Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu adama 6 hız 10 hızlanma verilmez, belli ki gözlemlemeden eklemişler oyuna. Akbaş daha hızlı şu adamdan fme göre
    büyük ihtimal öyledir
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sans titre.jpg

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        27 dakikalık highlight futbolcunun genel stilini yansıtıyorsa ki mümkün daha futbolcunun yaşı kaç çıktığı maç sayısı kaç , Aminu Umar'ı bize vermeyen turşusunu kursun. Al sana onda bir maliyetle aynı işi yapacak belki fazlasını yapacak futbolcu.
        Daha düne kadar Umar 3,5 milyon euro'ya alınır, forumda sevinç çığlıkları atılırdı.
        Satış konusunda çok geç ve yetersiz kaldık mı, evet, transferde geciktik mi, o da evet, kadro hala dengesiz ve yetersiz mi, evet.
        Fakat adı geçen oyunculara baktığımızda belki de transfer tarihimizde ilk kez akılcı seçimler yaptığımızı ve boş oyunculardan uzak durduğumuzu görüyorum.
        Belki sadece 2-3 hamleye bakarak erken bir yorum olabilir ama Trabzonspor değişiyor olabilir mi?
        Gerçekten bu kez bütün işe yaramazları takımdan temizleyip, doğru profilli transferlere devam ederek 2-3 yıl sonrası için sağlam bir temel kurabilir miyiz?
        Ya yapabilirsek?

Yorum

• En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 30.07.2018, 03:20.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha düne kadar Umar 3,5 milyon euro'ya alınır, forumda sevinç çığlıkları atılırdı.
              Satış konusunda çok geç ve yetersiz kaldık mı, evet, transferde geciktik mi, o da evet, kadro hala dengesiz ve yetersiz mi, evet.
              Fakat adı geçen oyunculara baktığımızda belki de transfer tarihimizde ilk kez akılcı seçimler yaptığımızı ve boş oyunculardan uzak durduğumuzu görüyorum.
              Belki sadece 2-3 hamleye bakarak erken bir yorum olabilir ama Trabzonspor değişiyor olabilir mi?
              Gerçekten bu kez bütün işe yaramazları takımdan temizleyip, doğru profilli transferlere devam ederek 2-3 yıl sonrası için sağlam bir temel kurabilir miyiz?
              Ya yapabilirsek?
              Bunun için mevcut ekibin takımı 3-6 arasında tutması gerek. Gerçekten zorlu bir süreç. Kulüp batmış , faydasız oyuncuları gönderemiyoruz ve transfer çalışmalarında sinekten yağ çıkarmak zorundayız.

Yorum

• Ayuğun taklaları shotayı anımsattı tabi daha seri .çok izlemedim geleceğe yatırım diye alınmış Amerikadan oyuncu alınmasına karşı değilim ancak bunu geliştirecek teknik ekibimiz yok

kendi bireysel çabasıyla olur

malesef ünalda ve teknik ekipte o kapasite yok kendi bireysel çabasıyla ve yeteneğiyle iş yapar bu çocuk bizde o da belki

alınan stoper idare eder üst düzey stoper değil yani as bir a kalite oyuncu almadık

fiziği iyi sadece ama sandığımız kadar seri bir stoper değil idare eder diye alınmış işte hani stoper yok almak için alınmış plansız yönetim bu kadar alabilir
                En son erenslash tarafından düzenlendi; 30.07.2018, 03:30.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• eskiden forumda Farabi ve futbalski ( tam hatırlayamadım ��) vardı hala yazıyorlar mi burda acaba. Serdar Atasoy sizde onlar gibi yazıyorsunuz o ikisinden biri siz olabilir misiniz acaba

Yorum

• Bu stoperler alan daraltabilir. Yeni kanatlar ònde pres yapar. Şu trabzonlu santraforu da alalım bari. Sırtı dönük oynayan forvet yok.

Bu şekilde alanı daraltinca sosa'yi kurtarabiliriz belki. Yine de bir 8 numara bulmak lazım. Genç de olsa takıma girebilir.

Cafer de kesinlikle gönderilmemeli. Bir sene a takımla çalışsın, bu şansı vermek lazım.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eskiden forumda Farabi ve futbalski ( tam hatırlayamadım ��) vardı hala yazıyorlar mi burda acaba. Serdar Atasoy sizde onlar gibi yazıyorsunuz o ikisinden biri siz olabilir misiniz acaba
                      "Farabi" kendisi

Yorum

• aman aman bir performans beklemiyorum sosanın yanına zekası yüksek bir ortasaha şart bu iş de yani bu oyun strateji işini sosanın yanına kimi alabilirim veya hangi sistemde oynatmalıyım sorusunun cevabı ise Ünalın işidir. yapabilir mi? hiç sanmıyorum
                        İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu stoperler alan daraltabilir. Yeni kanatlar ònde pres yapar. Şu trabzonlu santraforu da alalım bari. Sırtı dönük oynayan forvet yok.

Bu şekilde alanı daraltinca sosa'yi kurtarabiliriz belki. Yine de bir 8 numara bulmak lazım. Genç de olsa takıma girebilir.

Cafer de kesinlikle gönderilmemeli. Bir sene a takımla çalışsın, bu şansı vermek lazım.
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eskiden forumda Farabi ve futbalski ( tam hatırlayamadım ��) vardı hala yazıyorlar mi burda acaba. Serdar Atasoy sizde onlar gibi yazıyorsunuz o ikisinden biri siz olabilir misiniz acaba
                            Eski çamlar bardak oldu. Eskisi kadar forumlara yoğun katılım sağlayamadığımı düşündüğüm bir dönemde , farabi mahlasını kullanmayı bıraktım. Devir eskisi gibi uzun uzun analiz yazıp kafa ütüleme devri değil , derdin ne ise en fazla 280 karakterde anlatman gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eski çamlar bardak oldu. Eskisi kadar forumlara yoğun katılım sağlayamadığımı düşündüğüm bir dönemde , farabi mahlasını kullanmayı bıraktım. Devir eskisi gibi uzun uzun analiz yazıp kafa ütüleme devri değil , derdin ne ise en fazla 280 karakterde anlatman gerekiyor.
                              Valla hocam severek okuyoruz bol bol yazmaya çalış

Yorum

• Morteza ve Prcic'i de alıp güzel bir şekilde noktalayalım.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X