Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ŞİMDİDE MİLENKO

Trabzonspor Slovenya milli takımının beyni Milenko Acimoviç’i de takibe aldı.

7 TAKIMDA OYNADI

Transfer araştırmalarını tüm süratiyle sürdüren Trabzonspor da Slovenya’nın 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Milenko Acimoviç’i de takip ettirdi. Halen Avusturya Wien kulübünün formasını giyinen tecrübeli futbolcu daha önce İngiltere’nin Tottenham, Fransa’nın Lille, Slovenya’nın Olimpiya, Yugoslavya’nın Belgrat ve Arabistan’ın Al İttihat takımlarının da formasını giyinerek müthiş bir tecrübe ve kariyer yaptı. Ziya Doğan’ın yardımcılarına izlettirdiği bu futbolcu için karar diğer oyuncuların izlenmesinden sonra verilecek.

Aman aman uzak durun kariyer yapmış böyle yedi takımda oynamış Ceyhun var bizde gerek yok buna........
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Yahu şu MİSİMOVİÇ vardı Bosna lı avrupa şampiyonası elemelerinde 2 gol atmıştı norveçe o adam süpr ya onu alsalar geçenlerde gastenin birindede çıkmıştı MİSİOVİÇ ÇOK İİ SANTRAFOR
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• osmanoviç iyi futbolcu italyadayken iyidi
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu şu MİSİMOVİÇ vardı Bosna lı avrupa şampiyonası elemelerinde 2 gol atmıştı norveçe o adam süpr ya onu alsalar geçenlerde gastenin birindede çıkmıştı MİSİOVİÇ ÇOK İİ SANTRAFOR
          usta misimovic forvet degil orta saha hem nürnbergle coktan anlasti yani yeni sezonda nürnbergde oynayacak....
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Naylan fatura demedim

İbrahim Hacıosmanoğlu, dün gazetemizde yer alan "Kulübe naylon fatura soktular" ifadesinin yanlış anlaşılmaktan kaynaklandığını söyledi. Hacıosmanoğlu, böyle bir ifade kullanmadığını belirterek, "Yönetim kurulu, taraftara yapılan 50 bin YTL’lik deplasman harcamalarını kulübe fatura etmiştir. Ben bu konuyu eleştirdim. Naylon fatura demedim" diye konuştu.

“Aldıkları gibi bıraksınlar”

İbrahim Şahin’de sessizliğini bozarak tepki gösterdi

Bütünlüğü bozuyorlar

Trabzonspor’da Atay Aktuğ döneminin önemli yöneticilerinden Dr.İbrahim Şahin sessizliğini bozarak başkan Nuri Albayrak’ın eski başarısızlıklarının faturasını eski döneme çıkarmalarına tepki gösterdi. Şahin, Trabzonspor geleneğinde başarısızlıkları eski döneme fatura etme gibi bir geleneğin olmadığını belirterek, “Bizim dönemimizi karalamaktan vazgeçsinler. Yöneticilik anlayışımız gereği hep sustuk. Trabzonspor’u bizden aldıkları gibi teslim etsinler. Bizim nasıl bir Trabzonspor aldığımızı herkes çok iyi biliyor. Bizim dönemimize ait yapılan konuşmalar birlik ve bütünlüğü bozuyor. Geçmişi karalamaktan vazgeçsinler” diye konuştu.
            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 26.05.2007, 12:56.

Yorum

• mehmet çakır dan sonra serkanla da anlaştı gibilerinden birşey okudum az önce.. var mı bunun gerçeklik payı???
              mehmet çakır la anlaşmış mıyız??

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                usta misimovic forvet degil orta saha hem nürnbergle coktan anlasti yani yeni sezonda nürnbergde oynayacak....
                olsun adam forvet gibi boyna gol atıyor
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mehmet çakır dan sonra serkanla da anlaştı gibilerinden birşey okudum az önce.. var mı bunun gerçeklik payı???
                  serkan kesin mehmet çakırla da %90 anlaştık kardeşş

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mehmet çakır dan sonra serkanla da anlaştı gibilerinden birşey okudum az önce.. var mı bunun gerçeklik payı???
                    Abi dün Karadeniz gazetesinde Mehmet Cakır işi bitti denildi ama ne kadar doğrudur bilemiyorum........

Yorum

• Bİzİm Paramiz Çok

Tabi bizim paramız fb den çok bu nedenle onların 600usd verdiği futbolcuya biz 1.200 usd veriyoruz.

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tabi bizim paramız fb den çok bu nedenle onların 600usd verdiği futbolcuya biz 1.200 usd veriyoruz.
                        Futbolcuya verilecek parayı biz düşünmemeliyiz bu klube 1 Trilyon 200 Milyarın altında futbolcu ancak ikinci ligden gelir fener dengesiz bir takım kezmana yılda 3.5 milyon euro veriyorlar bize ne bu tip ayrıntılardan ayrıca dünyanın her yerinde kuraldır bonservisi olmayan futbolcuya daha fazla verilir.

Mustafa Keçelinin 1.100 milyar aldığı takımda serkanın aldığı para gayet normal celoda 1.300 milyar alıyor........

Yorum

• Srekan balcıya o paranın verilmesi normaldir.Bence aldığı paranın hakkını verecektir.Gerçekten kaliteli bir futbolcu.fb nin serkanı bırakmasınada şaşırdım.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Srekan balcıya o paranın verilmesi normaldir.Bence aldığı paranın hakkını verecektir.Gerçekten kaliteli bir futbolcu.fb nin serkanı bırakmasınada şaşırdım.
                            bencede serkan kaliteli bi futbolcu en azından geleceği olan bi futbolcu bi joker de olabilir nereye koysan oynuo

Yorum

• D.Dere, yıldızını Trabzon'a verdi

İNTER TOTO İÇİN
                              Büyük bir başarıya imza atarak 2.Lig'e yükselen Değirmenderespor, genç yıldızı Can'ı Trabzonspor'a verdi. İnter Toto Kupası'nın ilk turunda genç oyunculardan kurulu bir kadroyla mücadele edecek Bordo-Mavililer, 3.Lig'de gol kralı olan Can Parlayan'ı D.Dere ile görüşerek kadrosuna dahil etti. Değirmenderespor Kulübü Başkanı Serkan Kılıç, Trabzonspor'un isteği doğrultusunda Can'ı verdiklerini bildirirken, "İnanıyorum ki Can kendini orada da gösterecek" dedi.
                              "dere coştu bir kere"

Yorum

• Hali hazırda solbek ,sol kanat ,önlibero ve forvet transferleri bizi bekliyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X