Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Keşke ...
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• F.tekkenin kiralanma olayı olsa olsa Başkanın temennisi olabilir, yani keşke kiralayabilsek diye içinden geçirmiştir...
      yoksa zenitin Tekke yi kiralaması bana çok mantıksız geliyor,
      Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
      Sadri ŞENER

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ..........işte trabzon 2007--2008..............

..................................hasagiç...............................

...kaebi...........stepanov.........risp............wederson....

....................................keita................................

...yattara..............................................feindounou...

................................gökdeniz................................

........................umut...............zidan.... ..................

yedekler:

tolga
        ufukhan
        ayman
        volkan yaman
        ali bilgin
        ali güzeldal
        djiby fall
        adnan
        çağdaş
        emre güngör
        mehmet çakır
        .ve alt yapıdan 3 genç ....
        Ya yazmayayım diyorum ama bazen saçmalıyorsunuz ya!! Gerçek şeyler yazmaya çalışalım..
        Olmuşmu hiç ? Yedek diye yazdığın adamlardan Türkiye şampiyonu çıkar.. Hayalinizdeki kadro diye başlık açın oraya yazın yazabildiğiniz kadar..
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak Ferşat Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          F.tekkenin kiralanma olayı olsa olsa Başkanın temennisi olabilir, yani keşke kiralayabilsek diye içinden geçirmiştir...
          veya taraftarı bu tip haberlerle susturma politikası. Yine koltuğu sağlama almaya çalışıyor, uyanık. Artık yemezler. Messi de gelse istemiyorum seni NA ve saz ekibi.
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya yazmayayım diyorum ama bazen saçmalıyorsunuz ya!! Gerçek şeyler yazmaya çalışalım..
            Olmuşmu hiç ? Yedek diye yazdığın adamlardan Türkiye şampiyonu çıkar.. Hayalinizdeki kadro diye başlık açın oraya yazın yazabildiğiniz kadar..
            Dostum idare et sende, bakıp bakıp avunuyoruz işte...

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O kadroda 9 tane yabancı var.Hadi hasagiçle yattara türk oldu diyelim.Geriye kalıyo 7.Biraz daha mantıklı sallayalım lütfen

djiby fall da varmış aşağıda
              Özkan SÜMER

Yorum

• Fatih kiralanabilir bu olasılık gerçek olabilir .. çünkü orası çiftlik değil haftada 3 4 idmanı adama salonda agırlık yaparlar geçirtmezler ... ne dedi hocası ? fatih çok büyük forvet ama ne idman çalışıyor ne de kendini maça veriyor hele gol kaçırınca top alamayınca küsüyor .......... elin adamı bu işlere önem verir hem orada kimse öyle baştacı yapmaz .. niye acaba bu kadar dönmek istiyor veya mutsuz hiç düşündünüz mü ? haaaaaaaaaaa bize gelsin çok iş yapar çok ....hele hele bu ruh hastası için müthiş adamdır fatih tekke ...

vizyonu olmayan kişiliksiz kemiksiz bir yönetim kurulu ondan daha kötü ruh hastası bir hoca .. sonra başarı gelecek ???? olurrrrrrrrr... başkaaaaaaaaaa

Yorum

• Vestel den Metin Akan bu çocuk ta cevher var dinleyin beni...
                  İşte taraftar budur.

Yorum

• ooo Fatih tekkee oooooooo

*
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak lazbalikci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vestel den Metin Akan bu çocuk ta cevher var dinleyin beni...
                      valla abi transferleri bize sorarak yapsalar eyvallah
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Ferşat Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        F.tekkenin kiralanma olayı olsa olsa Başkanın temennisi olabilir, yani keşke kiralayabilsek diye içinden geçirmiştir...
                        Banada oyle geliyor bence zor hayal kurmaya gerek yok hasagic olursa iyi olur

Yorum

• Bal Şu Utanmaza!!!

millet başkanın yemekli yoplantısındaki açıklamalarını okudunuz mu. bu kadar yüzsüz bi adam görmedim hayatımda.
                          1- ilk olarak trabzon kötü gittiği zaman kimse yönetime talip olmaz diyor beyefendi. aslında herşey yolunda da ondan millet bu koltuğa göz dikti demeye getiriyor. sorarım atay döneminde herşey iyi olduğu için mi başkanlığa adaylığını koydun sayın başkan. birde herşey iyi diyorsun da bu iyiler nerde.?
                          2-trabzonspor üzerinden rant elde etmek isteyenler var diyorsun.evet kesinlikle haklısın.hala daha var.hem de şu an tepede.herkes biliyor sen saklasan nolur...
                          3-ziya ile devam diyorsun.ilk yarıdaki başarısızlıkta payı azdı diyorsun.payı çok olanlar hala görevlerine devam ediyor.aynaya bakarsan görürsün.
                          4-elimizde yeterlibir kadromuz var diyorsun ben de bakıyorum o da ne.sağ bek ferhat,sol bek celo, sol açık!! mustafa keçeli forvet umut. peki bunuşampiyon takımla karşılaştırsana. bu takım ligde kalmaya yeterli.şampiyonluğa değil.böyle söyleyerek şampiyonluğu hedeflemediğini gösteriyorsun zaten.utanmaz adam.
                          5- iki üç transfer yapacaz diyorsun.yap da görelim.kimi alacaksın.
                          6-söz birliği olmalı diyorsun ama teknikadam 4-5 diyor sen 2-3 transfer diyorsun.hangisi doğru.
                          7-kimse trabzonspor adı altında başkasına küfredemez. ama herkes trabzonspora küfredebilir. lig tv, avea yada başkaları.o zaman sen de susar hizmetini yaparsın. öylemi albayrak??
                          8-stat projesi bir taslaktır. yani sadece proje.hiç bir gerçekliği yoktur. sıkıştığımız için bu projeyi şeyimizden çıkardık dememek için taslak halindedir diyorsun.utanmaz adam ve çetesi.
                          TRABZON ONURLUDUR SENDEN DE HESABINI SORAR...
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Başkan yemekli toplantıda Ziya Doğanla herhangi rapor alış verişi olmadığını söylüyor..Ve peşine Ziya ile devam..Daha adam gibi bir proje yok yani ortada..kim alınacak kim gidecek belli değil yani..Ziya Doğan kendi kendine gelin güvey oluyor yani..Şu anki yönetimin politik söylemleri çok ilginç.. Bugün söylediği yarını tutmuyor..
                            Asıl bomba ligler bittiği gün..Bekle gör..Acaba ne yumurtlayacaklar çok merak ediyorum..
                            Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• transfer edilecekler;mansare,ali bilgin,pascal feınduno,mehmet cakır,hakan arıkan,wederson..(bunların yanına gokhan unal,mehmet topuz ve daha bırcok oyuncu yazmayı bende cok ısterım ama alabılecegımızı sanmıyorum)

buna gore benım onbırım;

tolga

musa step risp wederson

hüseyin

pascal
                              yattara gokdenız mansare

umut

umutun yerıne fatıh tekke olursa ınanılmaz olur bence..
                              yedekler;hakan arıkan,ferhat,ali bilgin,mehmet cakır,erdinc,cagdas(step gıders yerıne onbırde oynayabılır),ersen,ergın keles,hasan,celo,tayfun cora,ayman...
                              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• TAARRUZ BAŞLIYOR!

Ligi artık bitiren Trabzonspor, dış transferde atağa kalkıyor...

Hasagiç'i büyük ölçüde bitirmesine karşın Martinez ısrarını sürdüren Bordo-Mavililer, M.Çakır ve Wederson için nabız yokluyor. 1 veya 2 yabancı alınacak ama hedef önce; eldekileri göndermek.

HASAGİÇ TAMAM AMA..

Bursaspor galibiyetiyle lig 4.'lüğü garantileyen Trabzonspor'da artık gelecek sezonun için transfer çalışmaları başlıyor. Samsunspor'dan Adnan'ın işini aylar öncesinden bitiren Bordo-Mavililer, 3-4 oyuncu alarak kapatmayı düşündüğü dış transfer için atağa kalkmaya hazırlanıyor. Önceliği yurt içine verecek olan Trabzonspor'un ilk olarak kaleci transferi bitirmek istediği bu yönde G.Antepspor'dan Hasagiç ile büyük ölçüde anlaştığı belirtildi.

MARTİNEZ OLMAZSA..

Hasagiç'in işini büyük ölçüde bitirmesine karşın Trabzonspor, Teknik Patron Ziya Doğan'ın önceliği Martinez'e vermesi nedeniyle Kolombiyalı kalecinin defterini henüz kapatmadı. Martinez'de bonservis sorunu aşılamaması durumunda Hasagiç'in imza attırılacağı belirtildi. Bordo-Mavililer, yurt içinde liste başı olan G.Birliği'nden Mehmet Çakır ve Ankarasporlu Wederson için nabız yoklamaya devam ederken, Gökhan Ünal için de Kayserispor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

ORTAYA VEYA FORVETE

Kadrosuna 1 veya 2 yabancı katmayı planlayan Bordo-Mavililer, öncelikle yabancı kontejanını açmak için Djokaj, Tomas Jun, Jefferson ile Musampa'yı elden çıkartmak istiyor. Bordo-Mavililer'in, yabancı transferi için orta sahaya veya forvete arayışlarını sürdürdüğü ifade edildi.
                                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 13:52.
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X