Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION], Artvin yazan ve boğa resmi olan profil fotoğrafını koysana yine,o güzeldi. Severim Artvin'i. Değiştir Job Stam'ı

Yorum

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taa bir önceki başlığın konusuydu bu
      Tüketim toplumu.
      En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 24.06.2017, 21:43.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

13 uğursuz rakamdır . keşke direk 14 yapsaydınız inşallah bize uğurlu gelir yeni sayfamız

Yorum

Eder yaramaz umarım yalandır

Yorum

Ederi hiç beğenmiyorum yeminle bugün bırakın Trabzonsporu Kasımpaşanın teknik direktörü olsam bile kendisini istemezdim.Başkan ve Hocanın böyle bir hata yapacağını sanmıyorum.

Yorum

YES de Ertan ı doğruladı, Eder ve Gökhan İnler...

Günlerdir bekle bekle, balon gibi şişirsinler şişirsinler. Ortaya çıkacak adamlar bunlar mıydı ? Ersun hoca bitmiş, yönetimdekiler zaten top görse bomba diye karakola götürürler. Ben an itibariyle kestim bütün umutlarımı. Bunlar iyi transfer yapamaz, yıldız mıldız getiremezler. İlgilendikleri adamlara bak, Rodallega ve Onazi nin eline su dökemeyecek adamlar, şaka gibi.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION], Artvin yazan ve boğa resmi olan profil fotoğrafını koysana yine,o güzeldi. Severim Artvin'i. Değiştir Job Stam'ı
                Evet karakteristik bir profildi. Ben arayistayim hala, en çok hatırlanan yusuf erdogan'li olandi

Yorum

bize sene de en az 20 gol atacak adam lazım .. eder nedir .. 5 6 gol atacakda biz şampiyonluğa oynucaz .. arkadaş en kötü bi tane gekas bulun ya .. topu kaleye sokacak .. pozisyonu takip edecek ...

Yorum

Kucka+Sosa'yı bekliyorum ben.

Yorum

Eder ve Gökhan İnler olursa bizi yine çileli günler bekliyor...
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

13.başlık hayırlı olsun Damdoy,İbanez,Aytaç,Onazi gitsin Serdar,Kucka,Visca,Bacca veya daha iyileri alınsın amin
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biraz zaman geçsin yine değiştirim bu ara nostaljik oyuncuları kullanmayı düşünüyorum Özellikle sayko ve defansif adamlar seçeceğim
                          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 24.06.2017, 21:48.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

sosa şampiyon yaptığı , şampiyonlar ligine giden takımı ve istanbul u terketti ... trabzon a niiye gelsin .. cok beklersiniz bence .. sosa nın s si bile sözkonusu olmaz trabzonspor da

Yorum

Gökhan İnler bitmiş, okeye dönen, hiçbir faydası olmayacak bir adam. Eder kimdir, necidir hiçbir bilgim yok.

Kucka alınırsa zaten İnler'e falan ne gerek var onu anlayabilmiş değilim ?
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Eder gol atamayan golcü Hugo > Eder net yani
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Çalışıyor...
                                X