Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jabi sadece 2 maçını izledim serkan orada oynayacaksa ona gerek oldugunu sanmıyorum..

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya egemen iyi futbolcuda jabiyi izlemedim bi tek bjk maçında gördüm biraz sanırım defansın sağında oynuo ilaç gibi gelir bana ilk bakışta emannuel eboue yi hatırlatıoo
      Benzettiğin futbolcu hakkında bende aynı fikirdeyim
      Bizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dzeko Edin

17 Mart 1986 Doğumlu.
        192cm boyunda , 80 kilo.
        Bu sezon sadece lig maçlarında 13 gol attı , krallıkta 2. oldu. ( birinci Lubos 16 gol )
        Ligde 2 sarı kartı var , kırmızı kart görmedi.
        ( Asist istatistiğini bulamadım. )
        2007 yılı Çek Gambrinus liga " yılın yabancı oyuncu " ödülü .
        Koşan , pres yapan , hava toplarında etkili ve sert şutları olan Bosnalı oyuncu.
        Jun'dan kurtulmak için fırsat. Trabzon yönetimi bu oyuncuyu araştırsın.

Bu gidişle kontejanımızı açmak , yeni yabancı oyuncu almak mümkün olmayacak.

Yorum

• İlk olarak SeVeNTeeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benzettiğin futbolcu hakkında bende aynı fikirdeyim
          gerçekten çok benio koşuşu falan ...

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            jabi sadece 2 maçını izledim serkan orada oynayacaksa ona gerek oldugunu sanmıyorum..

serkan orta sahada oynicakmış öyle söledi ziya efendi...ya şaka maka bunlar iyi işler çıkardı şuna kadar devamını bekliyorz..
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• EGEMEN İŞİ YATTI! PEKİ TRABZON KİMLE ANLAŞTI? f_write_month(6)
              Yeni sezon için transfer çalışmalarını devam ettiren Trabzonpor, Bursasporlu Egemen'in transferinden vazgeçti.

Bursaspor ile sözleşmesi sona eren Egemen'in menajeri Erdinç Şehit ile bordo mavili yönetimin yaptığı görüşmeden olumlu sonuç alınmazken, tarafların fiyatta anlaşamadığı öğrenildi. Trabzonspor yönetiminden gelen bilgilere göre, genç oyuncunun Bursaspor'dan ve Fenerbahçe'den de teklif aldığını belirterek, fiyatını arttırma yoluna gitti öne sürüldü. Bu yaklaşım üzerine bordo mavili yönetim, Egemen'i transfer etmekten vazgeçti.

JABI YÜZDE 99 BİTTİ!..

Bu arada Egemen'in transferinden sonuç alamayan Trabzonspor, Kayseri Erciyessporlu Jabi'yi renklerine katmak üzere.

Jabi'nin Türk menajeriyle anlaşmanın sağlandığı belirtilirken, bu transferin yüzde 99 bittiği ancak bordo mavili yönetimin, oyuncunun Fransız menajeriyle de görüşeceği öğrenildi.

Erciyesspor'a 2006-2007 sezonunun 2. yarısında transfer olan 26 yaşındaki Gineli oyuncu, defansın sağında oynadığı başarılı oyunla dikkatleri üzerine çekmişti.

"FATİH TEKKE GERİ DÖNMESİN"

Bu arada geçtiğimizi sezon Galatasaray maçında ayağı kırılan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan Musa Büyük çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke'nin Türkiye'ye geri döneceğiyle ilgili son zamanlarda çıkan haberlere değinen Musa, golcü oyuncunun geri dönmemesi gerektiğini vurgulayarak, "Fatih Tekke Türk oyuncular için Avrupa kapısını açan oyunculardan birisi. Orada kalıp başarılı oyununu sürdürmesi gerekir" dedi.

Bordo mavili oyuncu, Gökdeniz'in Newcastle United'ın takibinde olduğu iddialarıyla ilgili olarak da yıldız oyuncunun Avrupa'ya gitmesi gerektiğini belirterek, Gökdeniz'e destek verdi.

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
              METİN KAPICIOĞLU

Yorum

• Jabi iyidir,iki gineli Jabiyle Yattara yan yana oynayacağindan çok iyi anlaşırlar....

Zaten ziya Serkan Balcıyı ön libero olarak kullanıcam dedi o yüzden sağ bekte oynar Jabi,Adnan onun yedeği olur...bu durumda Hüseyin Satılmalı!

Yorum

• Bu transferler 11 haziranda imzalarsa süper olur. Fatih Tekke de gelirse şampiyonluk kaçınılmaz. Tabi elimizdeki futbolcuları da tutmamız lazım bol alternatifli kadroyla bu iş olur gibi.
                  :tsmeşale:

Yorum

• son dakika haberi egemenden vazgeçmiş bizimkiler kimin ne dediği belli değil..

Yorum

• seneye takımdan iyi işler beklioruzzz hadi hayırlısı...

Yorum

• ya stopere gerek yok zaten haa stepanovu satacaklarsa bir tane almaları lazımm...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Jabi iyidir,iki gineli Jabiyle Yattara yan yana oynayacağindan çok iyi anlaşırlar....

Zaten ziya Serkan Balcıyı ön libero olarak kullanıcam dedi o yüzden sağ bekte oynar Jabi,Adnan onun yedeği olur...bu durumda Hüseyin Satılmalı!
                          Yahu illa birilerinin satılması mı lazım ?
                          Taraftar böyle söylemlerde bulunup , yönetimi bu konuda rahatlatmamalı...

Yorum

• eğer adam satılacaksa şu m.keçeliden falan kurtulmamız lazım hüsiiin gibi adam satılırmı o stoper oynıcak seneye...

Yorum

Eğer Hüseyin satılmazsa yine 3 önlibero oynayacağımız için böyle söylüyorum eğer Stephanov satılıpta Stoper olucaksa Hüseyin tamam ama aksi taktirde bence satılmalı yoksa 3 önlibero oynuycaz yine malasef...

Yorum

+++

Hüseyin ister sevin ister sevmeyin Türkiye ' nin nadir iyi futbolcu yetişen bir mevkiisinde oynayan nadir bir oyuncu . Bari siz yapmayın şunu Allah aşkına o kadar satılacak adam varken !
                                Bizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X