Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• karar belli

tartisilacak ne varsa halen
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      castillo konusunda inanılmaz kararsızım.Rodriguez in yaptıgı patlamayı gorunce bir sans verilmesi gerektigini dusunuyorum.
      Aynen bende. Onu bi sekilde motive etmek gerekiyor. Patlama yapma ihtimali hala var. Rodriguez de ilk geldiginde pozisyonlarin sonunu getiremiyordu. Castillo da neden olmasin?
      Trabzonspor 1967

Yorum

• Tamam, anladik.
        Bazi arkadaslar bu oyuncular satmak gerekiyor diyorlar.
        Hadi diyelim sattik. Para geldi. Borc azaldi.
        simdi onlarin pozisiyona yeni oyuncu gerekiyor. alacak oyuncular belese mi gelecekler?
        Maaslari ayni mi olacak?
        Bu oyuncular sattildiktan sonra Kadro sifirlanacak. Ehhh.....onu sattik bunu sattik. Kim kaldi elimizde......
        O zaman bu kadro seneye BANKO kümeye oynar. Bence.....

Yorum

• Satilacak en son futbolcular Abdülkadir, Yusuf ve kesinlikle Okay... Bende isterim tutalim Sosa yi, hele hele Kucka yi ama adamlarin maasini ödeyemedikten sonra neye yarar?
          Trabzonspor 1967

Yorum

• Durumu ortaya koyalım. Satılacaksa gereğini yapalım, satılmayacaksa da gereğini
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yusuf ve Abdülkadir'in kesinlikle satilmasina karsiyim. Baskan'da zaten astronomik bir ücret gelmedigi takdirde satmam diyor.
              Hakli da adam. Satislari bir ise yaramayacaksa ne diye satayim ki.

Basari ve bu oyuncularin degerini arttirmayi bekliyorsak o halde bu cocuklarla beraber daha güclü ve uyumlu kadro kurmayi düsünmemiz lazim.

GS gibi sifirdan kadro kurarak sampiyon olmak icin onu yönetecek de cok iyi bir teknik direktöre ve pahali oyunculara ihtiyac var.

Ikisi da olmayacagi icin hedefi dogru belirlemek lazim.
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Vermemekte kararlı olan o konu kapandı daha önce cevabını verdim der, sonraki soruyu alır, her mikrofona her defasında cevap vermez
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor'dan ayrılması beklenen Burak Yılmaz'a Beşiktaş'tan sonra Medipol Başakşehir de talip oldu. Başakşehir'in 2.5M€ + Kerim Frei teklifini yaptığı ortaya çıktı (Habertürk)

dogruysa

sat sat sat
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'dan ayrılması beklenen Burak Yılmaz'a Beşiktaş'tan sonra Medipol Başakşehir de talip oldu. Başakşehir'in 2.5M€ + Kerim Frei teklifini yaptığı ortaya çıktı (Habertürk)

dogruysa

sat sat sat
                    Visca icin az surundurmediler bizi yukari cekilmeli teklif burakin her turlu piyasasi var..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Okay yurtdışına gidecekse gitsin. Piyasaya göre 7,5 az olsa da kulübe para girişi de lazım. Okay bulunmaz değil. İstanbul'a gitmek istiyor ise kalsın. İsterse değeri, performansı düşsün. İstanbul'a oyuncu yetiştirmek yok. Bunun psikolojisi paradan önemli.

Ayrıca Abdülkadir, Yusuf ve Cafer gibi defansif güçleri henüz gelişmemiş oyunculara önde daha özgür alan sağlamak için Okay'ın pozisyonuna defansif özellikleri daha gelişmiş, daha sert, ve en önemlisi daha seri bir oyuncu gerekiyor. Mbia, Atiba tarzı. Ön libero tek hamlede düşmemeli oyundan, ikinci kez yetişebilmeli.

Yorum

Trabzonspor'dan ayrılması beklenen Burak Yılmaz'a Beşiktaş'tan sonra Medipol Başakşehir de talip oldu. Başakşehir'in 2.5M€ + Kerim Frei teklifini yaptığı ortaya çıktı (Habertürk)

dogruysa

sat sat sat
                        Başak kombinesi alırım,o kadar yani,belki bir forma bile,olabilir.
                        • Memento mori

Yorum

• kerim milli takıma da alınmalı. uçarak gelmesi lazım trabzon'a, adamı unuttular.

Yorum

colman kac yasindaydi, yusuf kac yasinda

bugüne kadar yusuf ve abdülkadir yan rolde geldiler, artik bas rolde olacaklar

bütün takim üzerlerine uyarlanacak

bu mevsimde daha iyi olmamalari imkansiz

zaten konuyu neden tekrar, tekrar pisiriyorsunuz anlamadim, bütün sorumlular satilmayacak dedi

umarim no öz evlat yadiginiz avatarlarinda yüzünü koydugunuz cocugun bu takimin liderligini yapacak olusundan degildir...

laf atmiyorum, her türlü saygi siniri icinde ortaya atilana cevap verdim, her zamanki gibi.
                            Ben fikrimi yazıyorum karar belliyse doğru diye bir şey mi var?

Ben fırsat üstünden örnek verdim Colman'ı. Baş rolde olup olmamaları ile kesinlikle alakası yok. Takımca başarı ön görmüyor hiç kimse. Kulüp Avrupa'ya gidemedikçe her geçen gün fiyatı düşecek. Kulübün paraya ihtiyacı var ve çarpık bir yapıda oyuncuyu geliştireceğiz iddiasında bulunmak gerçekçi değil.

O avatarda Yusuf'un yanında Yumlu ve Y. Erdoğan da vardı. Ağzını açabilir misin onlar için? Kaldı ki ben öz evlat kafasını eleştirmek için yaptım o avatarı. Gayet espirili güzel bir fotoğraftı. Bunun için Yazıcı'yı mı çekmiyorum yani. Saçmalık.
                            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 22.05.2018, 13:59.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 1 kaleci, 2 stoper, 2 ortasaha, 1 sol kanat ve 2 de forvet olmak üzere 8 transfer olmazsa olmaz.
                              Bunların dışında JP, Novak ve Yusuf'un durumlarına göre sağbek, solbek, ekstra skorer ve ayrıca ortasaha ve kanatlara birer rotasyon oyuncusu düşünülmeli.
                              Özetle 8-13 arası transfere ihtiyacımız var.

Yusuf kalıyorsa muhakkak çift forvete dönmeli ve onu tamamlayacak hem gol hem asist özelliği olan komple bir forvet bulmalıyız.
                              Yedek kanat için Frei fena değil sanki? Visca'ya karşıyım çünkü, bu durumda bu sezon Yusuf'un düştüğü duruma Abdülkadir düşer. O bölgede devam etmeli.

Yorum

• süperlig den takımda görmek istediğim ilk oyuncu edin visca..alın artık şu adamı yahu..

Yorum

Çalışıyor...
                                X