Bugün kucka kapı bekliyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar gibi profesyonellikten uzak futbolculardan uzak durmak
lazım.
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu nereden çıkardınız ?
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir clichy' i istanbula getirmiş... Adamlar benim verdiğim vergiler ile transfer yapıyorlar sövmemek için kendimi zor tutuyorum. Devlet destekli kulüp ne demek ya tövbe estağfurullah...
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜç senedir kendisiyle anlaşıyoruz ama nedense bir şekilde gerçekleşmiyor transfer. Serdar ve babası tranzonsporlu haberleri çıakrıp duruyorlar. Tsli olan ve bu takıma gelnek isteyen adam gider takımıyla konuşur yolları ayırır. Nedense bizim oyuncular resti çekiyorlar bize takımdan girmek için ama bizim alacağımız oyuncularda olmuyor bu. Bence serdar ve babası son bir sağlam sözleşme peşinde. Zaten babasını menajer yapan futbolculara gıcığım.
Biz çok farklı bir dünyayız. 3 4 milyon euro ' ya oyuncu alıp elimizden beleş çıkarma gibi bir durumumuz söz konusu
Ben rusya kanadın da, sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. Çekersin restini, gelirse gelir gelmezse gelmez o ayrı bir şey.
Yorum
-
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru ama devletin desteklemediği kulüp de yok gibi, o da ayrı.
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir clichy' i istanbula getirmiş... Adamlar benim verdiğim vergiler ile transfer yapıyorlar sövmemek için kendimi zor tutuyorum. Devlet destekli kulüp ne demek ya tövbe estağfurullah...
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan dm'den yazmaz bence böyle.@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de transfer müjdesi falan yazmışlar. Kime müjde, adamların taraftarı yok. Boş tiribünlere müjdelemişahahaha
Yorum
-
Arkadaşlar bizim sorunlu olan bölgelerimiz neresidir? Devre arasında alamadığımız Kaddouri hangi mevkiinin adamıdır? Yapmaya çalıştığımız, basında sürekli haberi çıkan 3 futbolcunun mevkiisi nedir?
Bize ne lazım ve nelerle uğraşıyoruz?
Elde Okay, Onazi, Yusuf varken bahsi geçen 3 futbolcu neden? Sadece Kuçka yetmiyor mu? Daha elzem olan bölgelere odaklanmak varken neden dikkatimizi tek bir bölgeye veriyoruz?
Son olarak takımda sağ açık pozisyonunda kim var? Kimler oynayabilir demiyorum, sağ açığımız kim diye soruyorum.En son zahido tarafından düzenlendi; 04.07.2017, 08:35."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Ne olursa olsun başakşehirin Clichyi getirmesi büyük başarıdır kimse şlde oynayacaklar falan demesine gruplara kalma şansları yüzde 5 hatta avrupa liginde gruplara kalma şanslarını bile yüzde 25 ken, bu adamları nasıl ikna ediyorlar anlamak güç. Hadi Adebayor uzun bir süredir oynamıyordu da Clichy nasıl olur ya#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
Yorum