Medel'in maliyeti çok yüksekmiş o yüzden Serdar'da karar kılınmış sanırım. bjk de alamayacak bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Takım olmadan hiçbirşey olmaz
Su an takım olan Başakşehir ve Beşiktaş görünüyor sonra biz geliyoruz
GS ve şikeciler sıfırdan kuruldu nerdeyse
Bir de ilk 5-6 hafta 1 beraberlik 5 galibiyetle kapatirsak yarışın içinde oluruz sonuna kadar
Şampiyonluk işi iyi takım, kaliteli futbolcu, havaya girme ve biraz sansa bakiyorNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
adalar ıslıklamış takımı bazı oyuncuları nasıl çok iyi takım oldular? gs hiç takım olamaz
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk bu sene ligi parcalar, gs kagit üzerinde, sevmesek de şikebahce de cok iyi takim oldu. basaksehir üzerine katti. maalesef bu takimlarin ardindan geliriz yine.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
seyircimiz büyük çoğunlukla çekirdekçi kitle grubuna giriyorsa ,
bizim de ona göre bi tavır geliştirmemiz lazım . beygir gibi , saçma sapan tezahürat yapıp , komik duruma düşeceğimize ,
oturup tiyatro seyreden çekirdekçilere ,
en azından (yine oturarak ) ıslıklı , alkışlamalı , uğultulu , oyunun an be an içinde olan ,
pozisyona göre anında tepki veren hareketleri göstermeliyiz .
yoksa köşedeki 20 kişi başka telden , göbekteki 10 kişi başka telden çalar . ki çalıyor zaten .
boşu boşuna kendimizi parçalamış oluruz .
ha bunu jan marie ve tayfasına anlat derseniz , siz de haklısınız . ama bence ne olursa olsun , çekirdekçi kitlenin bunları yapabilmesi , bir kıvılcıma bakar . o kıvılcımı da takım verir herhalde . millet , çöp muamelesi yapıyor ama (şartlar oluşursa ) ben bu çekirdekçi kitleden oldukça ümitliyim .En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 22:23.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs'de Fernando , Ndiaye transferleriyle çok güçlendi..
Marianoyu tanımıyorum iyiyse ve o muadilde de sol bek alırlarsa bence tas gibi takim olurlar. .
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedel'in maliyeti çok yüksekmiş o yüzden Serdar'da karar kılınmış sanırım. bjk de alamayacak bence.
2 tane haber var altalta
Bjk medelle ücreti konusunda anlaştı kluble bonservis konusunda uzlaşısı yok
Trabzonspor Interle bonservis konusunda anlaştı Medeli ikna edemedi
demekki bir yol var,üzerinde çalışılması lazım
Aynı şey Sosa içinde geçerli,Sosa direniyor ama takımı onu mutlaka satacak
çok çalışılır çok istenirse olur
Yorum
-
İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf u bu yıl parlatıp seneye 15 20 m Euro'ya satarız düşüncesinde olan taraftar büyük takım taraftarı olamaz[emoji17]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Fernando sirf pasaportunda Brezilya yaziyor diye o paralari gördü ve Manchestera gitti.
Bir melo bile değil. Hücumda bizim Okay kadar yok yani.
En az 20 macini izledim Eplde.
Ndiaye iyi bir futbolcu ama 34 macin 34unu ayni oynayacak kapasitede bir adam değil. Cok yuksek meblaglara geldi. Formsuz olup 3-5 mac oynayamayinca seyirci tepkisine ne cevap vereceği muamma. Cok gol kaciran bir tip. Tipik Afrikali. Özenmeyin yani iyi bir ikili olmazlar. Bence..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Gs'nin aldığı Fernandoyu pek beğenmiyorum. Umarım Selçuk takımdan kesilmez. Her haliyle zararlı takıma.
Ateş edecek takım bjk dir Lens hamlesiyle. 4.lük başarı bizim için.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum