Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 8jk tinercileri gündeme geldiği andan itibaren adama instagram hesabından etmediği küfürü bırakmadılar.

Gelsin herkese gerektiği şekilde cevabını 'futboluyla' versin.

Bende kızdım çok küfür ettim ama 'Bu kupayı Trabzonspor için de kaldırıyorum' cümlesi ve her zaman kimsenin yapmadığı! şekilde şampiyonluğumuzu savunması kendini affettirebilecek hareketlerdi.

Düşünüyorum da ondan iyisini bulabileceğimiz de yok gibi. Üstelik piyasada yerli oyuncu statüsünde alınabilecek kimse yokken.

Beyler herşey Trabzonspor için geçmişi kurcalamanın faydası yok...
    Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Yerli kontenjanı açısından büyük rahatlık yaratacak Burak.

.............Medel..............
      ....Kucka..........Yazıcı.....
      Visca..................Castillo
      ............Burak...............

20 gol barajını geçer diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bjkde olsa en az 10 milyona satardı bjk bu işi iyi yapıyor.
        Yönetim berecerisi işte. Herkes Fikret Orman'ın cümleleriyle dalga falan geçiyor ama akıllı adam. Doğruya doğru.

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sosa halleder o işi,
          keşke.. ama ben y. yazıcının bu sene oynatılmasından yanayım kesinlikle.. daha geride colman ya da selçuk gibi biri lazım..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yanlış yapıyorsun usta, ben tribüne bordo mavi formalı taraftara el hareketi çeken adamı izlemeye gitmem, hele hele trabzon maçında penaltı aldırmak için kendini yerden yere atan adamı izlemeye hiç gitmem. Gideceklere de mani olmam. Forma falan da almam.
            Benim de kafam karisk ama hakikaten bunlar da bize yakismayacak hareketler yaa... benim için en önemlisi söz verip gitmesinden öte (ki o da önemli) kol hareketi ve bize karsi her seferinde sahtekarliga devâm etmesi... yalniz bu konuda umut'un eline su dökemez, o itnel hiyarinin bizi biçtigi karsilasmada sahtekarligin babasini yapan o çok karakterli denilen umut bulut yapmisti... umut'a laf atmayip burak'a laf atan varsa bu konuda, iki yüzlülük yapar onu da belirteyim yâni...
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Burak'ın el kol hareketi yaptığı taraftarlarımız bunlar gibimiydi? 50. saniye...
              En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 14.07.2017, 21:51.
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o kondisyon ile alakalı değil , castillo biraz akılsız.
                Resmi olarak 58 maça çıktı geçen sezon..Kolay değil.Hemde ilk defa Avrupa gördü.Farklı ortam,yaşam,kültür..
                Futbolcularda insan,robot değil.
                En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 14.07.2017, 21:53.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  keşke.. ama ben y. yazıcının bu sene oynatılmasından yanayım kesinlikle.. daha geride colman ya da selçuk gibi biri lazım..
                  Junuzovic isini bu yüzden istiyordu Ersun Yanal.
                  Okay bu yil ileri dönük oynayacak.
                  Mesajini yazdim kenara [emoji57]
                  Okay aragazi değil de arapaslari verirse elimden dilimden çekeceğin var [emoji23]
                  Yusuf Yazici var bu yil Rodellagaya Antalya macinda verdiği paslardan Burak kossun da cok verir [emoji57]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Şu marşa futbolcularla tekrar klip çekseler...
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yanlış yapıyorsun usta, ben tribüne bordo mavi formalı taraftara el hareketi çeken adamı izlemeye gitmem, hele hele trabzon maçında penaltı aldırmak için kendini yerden yere atan adamı izlemeye hiç gitmem. Gideceklere de mani olmam. Forma falan da almam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      Nasıl gitmiş ise gitmiş, dediğini yemiş doğrudur ama ses bombası ne demek oluyor. Onu alıp atanın ... monte etmesi lazım aslında ama imkanı olmamış belli ki. İnsanın insana yapacağı iş değil.

Burak'ın yaptığını da üstüne almak isteyen alsın. Herkese değil kendisine o bombayı atanadir o kol. Bunu idrak edemeyecek bir şey yok .
                      Kendinden yola çıkarak sana herhangi bir hakaret edildiğinde ya da ses bombası atıldığında ( bu fazlasıyla ütopik ama yaşandı) nasıl tepki verirdin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• .........................onur
                        ..pereira....serdar....durica.....mas
                        ..................kucka....okay
                        ....visca...........yazici...........olcay
                        ...........................burak

Medel çok pahali. Bonservise bir 5 daha veremeyiz. Bu saatten sonra burak, serdar, visca cabuk kaynaşir takima. Oyun kurucu da lazim ama devre arasina kadar olcay yusuf iş birliği ile idare ederiz artik.

Yorum

• Sen adama ana avrat küfret, totosunda torpil patlat sonra o da dönsün yapılanlar için teşekkür etsin.

Beklenti buysa daha çok beklersiniz.

Gittiği zaman biz de kızdık, üzüldük ama o zaman 5me çıkış maddesini koymayacaktın.

Yorum

• 3 milyona biter bu iş.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Hepsi boş laf,almazsan alma derler.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor için 3-5 kelam yazdığımız yerde
                                birbirimize giriyorken

ana bacı küfür yiyen Burak'ın yaptığı kolu çok da büyütmem
                                hele aynı sebeple Onur formasını yere bırakıp savunulmuşken
                                Onur o sebepten yapmadi o isi, sanirim takimin berbat durumundan bikmisti, Hami'nin takimi yönetememesi falan.. bunlar bahane degil o ayri mesele...
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yükleniyor...
                                X