İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok iyibir stoper sart.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Çakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah rızası için biris Xelçuku yalanlasın bize yakışmaz desin burası dingonun ahırı mı desin. Söylentisi bile midemi bulandırıyor. Hele o Gökhan Saralın söylemleri yok mu ...
Çok güvenilir bir kaynaktan yalanlamaya ihtiyacım var uyku falan uyuyamam yoksa bu gece"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleülkenin tarihinde yapilmis en pahali stadyumunun dibinde herkese yapilan stadyum yapiliyor, öylemi...
Dediğim gibi, bu tesisler başarıyı getirmiyor, bana kalırsa yanlış yapıyor devlet, bizim ülke olarka daha öncelikli ihtiyaclarımız var ama bunca yatırıma desteğe rağmen başarısız olsalardı diğer kulüper gibi? Mesela Bursaspor mesela biz mesela diğer takımlar? Başakşehir en azından boşa gitmesine sebep olmadı o paraların ben bunu takdir ediyorum. Oynadıkları futbol Türkiye'nin en iyisi. Dünya'da bile bu seviyede oynayan takımlar çok az.
Yorum
-
Renktaslar,
Bugun baskan anlayana acik acik klup batti, artik kurtarmanin yolu yok dedi. Gayrimenkul yatirimlari ile halletmeyi planliyoduk, o is de yatti dedi. Bu faiz kur farki gelir gider dengesizligi kurtarilacak asamayi coktan gecti dedi. Transfer sampiyonluk fln konusuyoruz da icim yaniyo resmen. M. Ali Yilmaz baslatti, Iho tuyu dikti. Artik transfer fln istemiyorum, sampiyonluk da bi 10 sene olmazsa umrumda degil. Bir 10 yil altyapidan futbolcularla dusmemeye oynanmasi lazim. Ozkan Sumer Aurello, DaSilva gibi topcular getirmisti, artik alacagimiz yabancilarin da boyle olmasi lazim.
Kisaca olmusuz, aglayanimiz yok
Yorum
-
Fifa'nın bu olaya bi el atması lazım artık,tamam bir şov,eğlence,ama son zamanlarda ayyuka çıktı bu rakamlar,sadece ülkemizde değil global bir ivme yakaladı,hiç normal değil bu durum.''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Yorum
-
Yusuf bunu ikiye katlar.
iyi para vermişler
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledouglas luiz 12 milyon euro city gitti bir ara videolarına bak istersen.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBongonda ve Burakın hareketli oyunu,Kuckanın sürekli rakip cezasahası önüne gelerek pozisyon kovalaması Konyaspor savunmasının dengesini bozabilir.Gol yemeden maçı sürdürebilirsek 90dklık süre içerisinde baskıyla bir şekilde golü bulabiliriz.Duran toplarda da hava toplarında etkili,kafa vuruşlarıyla yapabilen oyuncularımızla(Okay,Kucka,Uğur,Mas) gol bulma şansımız var.Konyaspor çok iyi alan daraltan bir takım.Oyunun defansif bölümünde iyi olacaklardır.Ofansif anlamda Rjad Bajicin gidişi onları ciddi anlamda olumsuz etkileyecektir.Ortasahada yoğun mücadele olacak,ciddi bir şanssızlık olmazsa maçı kazanabiliriz.
Sezonun geneli için de şunu söyleyeyim.Serdar Taşçı,Moussa Sissoko ve Jose Sosa alınırsa şampiyonluğa oynayabiliriz.
Serdar Sosa Sissoko bence de bizi sampiyonluga oynatır zaten hedef üst sıralar ise birinden birini muhakkak almalilar..Keske Visca da orta yol bulunsaydı cok katki saglardi.
Yorum
-
Besiktas karaktersizce kendisine yapilmasini istenmeyen transfer yapiyor. Biz ise karakterli duzgun yolu secmeye calisiyoruz. Ornek;
Besiktas ilk direk futbolcuya saglam paralar verip, anlasip daha sonra futbolcunun takimina futbolcuyla mobing uygulatiyor ve topcu gitmek isteyince ne koparirsak kardir diye klubu ucuza vermek zorunda kaliyor.
Biz ise ilk kluple anlasip klubune saglam paralar kaptirip futbolcuyu ucuza kapatmaya calisiyoruz.
Futbolcu eger klubune bagli ve kendini oralara getirten takimina sadiksa transfer oluyor. Yok tolgay gibi karaktersizse olmuyor.
Aslinda biz dogru yolu seciyoruz fakat bu yalan dunyada dogrulari yapan kaybediyor. Çirkeflik yapan kazaniyor genelde.
Ve gordugum kadariyla bizde yavas yavas bu gidisle cirkefligi secmeye baslamak zorunda kalacagiz.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bu arada Abdurrahim Dursun başlığına bakınca aklıma geldi. Emre Taşdemir gelecek vaadeden bir bek-kanat idi. Aykut, Sefa gibi oyuncular ile takas + para şeklinde alabilsek çok iyi olur. Tempolu, hızlı, ortaları iyi ve teknik bir oyuncu. Ben alınmasını isterim şahsen. Defansif yönden sıkıntıları var ama Akbaş ve Mas büyük maçlarda o bölgeyi idare eder, diğer takımlara karşı çok rahat oynayabilir.
Yorum
-
cincon yakın zamanda 1 milyar lira koydu cebe..belki bir o kadar daha da koyacak.. yıllık geliri 500 milyon liraya yakın.. eğer gideri de bu civarda olursa denk bütçeyle ilerliyorlar.. yaptıkları transferler içinde en mantıklısı belki de ndiaye.. fakat serbest kalma bedeli düşük bence..
biz kendimize yanalım bence.. gelirimiz 100 milyon giderimiz 200 milyon.. gel de çık işin içinden.. dolayısıyla mutlaka bero, castillo tarzı oyuncularla ilerlemek zorundayız.. tutmazsa dördüncü, beşinci olmaya devam ederiz.. ama tutarsa içinden bir ikisini 20 milyon civarına satar artıya geçeriz.. başka türlü zor..
burada çok önceleri kartal ve MAY satışları hayal inanmayın dediğimde çemkirenler vardı.. bizim kurtuluşumuz iyi takım olmakta yatıyor.. başk şeyde değil..En son memozcan tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 23:59.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Sefa Aykut Medjani Ibanez Yusuf Erdoğan Aytac Ndoye.
Sunlara verilen 1 kurus bile haram.
Ilk hedef sunlari gondermek olmalı bu kulüpten.
21 kisilik kadroda oturacaksa yedek Abdulkadir Abdurrahim Hasan Batuhan ve Ugurcan otursun.
Gittik bir de Bu Estebanla 2 yillik yeni kontrat yaptik var ya.
Bunlari hala Trabzonsporda gördükçe benim de canim aciyor.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize de 350 milyon TL'ye yaptılar, doldurup dolduramayacağımız bile meçhul. Biz kendimiz yapmaya kalksak altından kalkabilir miydik?
Dediğim gibi, bu tesisler başarıyı getirmiyor, bana kalırsa yanlış yapıyor devlet, bizim ülke olarka daha öncelikli ihtiyaclarımız var ama bunca yatırıma desteğe rağmen başarısız olsalardı diğer kulüper gibi? Mesela Bursaspor mesela biz mesela diğer takımlar? Başakşehir en azından boşa gitmesine sebep olmadı o paraların ben bunu takdir ediyorum. Oynadıkları futbol Türkiye'nin en iyisi. Dünya'da bile bu seviyede oynayan takımlar çok az.
Yorum
Yorum