Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ama Yusuf ERDOĞAN'dan iyidir
    Yusuf'ta sürat var ama futbol zekası koca bir 0
    Abi Volkan'ın futbol zekası sıfırın altında

Yorum

• Volkan 850 bin imza atarsa kurtulmak fazla zor olmaz 700 bin euroyu her Anadolu klübü verir Volkana zaten kendisi de gururludur öyle yatiyim parami aliyim bir tip degil istenmezse basip gider zaten.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bisey bekledigim yok

Trabzonspora bu adam yakistiriliyorsa ne bekliyebilirim
        Onur yapınca duygusal,Volkan yapınca karaktersiz mi oluyor

Yorum

• Arkadaşlar, frene basacak mısınız yoksa ikinizi de dinlendirelim mi?
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tarihi ve saati var o kadar piskopat miyim yok ben sana atmak istiyorum sadece bos adamsin iste ondan bile korkuyorsun.
            Ssn kimsin.lan ben ssnden korkacam forumda paylastigin duyuma forumda kaynak. Goster diyprum

Yorum

• Herkes atıp tutuyor.
              Volkan şen 6 aydır topa ayak vurmuyor. Gelirse sakatlıktan kurtulacağını sanmıyorum. Transferin son günü sığıntı olacak bir yer arıyor kendisi.
              Kimsenin aile yapısına lafımız yok ama amerikalı eşi bitirdi bu çocuğu. Amerikaya gidecem diye diye kovdurdu kendini fenerden, hiçbiryere de gidemedi elinde patladı menejerinin. İteleyecek yer arıyorlar aman diyeyim bedava dahi olsa tesislerden içeriye sokmayın.
              bu adamı kadro dışı bıraktığımızdaki süreci çok net hatırlıyorum. Göndermek için üstüne paralar verdik. Volkan şenin ilk trabzonspora geldiğindeki maliyeti 6-7 milyon € oldu, hiçbirşey vermeden defolup gitti.

Buyrun 11.10.2010 haberi

Trabzon, fener hepsindeki neden aynıydı. Tekrar ediyorum kimsenin ailesine laf etmiyoruz ama lütfen volkan kardeşim amerikaya gitsin trabzona gelmesin

F.Bahçe’de gözden düşen milli futbolcu, yönetime Amerika’ya transfer olmak istediğini iletti
              En son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 08.09.2017, 14:40.
              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• yemin ediyorum kulubu yaktirtacaklar. Ne volkan şeni yaa. Kan beynime sicriyor her aklima geldiginde. Boyle amatorluk olmaz.
                Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Besiktas deplasmanini hatirliom Volkanla Burak beraber oynamisdi dagitmisdik kargalari Volkanin en iyi macidi bizde
                  Ne zaman oldu bu. Beraber ne zaman oynadılar ki?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bunu bize tekrar yasatacaklar
                    yine Türkiye üzerimize cullanacak, yine bursa artistlik yapip volkan sahipsiz degildir diyecek

bunuda saniyesini para okuttugumuz bir karektersiz yüzünden
                    Taraftarin orda bir sucu yok mu simdi aynisi Onura yapilsa ortaligi birbirine katarsin ama.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• resmen yusufun aynısını aldık bari 3 yıllık olmasa.
                      öncelikle volkanın menejerini tebrik etmek gerekiyor. bitik bir adamı iyi kakaladığı için.
                      madem volkanı alacaksın yusufu niye gönderirsin ki. zaten aynı futbol zekaları olan aynı stil iki isim. ne gerek vardı.
                      burak - kucka - sosa transferleri ile birşeyler olabilir derken stoper ve iyi bir kanat beklerken gelen isimler tam bir hayal kırıklığı. neyse bu kadro ile ilk 4e gireriz herhalde.
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• şaka kama volkan'ı alacaklar bunlar.

bu zamana kadar söylemedim ama ilk ve son kez söylüyorum usta'nın yalan sözlerine bir çentik daha atın zira karakter transfer edeceklerini söylemişti.

hiç bir takımdan doğru şekilde ayrılmadı, arkasından küfür ettirdi ve kimse almıyor nedenini hiç mi düşünmezsinde gelsin dersin be arkadaş.

birde 3 yıllıkmış şaka gibi resmen emekli etmek için yapılmış bir sözleşme.

ulan yazıklar olsun be. öncesini bilmemde şu 90'ların taraftarı olsa şimdi keşke hem yönetimi hem burda volkan'ı isteyenleri hemde gelmeden volkan'ı temiz bir şekilde ikna ederdi. örselenmişiz
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu gözler Onur un formayı, kaptanlık pazubandını çıkarıp yere koyduğunu da gördü. Futbolcu psikolojisi, olur bu tarz hatalar.
                          onur birkere bir hata yapti

ama 10 yildir gögsümüzü kabartiyor
                          bumu kiyas
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Tipini sevdiğim harbi geliyor mu
                            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Salibur gelir tekrar up oluruz Disco da bile arada tempoyu düsürüp tekrar cikartiyorlar
                              Bakalım umarım
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Tamam geri donmesini anladimda 9 numara nedir ya

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X