Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak'a 3.5 veren söylentiye göre Kucka'yada 3.25 saymıştır. Yemin ederim Hacıosmanoğlu'nun değişik bir versiyonu bu başkan.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak'a 3.5 veren söylentiye göre Kucka'yada 3.25 saymıştır. Yemin ederim Hacıosmanoğlu'nun değişik bir versiyonu bu başkan.
      Kap'ı mı kandırmışlar yani? Bu söylemlere çok prim vermemek lazım.

Maliyetli tranfer mutlaka olacak iho zamanında transferlere sevinenleri çıldıranları da biliyorum burda bakalım performansları nasıl olacak sonra konuşalım bunları.Denemeden bilemeyiz.

Bi de N'Diaye'yi bi maçta kral yapıp nasıl kaçırdıkçılar (9milyın €+yıllık 2.75m) vardı dün. Bazen yazılanları hiç anlayamıyorum gerçekten.
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 06.08.2017, 13:22.

Yorum

• Neyse yazıp yazıp siliyorum parası çok Muş suk müstehak bize. Elestirdigimizin yarısı kadar destek olsak şu an 10.sampiyonlugumuzun hesabını yapıyorduk
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• selçuk bunalımda gibi o takımda mobing yaşıyor. Trabzona gelmesi olası ben iş yerinde mobingi bilirim çok zor. hiç işe gitmek istemiyor insan.selçuk yıllık 1 milyona gelirse bir şey diyememeliyiz. Biraz mevlana gibi olmak lazım tövbe edene kapı açık. hatasını anlayana kapı açık olmalı. Çok spiritüel ve emosyonel bir yorum ama ben materyalist bir adam değilim.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İşin doğrusu şu Serdar zaten bitti hafta içi gelir

Zaten daha gelmezse ?

Sisokko ben sanmıyorum

Al sosa yı sonra ya fırsat transferi ile bir sağ kanat olursa

Ya da satarsak oyuncu bir sağ kanat

İki S olur
            En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 06.08.2017, 13:20.

Yorum

Burak'a 3.5 veren söylentiye göre Kucka'yada 3.25 saymıştır. Yemin ederim Hacıosmanoğlu'nun değişik bir versiyonu bu başkan.
              İşkembeden sallamak bu olsa gerek. Halka açık bir şirketin 2.25 maaş diye açıkladığı adama 3.25 vermesi aynı zamanda evrakta sahtecilik ve vergi kaçırmaya girer. Hapis cezası var o işlerin.

Yorum

• Bizde kaç yabancı var şu an 13 mü

Sosa olursa 14

Ibanez gider taşçı da yabancı olsa sıkıntı olmaz

Yorum

Mesela kaça almalıydı 500 bin euro ya mı ? ndiaye nin 9 milyon visca nın degerıne bıle ulaşılamadığı bugunlerde kaç paraya alıncaktı ? Bence hacıosmanoğlunun transfer yanlısı yoktu onun devamlı transfer yapma hatası yonetımsel hataları vardı ne olursa olsun takımına sahıp cık hep eleştiri hep eleştiri butun yaz boyunca bunu yapan taraftar toplulugunun peki değeri ne kadar ?

Yorum

Mümkün değildir şaka değil bu işler

Haaaa açıktan cebinden verdi diyorsan onu da hiç sanmam

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizde kaç yabancı var şu an 13 mü

Sosa olursa 14

Ibanez gider taşçı da yabancı olsa sıkıntı olmaz
                      Forvetlerden biri gider mi abi?
                      Damdoy Roda ve Burak maliyetleri cok sanki ?
                      Var mi bir çalışma

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forvetlerden biri gider mi abi?
                        Damdoy Roda ve Burak maliyetleri cok sanki ?
                        Var mi bir çalışma

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Damdoya para veren olsa hemen satarlar )))

Yorum

Sallaaaaa salllaaaaaaaa.
                          İHO'nun değişik bir versiyonu olsa salya sümük desteklerdin.
                          Hamiş

Yorum

• Taşçı yerine oyuncu bakıyor takımı aldıkları anda bize imza atacak belli oldu.Şikecilerden romanı istiyorlar alırlar onu yada başkasını Serdar bize gelir diye düşünüyorum
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Hiçbir futbolcuya açıktan para verildigini sanmiyorum.

Kaldi ki verilse dahi bi taraftar olarak bu beni hic ilgilendirmez.

Kulubun cebinden cikmayan para icin taraftar neden bos konusur anlamam.

İsterse Buraga Kuckaya Muharrem usta cebinden 7 şer milyon euro versin.

Beni taraftar olarak kulubun mali yapisi bağlar. Kisilerin cebinden ciktigi iddia edilen rakamlarin takipcisi olmak niye?
                              #Dik oyna

Yorum

• selçuğun adi bir yalancı ve sahtekar olduğunu geçtim,
                                ğs de oynadığı oyunu görmeyip bize yakıştırılmasını bir türlü aklım almıyor,
                                yani uzaklarda olsa,geçmiş zamanda olsa acaba mı diyeceğim ama gözümüzün önünde bir sezon geçirdi ve o leşi bizim takıma reva görülüyor
                                neydi TS taraftarı futboldan anlardı !!!
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Yükleniyor...
                                X