şilide defansın önünde oynayan diazın topu seri şekilde al verleri tıpkı bizdeki selçuk inan, adam pas hatasıda yapmıyor preste falan topu kaybetmiyor, defansın önünde diaz gibi adamı olan takım defanstan uzun topla çıkmaz, ürundülün tabiriyle bloklar arası bağlantıyı çok iyi sağlıyor, market değeri 2,5 milyon,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
William + Andre Gomes + Adrien = Toni Kross.. Şu William'ın Okay'dan farkı falan yok konfederasyon kupası performasına bakarak söylüyorum normal kulüp kariyerinde de harikalar yaratmamış piyasa işte piyasa orda burda görünüyor hop patlıyor adamlar satılıyor..
Yorum
-
Abdulkadirin boyu uzuyor mu her cm bir transfer (:En son eraytaskin61 tarafından düzenlendi; 28.06.2017, 21:47.
Yorum
-
İlk olarak HT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWilliam + Andre Gomes + Adrien = Toni Kross.. Şu William'ın Okay'dan farkı falan yok konfederasyon kupası performasına bakarak söylüyorum normal kulüp kariyerinde de harikalar yaratmamış piyasa işte piyasa orda burda görünüyor hop patlıyor adamlar satılıyor..
Yorum
-
İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdulkadirin boyu uzuyor mu her cm bir transfer (:2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedel olmasa da olur Şiliden alabildiğimizi alalım
Ortasahada ki adamları gerçekten çok iyiler.Kuckanın peşinden koşacağıma Marcelo Diaz ve Pablo Hernandezin peşinden koşarım ortasahamız çağ atlar.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeco yine basladi
yalan mı abi şu bıyığa bak , sırf bıyık payından 3-4 overall alır fifa da .
Yorum
-
Bir süredir takip edemiyorum,burada görünce sorayım dedim.Schaub olayı ciddi mi ?If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka Şilili olsa Hernandez'in yerine oynuyor olurdu.Hernandez her ne kadar iyi bir futbolcu olsa da Şili milli takımının en sıradan oyuncusu.Önceden Valdivia vardı Vidal geride oynuyordu.Diaz Jara Aranguiz için felan birşey söylememe gerek yok 4 sene önce başlayarak fazlasıyla söyledim söyleyeceğimi
Aranguiz-Diaz-Hernandez
Bence gayet iyi bir üçlü.Kuckayı Hernandezin yerine koyarsan sanki teknik anlamda eksiklik olacakmış gibi geliyor bana bilemiyorum.
Hocam dediğiniz gibi Şilide okadar kaliteli oyuncu var ki Hernandezin onların yanında sıradan gözükmesi normal.
Şilili İslayı alabilir miyiz acaba adam Ronaldoyu savunuyorEn son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 28.06.2017, 22:18.
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]13290[/ATTACH]
yalan mı abi şu bıyığa bak , sırf bıyık payından 3-4 overall alır fifa da .Abdülkadir'de de var ondan
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum