Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu ekici ne gicik bir Adam..
    bizde gülmeyen fenerbahcede siritmadan durmuyor..iyiki gitti
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Koca koca adamlar çok şey konuşup hiçbir şey anlatamayan Şenol Güneş gibi biri yüzünden çocukca alınganlıklar yapıyor )
      Not Important..

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        rotasyon oyuncusu arıyorsak altınordudan yeni cengiz ünderler bulmalıyız. hem kulübün geleceği açısından yerli oyuncu bulmak önemli. hem de ileride tük milli takımında bizi temsil eden oyuncuların çok olması önemli.şimdilik milli takım düzeyinde okay, yusuf ve abduş var sadece. bu sayı arttırılmalı.
        haklısın lakin. ilk 11'i saglam kuralım; takımın gerisini gelişime açık üstüne koyarak giden futbolcularla dolduralım. gelişimi duranlar gönderelim diyecem ama oyuncuda oynamadan gelişim gösteremiyor ki.

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          elbette abi o kısımda haklısın ama Yazıcı'yı da kadrolarına dahil etmeyenler var. evet belki hedefin yüksek olduğu bu yıl için yetersiz kalabilir ama kestirip atanları gördükçe üzülüyorum.
          Yusuf'u bu saatten sonra kimse kestirip atamaz, o konuda içimiz rahat olsun
          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Buna Emenike'yi Rusya'ya göndermesini de ekleyebiliriz..
            Not Important..

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet Sow da ilginç mesela, 31 yaşında gayet normal bir performans sergileyen adama pat diye 16m euro nasıl verdiler soru işareti
              Ki, 14 Milyon Euro serbest kalma maddesi varken hem de.
              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orta sahadan bahsettim.
                ................................Roda.............. ..........................
                ...Castillo...............Zlatko........... Yusuf .............Olcay...
                ........... Kucka ....................... Okay ..............
                ....................Mas.....Durica.......Medel.... ...........
                ............................Onur.................. .............
                bence cok yakinsin

simdiye kadar "sözde bremen izleyenlerin yazmasini beklerdim

izlediler ve cok beyendiler ya...

peki bu izleyenler neden bremenin 2. yari nouriylen oynadigi taktigi yazamadi

bremen böyle oynadi, bizim kadroya uyarlanmis hali

---------------------------onur

--------------medel-----durica-----mas

---------------------------okay

perreira-------kuco--------------juno----castillo

--------------------yusuf
                -------------------------------rodallega

sili milli takimi böyle oynuyor

--------------------------onur

--------------medel----durica----mas

perreira---------okay---------kuco-----juno

olcay----------------rodellega----------castillo

forumda izledim, biliyorum, beyendim palavracisi bol....

nekadar transferleri incelesem okadar ersun hocanin 3 stoperli taktigi deneyecegini düsünüyorum

-------------------------
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bjk transferde çakallık yapıyor

atınç ı 6 milyona sattı

nerdeyse almanyada hiç oynamadı

ve 2 yıldır 200 bin euroya kiralıyor

bu nedir ya

fb ve bjk den yeni bir transfer hilsi gelebilir

saçma bir oyuncuyu uçuk rakama satmak gibi

ozanı benfica istiyormuş ya uçuk bonservisle
                  Ozan'a uçuk bir bonservis vereceklerse bence menejerler gitsin okay'i önersin onlara hem daha genç hem daha düzgün bir karakteri var.

Yorum

• Eldeki çöpler çıkarılacak illa karşılığında takasla birini almak zorunda değiliz yurt içinden.. Para için Onazi gitmeli.. Sadece Onaziden 4 milyon gelse yeter.. Bana kalsa bizim sorunumuz 3.bölgede pas yapamamamız değil sonuçlandıramamız Castillo Olcay getiriyor al diyor olmuyor böyle olmaz beşiktaşın kanatlarının rotasyonu yok mesela Babel Q sonrası kanat devşirme şeklinde oynuyor adamlar. Tam kadro kurmak planlama isteyen bir şey 3 kanat oyuncun var bir kanat daha almak istiyorsun lazım mı lazım ama beşiktaşın okadar kanat oyuncusu yokki senin forvetin yok bu daha önemli.

Medel-Junuzovic- Forvet yap kapat transferi. Devre arasında yada seneye bir tane alırsın kanat mükemmel Weiss ayarında bir tanede stoper alırsın Duricadan dolayı planlama böyle olmalı.. Onazi 4 e gitse 10 milyon bütçen kalıyor 5 Medele 3 junuzovice sonrasında Yusuf erdoğanı en kötü 2 ye okut 4 m euro bütçen oluyor bir forvet kiralayabilirsin mesela kalan bütçede devre arasına kalır bir sonraki sezona kalır. Medel yerine Serdar Taşçı gelirse 1-2 milyona bonservis o zaman senin 6-7 milyon forvet bütçen oluyor otur izle güzel bir forvet al seneye hem çoğu çöpün sözleşmesi bitiyor hemde bu seneden baya iyi kadron oluyor hazırda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Millet Medel bekliyor adam düğüN yapmış
                      En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 14:31.

Yorum

• İlk olarak necmiati61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koca koca adamlar çok şey konuşup hiçbir şey anlatamayan Şenol Güneş gibi biri yüzünden çocukca alınganlıklar yapıyor )
                        dün programda en büyük hatanız ne oldu diye sordular

yahu net cevap ver dimi

hoca: " hata nedir, kime göre hatadır" diye başladı kanalı değiştirdim

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          rotasyon oyuncusu arıyorsak altınordudan yeni cengiz ünderler bulmalıyız. hem kulübün geleceği açısından yerli oyuncu bulmak önemli. hem de ileride tük milli takımında bizi temsil eden oyuncuların çok olması önemli.şimdilik milli takım düzeyinde okay, yusuf ve abduş var sadece. bu sayı arttırılmalı.
                          sen dün bremen forumunu inceliyordun karistirmadiysam.

sonuc ne, ne diyorlar kaptanlari icin...
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bizim forvet, stoper ve sağ açıkta eksiklerimiz varken (verim olarak), neden Yazıcı ve Okay'ın bölgelerine oyuncu almaya çalışıyoruz, geçen sene iyi performans gösteren nadir oyuncularımız olmasına rağmen. Transferde öncelik sıralamamız değişmeli bence.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yalnız Kucka transferi gerçekten gurur okşayıcı. Beklediğimize değdi.

Birde Junuzovic'e telebizyonda gerçekten futbol yorumculuğu yapan herkes kefil oluyor.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X