Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• badu ndiaye icin de bir kac yorumda bulunsana sevgili forum !
    ankara bozkiri'nda bi garip kaldi gonlumun efendisi !

kopta gel aslan parcasi !

Yorum

• önce şu kucka ne oldu arkadaşlar varmi gelişme,

medel filan üzmeyin beni

kalbim var benim

bu futbol azmani bize yar ederler mi

varmi bilgi bişi

Yorum

• benim anladığım kadarıyla: taraftarın transfer beklentisi had safhaya ulaşınca ,oluşan baskıyı bertaraf etmek için kuckka ve medel haberleri servis edildi.bu haberleri desteklemek için başkan milanoda müzeden( kulüp müzesi mi sanat müzesi mi belli değil) video paylaştı. hepsi bundan ibaret.somut adım yok.

serdar sağlam

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Medelin defansif meziyetlerini bilmeyen yok. Melo ile yapılan kıyaslamalarda melonun ofansif yönü de olaya katılıyor mu? Kilit pas veriyordu gol atıyordu melo.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Melo yu izlemesek banega zannedecegiz.Kucka melonun verdiği hücum katkısını fazlasıyla verir.medel ve kucka İstanbul takımları için geçse biz neden almıyoruz diye etmediğimiz kufur kalmazdı.

Kucka ve medek Tsl nin çok uzerinde isimler.Melo ile kıyaslamak komik olur
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mevlüt Erdinç önerildi. Bonservesi 1,5 milyon civarında. Sıcak bakılmıyor.
            Mevlüt'le küme düşmemeye oynanır anca..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Medel falan derken beklentiyi yukseltmemek lazim..

Yalnız Usta bu twit paylasimindan sonra 1 2 oyuncu gelmezse sıkıntı.

Banane Milano konsolosundan sergisinden muzesindeki Trabzonsporludan..Ben canim burnumda transfer bekliyorum.

Yorum

• Medel imkansız bence.
                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Melo yu izlemesek banega zannedecegiz.Kucka melonun verdiği hücum katkısını fazlasıyla verir.medel ve kucka İstanbul takımları için geçse biz neden almıyoruz diye etmediğimiz kufur kalmazdı.

Kucka ve medek Tsl nin çok uzerinde isimler.Melo ile kıyaslamak komik olur
                  Kucka ofansif anlamda Melo'nun verdiği katkının yarısını veremez. Defansif olarak çok benzerler ama ofans olarak aynı şeyi diyemem
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Fos çıkacak.
                    TRABZONSPOR
                    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Noldu yani o saçma sapan konuşmaya ne diyecektim başka?Verilecek en güzel cevabı verdim.Kimse de sizin bu ipe sapa gelmez saçma sapan yorumlarınızı okumak mecburiyetinde değil ama okuyoruz işte malesef.Akla mantığa uygun birşey yazarsanız farklı bir görüş diyebilirim, sizin gibi saçmalayanlara tahammülüm yok diye benim gibi düşünmeyen herkesi eleştiriyor, buranın bilirkişisi benim diyormuşum gibi lanse etmeye çalışırsanız da saçmalamaya devam etmiş olursunuz.

Benim scout havalarım? Karın ağrın belli oldu
                      Zoruna gidiyorsa blocklarsın görmezsin sana mı kalmış benim yorumumu yargılamak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rize'de bizden fazla gol attı ama küme düştü. Aynı şekilde Kayseri bizden 8 gol fazla attı.

Savunma önemsiz hücum önemli veya hücum önemsiz savunma önemli diye bir olay yok.

Savunma önemsiz demiyorum, büyük takımsak ve hedefimiz şampiyonluksa neyi iyi yapmamız gerektiğini irdelemeye çalıştım. Sana bir soru; şampiyonluk yolunda Okay'ın yanında Veli ye mi güvenirsin Oğuzhan a mı ? Şenol Güneş hangisini tercih ederdi/etmekte ?
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler Medel'i biz nasıl alıyoruz emin misiniz demiyor da defans oynayamaz diyor

Medel'i alamayız
                          Allahini seven göstersin bana kim oldugunu. Atliyim üzerine
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Medel haberleri bilerek çıkarılmış gibi duruyor. Kucka için kulübün elini güçlendirmek amacıyla..

O yüzden fazla ümitlenmeyin derim.

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• iyi bir orta saha oluşturmadan istediğiniz kadar iyi bir hücum hattı veya iyi bir defans hattı oluşturun bir işe yaramaz.İyi bir ortahasa sadece defansla veya sadece hucumla sizi şampiyon yapar

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Efsane Trabzonspor'un en büyük özelliklerinden biri çok gol atması değil, çok az gol yemesiydi. Hatta en az golle şampiyonluk ünvanı hala bizde. Evvela defansı sağlama alacaksın, büyük takım zaten gol yemezse bir şekilde atar. Tabii çok net bir golcü de lazım bize(kiralık).
                                O zamanlar galibiyet 2 puan beraberlik 1 puandı. Şimdi 13-14 beraberlikle şampiyonluk imkansız ötesi
                                Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

Çalışıyor...
                                X