Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi görünen futbolcuların sezon ilk taksidi gelene kadar euro 6 liraya vuracak...
    Sosa'nın bonservisini geçtim, kazanacağı para kadar , kulübe puan kazandıracak mı acaba ?

Yollayın şu adamı köyüne ... Vallahi yazık günah...

Dünyada yerel para birimi dolar ve euro karşısında en çok eriyen ikinci ülke Arjantin ( Venezuela iflas etmiş , ona kimse yaklaşamıyor bile ) bu arada...
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 02.08.2018, 18:33.

Yorum

• ben yıllarca zokora ile aykut akgünü karıştırmışım demekki. aykutunda lakabi beyaz zenci olunca normal

İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zokora tarihin en fos translerinden ilk 5 te ise son 3 yılda yapılan transferler 0'dan geriye doğru negatife doğru gider.

Zokora karakterli futbolcuydu, sahada her zaman elinden geleni yaptı. Kaliteli bir süpürücüydü. Zokora öncesi Colman-Selçuk ön liberosuz çift merkez orta saha ile oynarken, Zokora gelince hatta Selçuk gidince sistem tamamen değişti. Zokora'dan Selçuk gibi oynamasını bekleyenler hayal kırıklığına uğradı. Ama verilen 5m€ ya bakınca benzer paralara alınan oyunculara kıyasla çok daha fazla katkı sağlamış bir oyuncu.

Kucka ile felan kıyaslanamaz. Kucka Zokora'nın Emre'ye attığı tekmenin kramponu olamaz.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi görünen futbolcuların sezon ilk taksidi gelene kadar euro 6 liraya vuracak...
        Sosa'nın bonservisini geçtim, kazanacağı para kadar , kulübe puan kazandıracak mı acaba ?

Bide ısrarla ben burdayım sözleşmem devam ediyor felan diyor. Adam resmen kapak attım, son 2 yılımı şurda köşe olayım sonra ömür boyu tatil modunda.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi görünen futbolcuların sezon ilk taksidi gelene kadar euro 6 liraya vuracak...

simdi yayin gelirleri her yilin haziran ayi kuruna göre sabitleniyormus, bu yönden kayibimiz azalacaktir. gecen yilki develasyon bu yil ayni hizda devam edecegini düsünmüyorum,
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            simdi yayin gelirleri her yilin haziran ayi kuruna göre sabitleniyormus, bu yönden kayibimiz azalacaktir. gecen yilki develasyon bu yil ayni hizda devam edecegini düsünmüyorum,
            Piyasa faizi ile politika faizi arasındaki fark 4-5 puanken iyimser bir beklenti. Nisan başı 4,10 du bu kur, 1 TL arttı 4 ayda.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Neyse şimdi gerçekçi kadrolara gelelim.
              ---------------------onur(esteban)----------------------------
              jp(kamil)--toure(huseyni)--morteza(akbaş)--novak(ibanez)
              -------------sosa(onazi)-kucka(batuhan)---------------------
              abdulkadir(olcay)---yusuf(sosa)--------------amiri(parmak)
              ----------------burak(rodellega)------------------------------

Yorum

• Kadroyu şişirmeye gerek yok bir stoper daha alabilirsek iyi olur ancak planlama yapılırken bu sene 14 yabancı kuralının son senesi olduğu ve gelecek yıl çok büyük ihtimalle bir sınırlandırma gelecegi unutulmamalı.

Yorum

• Bence:
                  -------------uğurcan--------------
                  kamil--huseyni--morteza---sami
                  --------cafer-abdulkadir----------
                  parmak-----yusuf-----------amiri
                  ----------seydayev----------------
                  Bu takım küme düşer mi?

Yorum

• İlk olarak koknar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence:
                    Bu takım küme düşer mi?
                    paraşütsüz

Yorum

Bence:
                      Bu takım küme düşer mi?
                      2.lig beyaz gruba kadar rahat düşer

Yorum

• Abdülkadir neden ısrarla 8 numaraya yazılıyor anlayamıyorum bizim gibi bir takımın bu yetenekte bir oyuncuyu kaleye mümkün olduğu kadar yakınlaştırması gerekiyor uzaklaştırması değil bize skor üretip maç kazandırmalı Barcelona'da oynar o mevkilerde daha sonra.

Yorum

Bence:
                          Bu takım küme düşer mi?
                          Ünal Karaman'ın Karabük'ü ile bu takım ölümüne kapışır
                          Bu takım.bir sıra üste çıkar
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• bu saatten sonra kimse transfer beklemesin adamlar 2 stoperi 4 ayda ancak alabildi

Yorum

• bunu sanirim ac satici olarak adlandirabiliriz!

Samet Aybaba: "Beşiktaş eğer Harun'u istiyorsa gelsinler teklif etsinler. Biz oluru vereceğiz. Bundan daha neti var mı?"
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bunu sanirim ac satici olarak adlandirabiliriz!

Samet Aybaba: "Beşiktaş eğer Harun'u istiyorsa gelsinler teklif etsinler. Biz oluru vereceğiz. Bundan daha neti var mı?"
                                Bursa ya alttan gelen süper bir kaleci buldu ya da küme düşmek için can atıyor.

Geçen yıl takımı ayakta tutan harun, titi ve battala idi. Hepsi gitti

Yorum

Çalışıyor...
                                X