Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cevat Ocak bazı eksik ve yanlışlar yapmış özetlersem;
    1-) Uzun boylu santrafor gibi bir planı yok yönetimin benim duyduğuma göre Fatih Tekke'nin 1 seneliğine kiralanma işi var Zenit ile parada anlaşılmaya çalışılıyor.Tekke de çok istiyor gelmeyi hatta benim paramı düşünmeyin gibisinden birşeyler demiş. Zaten kadromuzda uzun boylu santrafor var artı Tekke de gerektiğinde Ersen kadar uzayabiliyor.
    2-) Yattara'nın gidecek olduğu benim de kulağıma geldi ancak Mehmet Yozgatlı transferi gerçekleşirse....
    3-) Serkan Balcı transferi Pazartesi günü büyük olasılıkla açıklanacak
    4-) Rüştü Rençber'in transferinin olma olasılığı da yüksek
    5-) Yabancı transferi konusunda kimse birşey bilmiyor.
    Bunlar sadece benim duyumlarımdır.Doğruluğu 1-2 hafta içinde belli olur.

Yorum

• eğer dediğin gibi olur biz bu kadar adamı fenerden alırsak yattarayı bizimkiler fenenere verir
      12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
      - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
      Darbe sırası bizde...

Yorum

• İlk olarak capa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eğer dediğin gibi olur biz bu kadar adamı fenerden alırsak yattarayı bizimkiler fenenere verir
        Yattara'yı Fransadan özellikle Nances ( ismi yanlış hatırlıyor olabilirim) kulübü istiyor. Fenerden alacağımız oyuncuların hepsinin sözleşmesi bitiyor.

Yorum

• Bu yönetim ne yattarayı ne gökdenizi ne de hüseyini göndermeye cesaret edebilir....

Yorum

• Bütün bu Fatih ,Serkan ve Rüştü haberleri olumlu da çok daha önemli olan yabancı transferinde-ki 3 oyuncu alınacak herhalde-hiç bişeyin belli olmaması çok ilginç! ve üzücü
            Ayrıca Yattaranın Nantes takımına gideceğini zannetmiyorum Nantes alt lige düştü Üstelik bonservisini de karşılayamazlar tabi yönetim bedavaya vermezse!

Yorum

• jerzy dudek serbest kalmi$...birde Antalya'dan Ugur var, bu cocugu BJK macinda izledim, baki'yi rezil etti
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bütün bu Fatih ,Serkan ve Rüştü haberleri olumlu da çok daha önemli olan yabancı transferinde-ki 3 oyuncu alınacak herhalde-hiç bişeyin belli olmaması çok ilginç! ve üzücü
                Ayrıca Yattaranın Nantes takımına gideceğini zannetmiyorum Nantes alt lige düştü Üstelik bonservisini de karşılayamazlar tabi yönetim bedavaya vermezse!
                Yabancı futbolcular belli de ( alternatifli liste ) dışarı sızdırmıyorlar menajer oyunlarına maruz kalmamak için. Nancy veya Metz de olabilir ya takımın ismi birşey dediler de tam hatırlamıyorum hem ne fark eder ki Fransa liginden bir takım işte.

Yorum

• hala bu yönetimin akıllı ve iyi transfer yapacağına umudu olanlar var sanırım. varsayınki iyi transfer yapıldı ziya hocanın bunu nekadar değerlendirecek. sorunlar bir değilki

Yorum

• ArkadaŞlar AldiĞim Habere GÖre Mehmet Çakir'i Almaya ÇaliŞiyolar. Kesİn Haber Gelİnce Bİlgİ VereceĞİm.
                    HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....

Yorum

• Bu da güzel, inşaallah listenin ilk sırasındaki isimleri alırız genelde a,b,c şeklinde giden planlardan son isme kalıyoruz
                      O zaman Nancy dir Metz geçen sezon düşmüştü zaten

Yorum

• Sira Geldİ Tekkeye...
                        HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....

Yorum

• İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sira Geldİ Tekkeye...

Hocam sıranın Tekke'ye gelmesi için birisinin ya da birilerinin bitmesi lazım kimler o transferi biten(ler).Bilgilendirirsen seviniriz...

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam sıranın Tekke'ye gelmesi için birisinin ya da birilerinin bitmesi lazım kimler o transferi biten(ler).Bilgilendirirsen seviniriz...
                            Yılın transferini yaptık haberiniz yok Capello ziya açıkladı ya adnanı aldık

Yorum

• transfer döneminde ilk bir kaç mesajında ilginç transfer duyumları açıklayan üyeler geliyor foruma ne hikmetse..!
                              Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• İlk olarak vectra29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                transfer döneminde ilk bir kaç mesajında ilginç transfer duyumları açıklayan üyeler geliyor foruma ne hikmetse..!
                                Bende yeni bir üyelik alıp ronaldinho yu mu transfer etsem

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X