Burak'a 3.5 veren söylentiye göre Kucka'yada 3.25 saymıştır. Yemin ederim Hacıosmanoğlu'nun değişik bir versiyonu bu başkan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'a 3.5 veren söylentiye göre Kucka'yada 3.25 saymıştır. Yemin ederim Hacıosmanoğlu'nun değişik bir versiyonu bu başkan.
Maliyetli tranfer mutlaka olacak iho zamanında transferlere sevinenleri çıldıranları da biliyorum burda bakalım performansları nasıl olacak sonra konuşalım bunları.Denemeden bilemeyiz.
Bi de N'Diaye'yi bi maçta kral yapıp nasıl kaçırdıkçılar (9milyın €+yıllık 2.75m) vardı dün. Bazen yazılanları hiç anlayamıyorum gerçekten.En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 06.08.2017, 13:22.
Yorum
-
selçuk bunalımda gibi o takımda mobing yaşıyor. Trabzona gelmesi olası ben iş yerinde mobingi bilirim çok zor. hiç işe gitmek istemiyor insan.selçuk yıllık 1 milyona gelirse bir şey diyememeliyiz. Biraz mevlana gibi olmak lazım tövbe edene kapı açık. hatasını anlayana kapı açık olmalı. Çok spiritüel ve emosyonel bir yorum ama ben materyalist bir adam değilim.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İşin doğrusu şu Serdar zaten bitti hafta içi gelir
Zaten daha gelmezse ?
Sisokko ben sanmıyorum
Al sosa yı sonra ya fırsat transferi ile bir sağ kanat olursa
Ya da satarsak oyuncu bir sağ kanat
İki S olurEn son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 06.08.2017, 13:20.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'a 3.5 veren söylentiye göre Kucka'yada 3.25 saymıştır. Yemin ederim Hacıosmanoğlu'nun değişik bir versiyonu bu başkan.
Yorum
-
Yorum
-
Haaaa açıktan cebinden verdi diyorsan onu da hiç sanmam
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde kaç yabancı var şu an 13 mü
Sosa olursa 14
Ibanez gider taşçı da yabancı olsa sıkıntı olmaz
Damdoy Roda ve Burak maliyetleri cok sanki ?
Var mi bir çalışma
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvetlerden biri gider mi abi?
Damdoy Roda ve Burak maliyetleri cok sanki ?
Var mi bir çalışma
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi)))
Yorum
-
İHO'nun değişik bir versiyonu olsa salya sümük desteklerdin.Hamiş
Yorum
-
Hiçbir futbolcuya açıktan para verildigini sanmiyorum.
Kaldi ki verilse dahi bi taraftar olarak bu beni hic ilgilendirmez.
Kulubun cebinden cikmayan para icin taraftar neden bos konusur anlamam.
İsterse Buraga Kuckaya Muharrem usta cebinden 7 şer milyon euro versin.
Beni taraftar olarak kulubun mali yapisi bağlar. Kisilerin cebinden ciktigi iddia edilen rakamlarin takipcisi olmak niye?#Dik oyna
Yorum
-
selçuğun adi bir yalancı ve sahtekar olduğunu geçtim,
ğs de oynadığı oyunu görmeyip bize yakıştırılmasını bir türlü aklım almıyor,
yani uzaklarda olsa,geçmiş zamanda olsa acaba mı diyeceğim ama gözümüzün önünde bir sezon geçirdi ve o leşi bizim takıma reva görülüyor
neydi TS taraftarı futboldan anlardı !!!Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum