İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fazla maliyetli futbolculardan kurtulup gelecek sezon için hücum gücü yüksek bir bek,topu oyuna sokabilen hızlı bir stoper ve skorer kanat futbolcusu alırsak..Şöyle bir planlamayla geleceğimizi kurtarabiliriz.
Benim planlamam bu şekilde..
Ayrıca Cafer Tosun,Sefa Akgün,Doğukan Öksüz A takıma çıkarılabilir..Ebrar ve Ahmet Hakanın sakatlıkları kötü oldu..Onlar 1 sene daha altta kalabilir.En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 30.01.2018, 16:20.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Salah Mohsen Al Ahly’de.
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fazla maliyetli futbolculardan kurtulup gelecek sezon için hücum gücü yüksek bir bek,topu oyuna sokabilen hızlı bir stoper ve skorer kanat futbolcusu alırsak..Şöyle bir planlamayla geleceğimizi kurtarabiliriz.
Benim planlamam bu şekilde..
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalah Mohsen Al Ahly’de.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen. preira 1 yıl daha götürür beki
Ayrıca saha içi çirkef hareketleri hoş değil.
Evet enerjik ve topla ilişkisi fena değil ama yaşı da ilerledi fiziksel olarak düşecek.
Kafaya oynamak için yeterli değil bence.Sözleşmesi bitmişken uzatmamak daha mantıklı.
Caiçara gibi genç,ofansif bek bulmak lazım.Yazmıştık onu zamanında ama Pereira tercih edildi.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaliyeti nedir Burak?
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaba yazmamışlar onu ama sözleşme beş yıllık.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePek asıldığımızı düşünmüyorum ancak bu dönem ismi bizimle anılanlar içinde en istediğimdi. Hayırlısı olsun, sağolasın..
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemre akbaba yı almıs diyorlar basaksehir.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Bu yönetimden hiç birşey olmaz. Akşama Ogbonna ve Ahmed Musa'yı alır transferi kapatır bu beceriksizler bakın görün.
Edit: Musa uçmuş bile yazıklar olsun!!!En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 30.01.2018, 16:40.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetimden hiç birşey olmaz. Akşama Ogbonna ve Ahmed Musa'yı alır transferi kapatır bu beceriksizler bakın görün.
Keske bizimkiler biraz akil edip kiralasaydi...
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmed Musa bugün CSKA Moskova'ya kiralik gitti
Keske bizimkiler biraz akil edip kiralasaydi...Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
Bu saatten sonra transfer yapilacagini sanmiyorum, zaten gec kalinmis, hayir etmez daha...En son murmut tarafından düzenlendi; 30.01.2018, 16:51.
Yorum
Yorum