Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sergen'e iyi hoca demek saçmalığın daniskasıdır ne yaptıda iyi hoca oldu kısa vadeli işler ölçüt olamaz. şu kanserden kurtulun artık 2 maç iyiyse iyi kötüyse kötü.

ersun yanal belli bir sistemin hocası elinde ona uygun oyuncular varsa başarı sağlar yoksa bocalar yönetim bunu bilipte getirmeliydi onu ama ilk scout transferleri uymadı ona o yüzden sarpa sardı işler.

kim ne derse desin bu ülkede oyuncudan verim alma anlamında şenol güneş en üst sıradadır bugün cenk tosun 11 milyon paund haberleri varsa onun sayesindedir. şu bjk'nin kadrosunu bu ülkede böyle idarece bi yerli hoca yok.
    boş boş muhabbetler işte. bugün 10 adamın 5'i ersun yanal'a karşı çıkıyorsa sergen, fatih tekke, yılmaz vural gibi isimleri bütün trabzon 3 ay sonra sopayla kovalar.

trabzonspor'u en iyi yönetecek, taraftarı ve kulübün ekonomik imkansızlıklarını en iyi idare edecek, bu takıma istikrarlı bir şekilde en iyi futbolu oynatacak isim kesinlikle şenol güneş'tir.

umarım bu sezon galatasaray şampiyon olur ve şenol güneş sözleşme yenilemez, bize gelir.

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sergen'e iyi hoca demek saçmalığın daniskasıdır ne yaptıda iyi hoca oldu kısa vadeli işler ölçüt olamaz. şu kanserden kurtulun artık 2 maç iyiyse iyi kötüyse kötü.

ersun yanal belli bir sistemin hocası elinde ona uygun oyuncular varsa başarı sağlar yoksa bocalar yönetim bunu bilipte getirmeliydi onu ama ilk scout transferleri uymadı ona o yüzden sarpa sardı işler.

kim ne derse desin bu ülkede oyuncudan verim alma anlamında şenol güneş en üst sıradadır bugün cenk tosun 11 milyon paund haberleri varsa onun sayesindedir. şu bjk'nin kadrosunu bu ülkede böyle idarece bi yerli hoca yok.
      Sergende her gittiği yerde kendi takımını kurmadı zaten. Olan takımla olduğu kadar iyi iş yaptı. Bundan bahsediyoruz burada. İstenilen takım kurulduğunda herkes iyi teknik direktör oluyor. Önemli olan, var olan kadro ile neler yapabildiği.

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence şenol güneş muharrem usta'yla birlikte çalışmayı çok isterdi. sezon sonu şenol güneş trabzonspor'a, ersun yanal da fenerbahçe'ye gidebilir. ikisinin de sözleşmesi bitiyor. fikret orman'la şenol güneş'in arası bence baya bozuk. transfere karışmasına hiç müsaade etmiyor. sadri şener'le de aynı mevzudan dolayı atıştılar. adam ne isterse tersini alıyorlar. medel'i de negredo'yu da istemiyordu şenol güneş adım gibi biliyorum. beşiktaş'ta kalmasının tek sebebi şampiyonluklar. hak ettiği parayı kazanmıyor orada. milli takım hocası dahil olmak üzere türkiye'de en çok kazanan hoca kimse şenol güneş'in +1 milyon euro kazanıyor olması lazım. bunun hakkı budur.

en ofansif kafalı, en güzel futbol oynatan hoca şenol güneş'tir. kimse inkar etmesin.

trabzonsporluluğuna laf edenlere de güzel cevabı vardı: trabzonsporluluğu ben onlardan öğrenmem, onlar benden öğrenir.
        Pardon ama degil Trabzonlu, Karadenizli bile olmayan sahsimdan Senol Günese itinayla Trabzonsporluluk dersi verilir, her zaman derim bu klübün Efsaneside, sahibide maddi hicbir beklentisi olmayan cefakar taraftaridir.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sosa kalmak istiyor haberleri türemiş. Fiko ayartmıştır, devre arası ya da yıl sonu alacağız seni diye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Transfer haberi var mi? Geldi mi Serdar?

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biliyorum.
              Demek istediğim yönetim gerçekten çok tecrübesiz. Hele bu transfer dönemi içinde de ayristi.
              Gerekirse set cekiceksin.
              Kampa aileyle gitmek ne demek ?
              Rezil oyunu hepimiz gördük.
              Baskanin iyi niyetinden zerre şüphem yok ama gerekirse olağanüstü kongre karari alip yanina güvenecegi adamlari alacak.
              Ve futbolda her türlü yetkiyi Ersun Yanala vermeyecek.
              Nevzat Aydin pasifize edilmeseydi suan 3 de 3 yapmistik.
              O kadar eminim.
              Neyse konu iyice dağıldı.
              Tek sucu hocaya atmak kolaya kacmak demek istediğim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Transferler konusunda tek suç yönetimde olduğu gibi.
              Sahada bir şeyler oynayamayan takımla alakalı da tüm suç teknik ekiptedir.
              Aksine beni kimse inandıramaz...
              1,5 senedir aynı takımın başında, futbol olarak bir tık ileri gidememiş bir takım izliyorsam.
              Artık herkes üstüne düşen görevi yerine getirmeli..

Yorum

• Ya Şu Ş.G konusuna hiç girmeyeyim diyorum onun travmalarını atlatmak için uzun yıllar destek alan biri olarak sadece şunu söyleyeyim PARA PARA PARA...
                Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transfer haberi var mi? Geldi mi Serdar?
                  sabah geliyor aksam gelmiyor 3 aydır böyle.

Yorum

• Başkanın futbolcular üzerinde bir otoritesi yok bence. İzmire deplasmana değil tatile gittiler bizde burda o gelse bu gelse diyelim, adamlar tatil yapıp sezonu bitirecek. Haram zıkkım olsun yedikleri
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence şenol güneş muharrem usta'yla birlikte çalışmayı çok isterdi. sezon sonu şenol güneş trabzonspor'a, ersun yanal da fenerbahçe'ye gidebilir. ikisinin de sözleşmesi bitiyor. fikret orman'la şenol güneş'in arası bence baya bozuk. transfere karışmasına hiç müsaade etmiyor. sadri şener'le de aynı mevzudan dolayı atıştılar. adam ne isterse tersini alıyorlar. medel'i de negredo'yu da istemiyordu şenol güneş adım gibi biliyorum. beşiktaş'ta kalmasının tek sebebi şampiyonluklar. hak ettiği parayı kazanmıyor orada. milli takım hocası dahil olmak üzere türkiye'de en çok kazanan hoca kimse şenol güneş'in +1 milyon euro kazanıyor olması lazım. bunun hakkı budur.

en ofansif kafalı, en güzel futbol oynatan hoca şenol güneş'tir. kimse inkar etmesin.

trabzonsporluluğuna laf edenlere de güzel cevabı vardı: trabzonsporluluğu ben onlardan öğrenmem, onlar benden öğrenir.
                      Inanin su yazdiklarinizin yarisi kadar değerli bir adam değil Senol Güneş.
                      Bursada evimin dibinde tesisler.
                      Cok antremanini izledim.
                      Muhabbet etme imkani da buldum.
                      Ama bu kulübe bu gidisatta ne Senol Güneş gelir artik.
                      Ne de Muharrem Usta seneye devam eder.
                      Senol Gunesi birebir tanimayan insanlara konusmasi cok kolay.
                      Sunu iyi bilin.
                      Senol Güneş kapağı milli takima atma derdinde.
                      Sezon bitmeden de orada olursa sasirmayin.
                      Yesili cok seven bir abimizdir.
                      Trabzonsporu değil...

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Şenol hocayı, söyledikleriyle ve söyleyemedikleriyle (2010 2011 ) bu takımın başına isteyenler mide nakli yaptırsınlar, her insana lazım...

Basın toplantısında beşiktaşla yaşadığı şampiyonluk için ilk şampiyonluğum diyecek, bizdeyken bordo mavi aşkıyla ölen adam gidip beşiktaş kutlamasında en iyi renkler siyah beyaz diyecek sonra bizim takıma gelecek?

Daha ağır şeylerde söyleyeceğimde insanları kırmak istemiyorum.

Yorum

• Ribery nere gidiyo yola çıkmış uçaktan foto atmış

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pardon ama degil Trabzonlu, Karadenizli bile olmayan sahsimdan Senol Günese itinayla Trabzonsporluluk dersi verilir, her zaman derim bu klübün Efsaneside, sahibide maddi hicbir beklentisi olmayan cefakar taraftaridir.
                            İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya Şu Ş.G konusuna hiç girmeyeyim diyorum onun travmalarını atlatmak için uzun yıllar destek alan biri olarak sadece şunu söyleyeyim PARA PARA PARA...
                            Anlamazlar.
                            Bjkin basina Ersun gelse neymis pres futbolu oynatacakmis.
                            Sorarlar adama 1 defa.
                            Senin elinde topu ayağında tutup takimi rahatlatan kim var diye.
                            Cok komik yorumlar görüyorum burada..

Yorum

• Serdar'a harcanan zaman Alexis Sanchez için harcansa Ocak'ta ön sözleşme imzalanırdı.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol hocayı, söyledikleriyle ve söyleyemedikleriyle (2010 2011 ) bu takımın başına isteyenler mide nakli yaptırsınlar, her insana lazım...

Basın toplantısında beşiktaşla yaşadığı şampiyonluk için ilk şampiyonluğum diyecek, bizdeyken bordo mavi aşkıyla ölen adam gidip beşiktaş kutlamasında en iyi renkler siyah beyaz diyecek sonra bizim takıma gelecek?

Daha ağır şeylerde söyleyeceğimde insanları kırmak istemiyorum.

Emre Belozoglunu da alalim.
                                Kanirta kanirta sampiyon olduk diyen Volkan Demireli de alalim.
                                Iyi topcu bunlar.
                                Ister buradaki arkadaslar..

Yorum

Yükleniyor...
                                X