İlk olarak Someone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesözleşmesinin son yılımı damdoyun seneye kurtuluyor muyuz ?ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesözleşmesinin son yılımı damdoyun seneye kurtuluyor muyuz ?
Bu Salibur fena istatistik yapmamış geçen sezon.
Guingamp'ta toplamda 82 maça çıkmış 18 gol 12 asist yapmış.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 08.09.2017, 10:46.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatta biraz da politik olmak gerekiyor ya, o yüzdendir belki :/ Sonuçta gözler önündesin. Her yaptığını kontrol edemeyebilirsin. Bizde de olmuyor mu? Yorgun oluyoruz, o gün kafamız karışık olabiliyor, başka şeyler yapabiliyoruz.
Neyse canımYolu açık olsun. Kusurları olsa da iyi bir insandı bence.
ben o biraz 50.000 dolarlık evlenme teklifinden de biraz içerlemiş olabilirim
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Selâ€Onaylanmış hesap @yunusemresel 40 sn.40 saniye önceDaha fazla
Trabzonspor, Ibanez'i bir yıllığına Karabükspor'a kiraladı @asporcomtr son dakika. (NOT: yabancı kontenjanı açıldı bakalım Salibur olur mu?)
Anladığım kadarıyla Saliburun gelme olasılığı yüksek..
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Selâ€�Onaylanmış hesap @yunusemresel 40 sn.40 saniye önceDaha fazla
Trabzonspor, Ibanez'i bir yıllığına Karabükspor'a kiraladı @asporcomtr son dakika. (NOT: yabancı kontenjanı açıldı bakalım Salibur olur mu?)
Anladığım kadarıyla Saliburun gelme olasılığı yüksek..
Salibur icin geçen hafta 8 milyon euroya Guingamp ile anlasmis St. Ettiene.
Ama oyuncu alacağı para konusunda St. Ettiene ile anlasamayip transfer gerçekleşmemiş.
Sözleşmesinin de son yili bu Saliburun.
İsimle ilgileniyor ama nasil alicaz.
8i de gectim.
5-6 isteseler de veremeyiz bence.
Volkana alistiralim kendimizi ☺
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet hadi onu boşver, Burak bu taraftara Avni Aker'de kol hareketi yaptı. Gol atınca, kol unutuluyor.
Biraz daha eskiye gitmeye gerek var mı bilmiyorum ama 2008'de Selçuk'la birlikte gelecekken son anda Fener'e gitmişti Burak, belki genç arkadaşlar hatırlamaz. İşte o noktadan bugün Efsane (!) olmuşsa Burak, Volkan da pekala 2018'de omuzlarda taşınabilir.
Bu fakire sorarsan; Yusuf Erdoğan, Volkan Şen, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Ersun Yanal'la aynı yolda yürümem. Alınırsa da yapacak bir şey yok...
İşte objektif yorum diye buna derim. Ve sonuna kadar katılıyorum.
A kişisine eyvallah çekip B'ye gelince isyan çıkarmak dürüstçe bir yaklaşım değil.
Bu vesile ile bir şeyi itiraf etmek lazım. Trabzonspor Yönetimleri maalesef bu kulübü ilkesiz hale getirdiler.
Bu sözüm yalnızca bu yönetim için değil, diğer yönetimleri de içine katarak söylüyorum.
Ve yalnızca transferde adı geçen oyuncular için de değil; şike, duruş, transfer vb. pek çok konu için söylüyorum.
Keşke o 70'li 80'li yılların ilkeli, öz güvenli, duruşu olan, ekolü olan Trabzonspor olsa.
Keşke o yönetimlerdeki ilkeli insanları tekrar çıkarabilsek. Keşke...
İşte o zaman Trabzonspor yeniden Trabzonspor olacaktır!
Yorum
-
salibur sosa ve hubocan fıfa kartları
salibur
Join the biggest FIFA Ultimate Team Community on the internet - Create Squads, Search the Database, and find FIFA 23 (and historical) stats.
sosa
Join the biggest FIFA Ultimate Team Community on the internet - Create Squads, Search the Database, and find FIFA 23 (and historical) stats.
hubocan
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen seneye kurtuluyoruz.
Bu Salibur fena istatistik yapmamış geçen sezon.
Guingamp'ta 82 maça çıkmış 18 gol 12 asist yapmış.
Yorum
Yorum