Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün kucka kapı bekliyorum

Yorum

• Serdar gibi profesyonellikten uzak futbolculardan uzak durmak
      lazım.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serdar gibi profesyonellikten uzak futbolculardan uzak durmak
        lazım.
        Bunu nereden çıkardınız ?

Yorum

• Başakşehir clichy' i istanbula getirmiş... Adamlar benim verdiğim vergiler ile transfer yapıyorlar sövmemek için kendimi zor tutuyorum. Devlet destekli kulüp ne demek ya tövbe estağfurullah...

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunu nereden çıkardınız ?
            Üç senedir kendisiyle anlaşıyoruz ama nedense bir şekilde gerçekleşmiyor transfer. Serdar ve babası tranzonsporlu haberleri çıakrıp duruyorlar. Tsli olan ve bu takıma gelnek isteyen adam gider takımıyla konuşur yolları ayırır. Nedense bizim oyuncular resti çekiyorlar bize takımdan girmek için ama bizim alacağımız oyuncularda olmuyor bu. Bence serdar ve babası son bir sağlam sözleşme peşinde. Zaten babasını menajer yapan futbolculara gıcığım.

Yorum

Başakşehir clichy' i istanbula getirmiş... Adamlar benim verdiğim vergiler ile transfer yapıyorlar sövmemek için kendimi zor tutuyorum. Devlet destekli kulüp ne demek ya tövbe estağfurullah...
              Doğru ama devletin desteklemediği kulüp de yok gibi, o da ayrı.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üç senedir kendisiyle anlaşıyoruz ama nedense bir şekilde gerçekleşmiyor transfer. Serdar ve babası tranzonsporlu haberleri çıakrıp duruyorlar. Tsli olan ve bu takıma gelnek isteyen adam gider takımıyla konuşur yolları ayırır. Nedense bizim oyuncular resti çekiyorlar bize takımdan girmek için ama bizim alacağımız oyuncularda olmuyor bu. Bence serdar ve babası son bir sağlam sözleşme peşinde. Zaten babasını menajer yapan futbolculara gıcığım.
                O işler sizin dediğiniz şekilde olmuyor diye düşünüyorum. Bakınız geçen yıl milana gitmeyi sosa ne kadar istese de, başkan fikret orman izin vermedi. İstediği bonservis ücretini alana kadar da adamı satmadı. Milan bonservis için vereceği fiyatı arttırmasa adam gidemiyordu.
                Biz çok farklı bir dünyayız. 3 4 milyon euro ' ya oyuncu alıp elimizden beleş çıkarma gibi bir durumumuz söz konusu
                Ben rusya kanadın da, sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. Çekersin restini, gelirse gelir gelmezse gelmez o ayrı bir şey.

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Doğru ama devletin desteklemediği kulüp de yok gibi, o da ayrı.
                  Vergi borcunu ıvırı zıvırı katmıyorum ben. Direkman para olarak desteklediği kulüpler bazında söylüyorum. Daha açık söylemek gerekirse bahsettiğim takımlar, proje takımları.

Yorum

Başakşehir clichy' i istanbula getirmiş... Adamlar benim verdiğim vergiler ile transfer yapıyorlar sövmemek için kendimi zor tutuyorum. Devlet destekli kulüp ne demek ya tövbe estağfurullah...
                    Bir de transfer müjdesi falan yazmışlar. Kime müjde, adamların taraftarı yok. Boş tiribünlere müjdelemiş

Yorum

• Ne tıkırtı var yine ne sıkırtı...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan dm'den yazmaz bence böyle.
                        nerden biliyorsun yazmadığını Trabzonsporla ilgili bir proje yazmıştım 2 dakika sonra döndü yani dönebiliyor
                        @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir de transfer müjdesi falan yazmışlar. Kime müjde, adamların taraftarı yok. Boş tiribünlere müjdelemiş
                          Boz baykuşlar ahahaha

Yorum

• Adamların derdi teyyareden takımı şampiyon yapmak.(basaksehir)
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Arkadaşlar bizim sorunlu olan bölgelerimiz neresidir? Devre arasında alamadığımız Kaddouri hangi mevkiinin adamıdır? Yapmaya çalıştığımız, basında sürekli haberi çıkan 3 futbolcunun mevkiisi nedir?

Bize ne lazım ve nelerle uğraşıyoruz?

Elde Okay, Onazi, Yusuf varken bahsi geçen 3 futbolcu neden? Sadece Kuçka yetmiyor mu? Daha elzem olan bölgelere odaklanmak varken neden dikkatimizi tek bir bölgeye veriyoruz?

Son olarak takımda sağ açık pozisyonunda kim var? Kimler oynayabilir demiyorum, sağ açığımız kim diye soruyorum.
                              En son zahido tarafından düzenlendi; 04.07.2017, 08:35.
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Ne olursa olsun başakşehirin Clichyi getirmesi büyük başarıdır kimse şlde oynayacaklar falan demesine gruplara kalma şansları yüzde 5 hatta avrupa liginde gruplara kalma şanslarını bile yüzde 25 ken, bu adamları nasıl ikna ediyorlar anlamak güç. Hadi Adebayor uzun bir süredir oynamıyordu da Clichy nasıl olur ya
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Yükleniyor...
                                X