarak 1 milyon dolar önerdiği, yeşil-siyahlı yönetimin de 2 milyon dolarda direttiği bildirildi. Trabzonspor'un bu arada kaleci Martinez için devreye giren Almanya'nın Nürnberg takımının fiyat artırmasından da endişe ettiği kaydedildi.
milliyet

Asla birilerinin umudunu kırma.Belki de sahip oldukları tek şey odur.
Yorum
-
Coolank hocam alınması düşünülen genç oyuncularla ilgili durum nedir ? Herhangi bir bilgin var mı?
hocam oftaş dan gökhan ve girayı kovaladılar .. gökhan mümkün değil aşamasında .. giray için naz durumları var ama umarım olmaz bize yaramaz o mevkide ilhan var takımın kaptanı cav cav vermez onu da .. sancak elinde bonservisi oldugu için ve menejerinin dediğine göre bizden haber bekliyor imza için ...sivas dan yasin i yasir mi adı neyse onu kovalıyorlar ...o da ön libero
başka bir şey bilmiyorum ...martinez ile ilgili yazmıştım bildiğimi ...
Yorum
-
Son haberlere göre 18 kişilik maç kadrosunda 6 yabancı, kadroda ise sınırsız hak tanınacak. Bu durumda sadece ihtilaflı yabancı konusunda bir nebze yardımcı olur. Bir hafta birisini diğer hafta diğerini kullanacak olursak pek bir yararı olmazİlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol federasyonu yabancı kontenjanını serbest bırakacak ... bakalım o zaman hangi masal gündeme gelecek ...bu hafta sonu bu karar çıkacak .. yahu bu kararın çıkmayacagını bilseler hiç jabi yi alırlar mı ? arkadaşlar onlar da biliyor serbest bırakılacagını ... niye jabi yi aldık martinezin peşinde geziyoruz .. zaten halihazırda 8 yabancı futbolcumuz var ..niye 9 oldu ?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Özer Hurmacı aday kadrodan çıkartıldı 29.05.2007
Ümit Milli Futbol Takımı'nın Ukrayna ile 1 Haziran'da oynayacağı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçı aday kadrosunda bulunan Özer Hurmacı sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartıldı.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
süper olur
arkadaşlar bu siteye üye olduğum yaklaşık 3 haftalık süreçte hep iki ismin üzerinde durdum biri nuri şahin, maalesef bu genç ve gelecek vaadeden arkadaşla ilgilenmiyoruz. ikinci isim ise krotochvil di. eğer bu haber doğruysa çok iyi bir transfer olur. bu adam tartışmasız türkiyenin en istikrarlı stoperi. çok iddialı soyluyorum bizim elimizdeki bütün stoperlerden daha istikrarlı . defansta onemli olan bi kaç haftalık iyi futbol değil istikrardır. krotochvil 6 senedir türkiye de ve ben kötü maçını hatırlamıyıyorum. alınırsa defans süper olur. risp iyileştikten sonra da milan satılır kulübe de kazanç sağlanmış olur.
İlk olarak SakogluDogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon yine kaleci arıyorYıllardır aradığı kaleciyi bir türlü bulamayan Trabzonspor, yeni sezonda, üç direk arasına iyi bir file bekçisi koymak istiyor.
Samsunsporlu Adnan, Fenerbahçeli Serkan ve K. Erciyessporlu Jabi'yi renklerine bağlayan Trabzonspor'un, transferde aceleci olmayacağı bildirildi. Bordo-Mavili takımın yönetim kurulu üyesi Abdullah Başer, zaten şişkin bir kadrolarının bulunduğunu ve daha fazla oyuncu transfer ederek kadroyu daha da şişkin hale getirmeyi düşünmediklerini söyledi. Bir kaleci ve bir forvet arkası oyuncu transferini düşündüklerini ifade eden Başer, "Teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın çalışmaları var. Onun raporları doğrultusunda biz de transfer komitesi olarak gerekli çalışmaları yapacağız." dedi. Başer, transfer döneminin eylül ayında biteceğini de dile getirerek, "Şu anda transferde dinlenme dönemindeyiz. Aceleci davranmayacağız." diye konuştu. UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek olması nedeniyle 2 ayrı grup ile hazırlıklarını gerçekleştirmeyi planlayan Trabzon'un kadrosunda, 48 futbolcu bulunuyor. Bu arada Denizlispor'da 6 yıldır başarıyla forma giyen Roman Kratochvil'e Trabzon'un talip olduğu öğrenildi. İbrahim Şahin, Trabzon
07 Haziran 2007, Perşembe
Stoper alınacaksa Kratochvil çok iyi bir tercih. Stephanovun da Rispinde açığını da kapatır.
Yorum
-

Arkadaşlar TRT'ye göre Altay'ın Ümit milli oyuncusu Alp Ergin ile ilgileniyormuşuz. Ayrıntılı bilgisi olan, tanıyan var mı?
Eski bir haber
gs'ye yeni Arda !gs, Altay'ın gelecek vadeden genç oyuncusu Alp Ergin'e kanca attı21 Aralık 2006 10:37İki ayağını raket gibi kullanan ve "yeni Arda" diye tanınan genç futbolcu, aynı zamanda Ümit Milli Takım'da oynuyor
2. Arda yolda
İki ayağını raket gibi kullanan ve "yeni Arda" diye tanınan genç futbolcu, aynı zamanda Ümit Milli Takım'da oynuyor.
gs, Altay'ın gelecek vadeden genç oyuncusu Alp Ergin'e kanca attı. İki ayağını da başarıyla kullanan Ümit Milli oyuncu, performansıyla "2. Arda" olarak lanse ediliyor. Oynadığı başarılı futbolla dikkat çeken Alp'i, gs yönetimine Arda'nın önerdiği öğrenildi.
Sona yaklaşıldı
Ümit Milli Takım'da Arda'nın yedeği olan Alp, İzmir doğumlu ve 19 yaşında. Sarıkırmızılı yönetimin, genç oyuncunun transferinde büyük yol katettiği belirtiliyor. Yönetim, Alp'i devre arası kampına yetiştirmeyi planlıyor.
Mevki: Ortasaha
Doğum Yeri: İzmir
Doğum Tarihi:09-02-87
Boy-Kilo:1,82 75En son Travelair tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 11:31.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
Son haberlere göre 18 kişilik maç kadrosunda 6 yabancı, kadroda ise sınırsız hak tanınacak. Bu durumda sadece ihtilaflı yabancı konusunda bir nebze yardımcı olur. Bir hafta birisini diğer hafta diğerini kullanacak olursak pek bir yararı olmaz
sevgili üstadım katılıyorum .. bence bu forumda müthiş araştırma yapan bir kaç arkadaştan biri ve en başta gelenlerdensin ...üstadım zaten biz 6 tane yabancı hakkımızı iyi kullanalım başka ne isteriz ki ? hemen yorum yaparsak ...
jeff: bu kadroya falan giremez .... abbas yolcu ..
stephanov: eger satmazlarsa oynar çok da iyi olur ...umarım kalır bu çocuk .. ama ruh hastası istemiyor bunu onu biliyorum .. hadi ruh hastasına ragmen kaldı diyelim etti 1 kadro da
musampa: bu da yolcu bakmayın öyle af maf laflarına ...adamda bir kere mantalite yok öle ajax vs neymiş ...
risp : sakat olmasa banko oynardı hatta stephanov ile de iyi olurdu ...ama epey daha yok .. şu olur işte kadroda durur ya da satılır .. uzun süre 18 e giremez ...
şimek : durum malum
yattara ... eh bu kesin kadroda 11 i bilmem ama kadroda ...
jun ... allah yardımcımız olsun .. trabzona gelmez zaten
dkoaj .... ne yazmak lazım buna ...
üstadım zaten bizim kadro da 6 yabancı yok yani zorlayacak da yok ...dediğin gibi bunlar işte elimizi rahatlatır kontenjan vs anlamında yoksa bunları zaten kullanmayacak ...yattara var sadece risp ilerde olabilir stephanov satılmazsa o kadar ....yani arada sırada kullanacagımız bir durum da yok ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum