Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sow kesinlikle iyi bir katkı sağlar düşünülmesi lazım.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sefa, Aykut, Aytaç ve Ibanezi yolla zaten Burakın maaşı çıkıyor. Ha ben olsam Burak yerine Kownackiyi alırdım yeni Lewa dedikleri topçuyu adamı Sampdoria kaptı. İç sahada Burak-Damdoy ikilisi baya iş yapar bence uyumlu olurlar.
      Sampdoria verdi 4ü aldı.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        selçuk değil de 10 numaraya araya iyi yuvarlayan birisi lazım burağı besleyecek. Bizim lig biraz pes oyunu gibi araya yuvarlayan adamı bulmak önemli. selçuk bu işi yapıyordu eskiden şimdi yapar mı muamma. sosa doğru adam gibi gelirse.
        bu işi şu anda ligte en iyi yapan olcay. ara pas atmada üstüne yok.
        kaleye yakın oynatmamak lazım Olcay'ı ama. son vuruşları çok kötü
        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Yazıcı Allah korusun bi sakatlansa takımın çökeceğini kimse düşünmüyor galiba onun için 10 numara şart oğlu şart
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• bizim eski göz ağrımız edrıyın boştaymış 10 numaraya gelsin mi para kazandırıp gitti
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sow kesinlikle iyi bir katkı sağlar düşünülmesi lazım.
              kiralık çok da uyguna gelir. burak'ın 1 yıllık maaşının yarısına 1 sene kanat sorunu çözülür resmen. Aynı şekilde yine düşük maliyetle 10 numarayı yedeklemesi için adrian da alınabilir. Stoper harici diğer transferlerin çok çok aciliyeti yok. daha sakin olup uygun fiyata deneme yapma şansımız olur. Bjk'nin transferde başarılı olmalarının nedeni bu. Oturmuş bir takımları var, bir mevki çok oturmasa bile diğer mevkiler takımı taşıyabiliyor. Eğer biz de stoper alabilirsek takım 1 2 vasat adamı taşıyacaktır.
              En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 06.08.2017, 13:49.
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• Konyaspor maçından sonra içerde 1 ay maç oynanmayacak, insanlar kombine almak için 1 ay bekleyip takımın gidişine göre karar vermeyi planlıyorlar sanırım.
                Sonuçta her sezona iddialı başlıyoruz sonrası hüsran oluyor, taraftar da artık temkinli davranıyor olabilir bu gayet normal.

Forma satışlarında da çoğunluk çubukluyu bekledi bence, mesela ben parçalıyı ne kadar beğensem de çubuklu formadan alacağım.

İlk üç haftada 7 veya 9 puan toplarsak ondan sonraki maçların hepsini kapalı gişe oynarız. O kadar puan toplayamazsak bile ortalama 20 bin civarı seyirci olur bence bu sezon.

Yorum

• illa eskilerden biri olacaksa Jaja olsun)

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Medjani, Durica, Ndoye, Perreira, Uğur, Yusuf Erdoğan, Mustafa Akbaş, Sefa Yilmaz, Aykut Demir, Abdülkadir Ömür, Cafer Tosun ve kiralik Bongondanin seneye sözleşmesi bitiyor.
                    Şimdiden 1 sağbek ile bir lider stoperle anlassa yönetim iyi olacak.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Sezon sonu Durica 1+1, Perreira da 2+1 imzalar eğer aynı performansla oynarlarsa. Abdülkadir 5 yıllık olur, Uğur 3 yıl. Medjani, N'doye, Akbaş, Sefa, Aykut yolcu. Yusuf da satılır diye umuyorum

Yorum

• Benim uzuldugum nokta Burak ne oldugu belirsiz bir transferdir. Onun bizi sevindirecek istatik yapmasi belirsiz. Ama verilen paraya bakilinca onun yerine Negredo tarzinda forvet alabilmemiz durumunda oldugunuzy goruyorum ve daha cok uzuluyorum.

3,5 bonservis, 3,5 yillik maas Burak
                      2,5 bonsvervis 4,5 yillik maas Negredo

uzun zamandir bisey yazmadim takip ettim yazilanlari felan ilk kez yazacam simdi onca ay sonra.

bizden hicbisey olmaz, akilanmadik akillanmiyacaz oncelikle onu soyleyim bi

zamaninda Elia transfer edilsin dedim, Eliayi ilk macinda gorduk hepimiz ve maliyeti cok uygundu

burda bide bazi kisilerin hala Bero gibi oyuncalardan bisey bekledigini gormek beni uzuyor

simdi herkesin dedigi gibi bisey diyecegim, rakip takimlarin transferlerini gordukce bu sezonda hic sansimizin olmadigini goruyorum

IBB, GS, BJK, FB bile dahil kimseye bana sorarsaniz rakip degiliz,

ama bu durum nasil degisir? STOPER, SAG KANAT, en azindan sunlarin ikisini alirsak

Ugur demirok yedekten fazla olamaz, Olcayada hic guvenmiyorum

orta sahaya bile adam lazim, orda oynayan kucka ve okay biraz ayni tarzda, ve onazi hic guven vermiyor

insallah ersun hoca 4-4-2 oynayip Rodalegga ve Buraki on tarafa sokar, ozaman bana anca biraz guven gelir

haa sunuda unuttum, yazici kesilsin taraftari degilim hatta begeniyorum yasina ragmen cok iyi ve akilli ama 34 mac boyunca orda iyi oynayamaz bu normal bisey ve 10 numara pozisyonunda baska oyuncumuz yok. (Bana olcay demeyin)
                      En son CesurHamsi tarafından düzenlendi; 06.08.2017, 13:52.
                      Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Selçuk'a ihtiyacımız yok her şeyin başında. İlla bu tip biri alınacaksa Colman alınsın o zaman 2 ay genç Selçuk'tan veya Jaja 1 yaş genç.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serdar gelsin fakat 10 numara almak Trabzonspor un geleceğine yönelik dinamit koymaktır kim gelecek 10 numaraya Sosa mı? Yusuf Yazıcı nın oynamayacağı takıma Sosa yı monte etmek ne kadar mantıklı yahu Başakşehir-Cengiz örneği varken 10 numaraya futbolcu getirip Yusuf u kenarda oturtmak akıl ve mantıkla bağdaşmaz.
                          bende aynı şekilde bu fikri bir türlü anlayamıyorum.

Yusuf her türlü kendini kanıtladı,hocanın istediği şekilde evrilir gelişir; ona da açık bir kardeşimiz.

Geçen sene duran toplarda etkili oldu,asist gol pozisyon hazırlama kilit pas herşey var, bir tek frikiklerde kendini geliştirmesi lazım.

Bu adam oynamalı sürekli oynamalı ne olursa olsun,kim gelirse gelsin...

Şimdi ne olacak Yusuf yedek mi bekleyecek 25 küsür maç 7-8 maç ilk 11 mi oynayacak.
                          sakin olun...

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Esteban ve medjani gider mi?
                            Esteban mümkün değil ayrıca medjani dursun bence

O kadar fuzuli adam var ki sıra ona geç gelir ve kalsın

Yorum

• Jaja Tayland liginde 23 maçta 16 gol 10 asist

Yorum

• Azizenin dedigine gore lens 2.2 ye oynayacakmis kucuk sikecilerde 2.7 vermisler kabul etmemis iyi transfer maliyeti de uygun..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X