Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gs bu fiyatlandırmayla sadece kendini degil
    Türk futbolunu batırma zihniyetinde

şimdi 1,5 alan sosaya biz 2,2 milyon euro öneriyoruz
    Sosa Gs nin oyuncularının aldıgı maaşı örnek gösterse ne diyeceğiz?
    onlar katar ligindemi oynuyor diyecek Başkan

Tez elden batarlarda ,çabuk düzlüğe çıkar Türk futbolu

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkanın ricasıyla Kucka için aradan çekildiler sanırım,yoksa bu paralarla başa çıkamazdık.
      hayir, biz sassuolonun stoperinden cekildik, bunun karsiligi kuckadan cekildiler

ama maicon olunca son dk yine kuckaya teklif sunmus ahlaksizlar
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2 sene sonra 25+
        douglas luiz 12 milyon euro city gitti bir ara videolarına bak istersen.

Yorum

• Fikret Orman çok iyi bir yönetici. Lens ve Negrodo transferlerini diğer kulüpler yapsaydı kulübü üzerine yaparlardı. GS en az 3,5 4 verirdi yıllık. BJK'nin başarısı tesafüf değil. Fikret Orman o kadar yüksek seviyeleri arzuluyor ki ŞG'yi bile göndermeyi düşünüyor 2 senedir. Taktik bilgisi yetersiz kalıyor Şampiyonlar Ligi için. Bir de Başakşehir var tabi. Ne diyim koskoca camiayız bu seviyerde yönetilemiyoruz bir türlü.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            N'Diaye'yi ne itelemişler be usta.

Galatasaray'ın durum hiç iyi görünmüyor

İyi ki alamamışız.
            baskanlari rivanin parasini kimseye harcatmam, ben yaptim ben harcarim diyormus...

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              douglas luiz 12 milyon euro city gitti bir ara videolarına bak istersen.
              yusuf douglas dan kötü topçu değil....aynı seviyelere gelebilir ama şu da bir gerçek Tr de oynayan bir Türk futbolcunun max ederi 15 dir...inşallah o fiyatlara yakın bir şey görürüz....aslında dünya kupası ülke için bir kurtuluş
              En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 23:25.
              !

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                baskanlari rivanin parasini kimseye harcatmam, ben yaptim ben harcarim diyormus...
                Öyle görünüyor da bu kadar toplama bir takımın bir anda mevcut ligde başarı sağlaması çok zor.

Ve başarı gelmezse bu yatırım çöküşü hızlandırmaktan başka bir işe yaramaz. Temennimiz bu yönde
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• gs ndiaye için floryanın tapusunu vermiş..

burada aykut+aytaç+ 3,5 milyon eur paraya transfer edenler vardı kendisini bir yıllık da m. demiri kiraya verecektik..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fikret Orman çok iyi bir yönetici. Lens ve Negrodo transferlerini diğer kulüpler yapsaydı kulübü üzerine yaparlardı. GS en az 3,5 4 verirdi yıllık. BJK'nin başarısı tesafüf değil. Fikret Orman o kadar yüksek seviyeleri arzuluyor ki ŞG'yi bile göndermeyi düşünüyor 2 senedir. Taktik bilgisi yetersiz kalıyor Şampiyonlar Ligi için. Bir de Başakşehir var tabi. Ne diyim koskoca camiayız bu seviyerde yönetilemiyoruz bir türlü.
                    başakşehir nasıl yönetiliyor ? milletin cebindeki parayla transfer yapıyo istanbul belediyesi, transfer yap zam yap oh ne kıyak

beşiktaş 3.5 4 veriyo zaten negredoya aynı yere geliyo , sonuç olarak para varsa yönetmek her zaman kolaydır.

Yorum

• N'diaye, Osmanlısporda yıllık 600 bin euro kazanıyormuş. GS'deki maaşı 2750 bin euro.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Öyle görünüyor da bu kadar toplama bir takımın bir anda mevcut ligde başarı sağlaması çok zor.

Ve başarı gelmezse bu yatırım çöküşü hızlandırmaktan başka bir işe yaramaz. Temennimiz bu yönde
                        adamin tekrar secilebilme sansi bu

ama halen 1 stoper, 1kanat, 1 sol bek ve 1 sprinter santrfora ihtiyaclari var, birde merkeze 1 yedek

ve en önemlisi 1 teknik direktöre duyduklari ihtiyac

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başakşehir nasıl yönetiliyor ? milletin cebindeki parayla transfer yapıyo istanbul belediyesi, transfer yap zam yap oh ne kıyak

beşiktaş 3.5 4 veriyo zaten negredoya aynı yere geliyo , sonuç olarak para varsa yönetmek her zaman kolaydır.
                          Devletten destek almayan mı var... Sırf belediye destekliyor diye başarılarını görmezden gelmemek lazım. GS, FB ve hatta bizde ne paralar dönüyor ama Başakşehir'in seviyesine ulaşabildiğimiz hatırlamıyorum bu kulüplerin. Ayrıca öyle ahım şahım para da akmıyor Başakşehir'e. Adamların Avrupa geliri var yayın geliri var satış geliri var. 15 milyona Cengiz'i sattılar mesela. Ne olursa olsun doğru oyuncuları alıyorlar. Bunu parası olup da beceremeyen kulüpler var ligde.

Negredo daha açıklamadı fakat Lens'i 2.2 milyon euro maaş ile almak tamamen transfer başarısıdır. Ayrıca Negredo klas bir forvet, 3 milyon Euro'yu hak eder, ayrıca daha fazla verseler bile 2.5 milyon Euro'ya aldılar 2 sene önce 28 milyon Euro bonservis ödenmiş adamı. Hile hurda mı karıştırıyorlar bilmiyorum bu işe ama diğer oyuncuların maaşları çok düşük, 2-3 tane oyuncuya fazla maaş veriyorlar sadece. Kabul edilebilir bir durum.
                          En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 23:33.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dursun Özbek'in futbolun f'sinden haberi olmadığı son kez kanıtlandı. N'diaye'ye yıllık 2.75 vermek...
                            İho gibi. Gelene 3 gidene 5 vere vere batırdı bizi. Batma sırası gs'de.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Devletten destek almayan mı var... Sırf belediye destekliyor diye başarılarını görmezden gelmemek lazım. GS, FB ve hatta bizde ne paralar dönüyor ama Başakşehir'in seviyesine ulaşabildiğimiz hatırlamıyorum bu kulüplerin. Ayrıca öyle ahım şahım para da akmıyor Başakşehir'e. Adamların Avrupa geliri var yayın geliri var satış geliri var. 15 milyona Cengiz'i sattılar mesela. Ne olursa olsun doğru oyuncuları alıyorlar. Bunu parası olup da beceremeyen kulüpler var ligde.
                              dün kurulmus kulübe medical park stadyumu degerinde stadyum yapildi, ve bunu var olan bir stadyumun hemen dibinde yaptilar...

ahim sahim para akitilmiyor demek

Ünal Karaman

Yorum

• Yönetimle arası iyi olan bir abimiz kardeşimiz var mı buralarda ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X