Ünal Karaman kesinlikle karakter koyar ve en azından ezik oynamayız diye tahmin ediyorum. Zira cesur ve akıllı olduğunu biliyoruz en azından ve sene sonunu Ünal Hoca ile getirmeyi Rıza Hocaya 40 kere tercih ederim. Hayırlısı olsun inşAllah..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ey yönetim! Saklandığınız yerlerden çıkın artık!
Çare belli! Önce Ünal Karaman..
A3774D62-8D8B-48BE-8C29-E313FB9048F1.jpeg
Mayıs’ta da kongre..10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Vatani görevden dolayı uzunca süre takımdan ve gelişmelerden uzak kaldım. Dönüp durum analizi yaptığım da, karşıma çıkan tablo korkunç.
Heyecanını yitirmiş bir kulüp var ortada. Kulüp diyorum çünkü taraftarından top toplayıcısına kadar nüfuz etmiş bu sefer hastalık.
Kurtuluş reçetesi gerekli acilinden.
Sahada olmaktan mutlu olan ve maçı isteyen Pereira ve Dame Ndoye var sadece.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebongonda 4 maçta 3 asist yapmış maçlarını izlemedim ama oynuyor.
hani kanat yok ya bizde hani hiç şans vermedik ya.
bu kulübü yönetenler rezil oğlu rezil tepeden tırnağa rezil.
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeicester City'nin Cezayirli yıldızı Riyad Mahrez, 27 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal hocayı çok severim ama
M.r Akçay bende daha ağır basıyor
Hem tecrübeli olmasi hemde elimizdeki genç ve altyapı daki oyunculara birseyler katabilecegini düşünüyorum
ben korkak oynatan hoca istemiyorum
mra yi korkak oynattigi icin yollamisdik, tekrar gelmesi hata olur
mra gelecekse, gelecegi tek yer altyapi kordinatörlügüdür diye düsünüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum