Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Karaman kesinlikle karakter koyar ve en azından ezik oynamayız diye tahmin ediyorum. Zira cesur ve akıllı olduğunu biliyoruz en azından ve sene sonunu Ünal Hoca ile getirmeyi Rıza Hocaya 40 kere tercih ederim. Hayırlısı olsun inşAllah..
    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Ey yönetim! Saklandığınız yerlerden çıkın artık!

Çare belli! Önce Ünal Karaman..

A3774D62-8D8B-48BE-8C29-E313FB9048F1.jpeg

Mayıs’ta da kongre..
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• tam altyapıdan gençleri kadroya katma sezonu. düşme korkusu yok. yukarıda hedef yok. kaşarlardan kurtul, gençleri oynat.

Yorum

• Vatani görevden dolayı uzunca süre takımdan ve gelişmelerden uzak kaldım. Dönüp durum analizi yaptığım da, karşıma çıkan tablo korkunç.

Heyecanını yitirmiş bir kulüp var ortada. Kulüp diyorum çünkü taraftarından top toplayıcısına kadar nüfuz etmiş bu sefer hastalık.

Kurtuluş reçetesi gerekli acilinden.

Sahada olmaktan mutlu olan ve maçı isteyen Pereira ve Dame Ndoye var sadece.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Ünal hocayı çok severim ama

M.r Akçay bende daha ağır basıyor

Hem tecrübeli olmasi hemde elimizdeki genç ve altyapı daki oyunculara birseyler katabilecegini düşünüyorum
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

• Yabancı hoca şart.

Yorum

• Ersun => İlk 8 hafta 9 Puan
                Rıza => İlk 8 hafta 8 Puan

Ve Ersun Fener, Bjk ve Başakşehir ile deplasmanda oynamıştı.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• mra olsaydı takımın başında en azından ersundan rızadan daha iyi top oynatırdı.

Yorum

• Konu disi olacak ama madem burada konusuluyor o zaman ekleyeyim.

Ünal Hoca veya MRA farketmez. Gelecek olan kisi nereye geldigini bilmelidir. Bu ikisi bu kulübün ekmegini yemis insanlar.

Hic olmazsa Riza Calimbay gibi yeri geldiginde istifa etmemezlik yapmazlar.
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Sezon sonuna kadar Rıza çalıştıracağına, Ünal Hoca çalıştırsın.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Rüyamda Ruben Semedo ile söz kesilmiş. Gervinho'da işlem tamammış. Araplar, Ben Arfa'yı bize bırakın gerisine karışmayın diyordu. Coentrao, Perreria ile aynı takımda oynamak istiyordu. Hayırdır inşallah
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Bu takıma her şeyden önce gerçek bir hoca lazım, futbolcu transferi falan hikaye.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bongonda 4 maçta 3 asist yapmış maçlarını izlemedim ama oynuyor.

hani kanat yok ya bizde hani hiç şans vermedik ya.

bu kulübü yönetenler rezil oğlu rezil tepeden tırnağa rezil
                            Ey gidi Bongonda. Burda cok söyledik takimda kalmali diye ama nafile. Teknik direktörümüz solda oynatacak oyuncumuz yok diye isyan ediyor
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Leicester City'nin Cezayirli yıldızı Riyad Mahrez, 27 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı.
                              Hesabını hacklemişler garibimin
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal hocayı çok severim ama

M.r Akçay bende daha ağır basıyor

Hem tecrübeli olmasi hemde elimizdeki genç ve altyapı daki oyunculara birseyler katabilecegini düşünüyorum
                                son yillarda cikardigimiz en büyük yeteneklere ilk sansi veren ünal karamandi, onlari destekleyipbugüne gelmelerine vesile oldu

ben korkak oynatan hoca istemiyorum
                                mra yi korkak oynattigi icin yollamisdik, tekrar gelmesi hata olur

mra gelecekse, gelecegi tek yer altyapi kordinatörlügüdür diye düsünüyorum
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X