Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yoğunluk burada diye yazıyorum.

Normalde böyle şeyleri fazla büyütmem ama sivas maçı için belirlenen tarih çok alçakça. Trabzonun en yoğun olacağı dönemde 9 günlük bayram tatilini başlayacağı Cuma gününe maçı koyup resmen pislik yapmışlar bence. Pazar günü olsa o maç muhtemelen full kapasite oynardık ama Cuma akşamına ne şehir dışından nede yurtdışından gurbetçiler gelmemiş olcak ve hatta çoğu kişi köyünde olacaktır. Yönetim müdehale etmelidir kesinlikle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yoğunluk burada diye yazıyorum.

Normalde böyle şeyleri fazla büyütmem ama sivas maçı için belirlenen tarih çok alçakça. Trabzonun en yoğun olacağı dönemde 9 günlük bayram tatilini başlayacağı Cuma gününe maçı koyup resmen pislik yapmışlar bence. Pazar günü olsa o maç muhtemelen full kapasite oynardık ama Cuma akşamına ne şehir dışından nede yurtdışından gurbetçiler gelmemiş olcak ve hatta çoğu kişi köyünde olacaktır. Yönetim müdehale etmelidir kesinlikle.

bunu yönetim hal etmeli gercekten

en azindan 1 milyon tl tribün gelirinden olur bu tarih yüzünden kulüp
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Niye uzulurmusunuz bjk teknik direktorsuz kalınca ?
        Yo hayır. Tahmin ettiğiniz şekilde hoşlanacağını düşünmüyorum sadece

SM-C7010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Son gündemi değerlendirirsek şuan ki en önemli gündem maddemiz başakşehir maçı o yüzden tamamiyle maça konsantre olmalıyız transferler gerçekleşmişse bile pazartesi açıklanması daha güzel olur.

Lig hakkında genel bir değerlendirme yapacak olursak gs biraz sallanarak gidiyor ama başında camia tarafından kredisi ve otoritesi yüksek bir hoca var dolayısıyla takımın tekrar toparlanması da mümkün.fb geçen sezon iyi puan topladı bu sene taraftar olarak daha coşkulu görünüyorlar önemli isimlerde aldılar ciddi favori olabilirler.bjk ya geçersek takımı çok dağıttılar ama yinede başlarında sistem oturtma başarısı yüksek bir hoca var geçen sezon ki kadar ağır favori değiller ama yinede ciddi iddiaları var.başakşehir istikrarlı ve kaliteli bir takım her sene ciddi puan topluyorlar bu senede bu muhtemel bir durum.sivas,bursa,konya,kayseri,kasımpaşada üst sıraları zorlayabilecek potansiyele sahip.

Biz bu takımlar içinde nerede oluruz sorusuna gelirsek eğer takım olmayı başarır ve tüm camiayı tek vücut haline getirirsek, iyi oyunla beraber stadı her maç doldurursak orası bizim kalemiz olur ve o puanlar bizi üst grubun içine atar.Geçen sezonki gibi kopuk bir görüntü verirsek o zaman da yerimiz en fazla orta grubun içinde olur.

Bu sezonki transfer politikamız geçen senelere göre daha değişik geçtiğimiz yıllarda yeteneği çok aklı az olanları alıyorduk bu sezon ise yeteneği daha az aklı daha ön planda olanları tercih ediyoruz iki iyi özelliğinde olduğu oyuncuları alma ihtimalimiz yok tek seçenek alt yapıdan çıkarmak ve bizde iki tane bu özellikte oyuncu var onları o kadar kolay elden çıkarmamalıyız.25-30a yakın fiyatlar gelmedikçe gitmeleri gereksiz olur çünkü Abdülkadirde yusuf da bu seviyede bile kalsalar 26-27 yaşlarına kadar yine 10-15 milyon euro eder hemde uzun süre kullanarak satmış oluruz tabii ekstra dediğim gibi 25-30 milyonluk teklifler olursa şimdide değerlendirilebilir.

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yoğunluk burada diye yazıyorum.

Maç saati de belli midir ?
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yo hayır. Tahmin ettiğiniz şekilde hoşlanacağını düşünmüyorum sadece

SM-C7010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Görürsünüz.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bunu yönetim hal etmeli gercekten

en azindan 1 milyon tl tribün gelirinden olur bu tarih yüzünden kulüp
                Para bu dönemde çok önemli haklısın Selçuk ama ben bir o kadar da gurbetçilerin çocuklarının maça gidebilmisini de önemsiyorum. Çocuklar yılda 1-2 kere gidebiliyorken muhakkak maça götürülebilmeli.

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maç saati de belli midir ?
                21:45 hocam.

Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Morteza ve nijeryalı geliyordu dün. Onlarla alakalı bir gelişme var mı ?

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Morteza ve nijeryalı geliyordu dün. Onlarla alakalı bir gelişme var mı ?
                    Geldiler görüşüldü ama 1-2 instagram habercisi dışında yeni bir haber yok. Kap bekleyebiliriz gibi.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İşten çıktım eve doğru giderken bir reklam gördüm şimdi;

" Altınordu futbol okulu Trabzon'da açıldı, kayıt için vs vs "

Tuhafıma gitti biraz .
                      internette aradım bulamadım..inşallah öyle bişey yoktur..
                      sömürge gibi kullanacaklar bizi demektir..
                      oyuncuyu alıp fbye verecekler..
                      yani bir nevi truva atı..
                      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geldiler görüşüldü ama 1-2 instagram habercisi dışında yeni bir haber yok. Kap bekleyebiliriz gibi.
                        Eyvallah hocam sağ ol. İlk iş olarak gazetelere baktım, oralarda göremeyince bir sorayım dedim.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok zamandır var ne yazık ki

Yorum

• biz belçikadan hayır görmedik belçika liginden aldığımız oyuncular hep fos çıkıyor potansiyali olanı da kullanamıyoruz

transfer işleri karman çomana döndü

José Luis Rodríguez, 27, Panama ➤ FC Juárez, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 19 Haz 1998, Chorrillo, Panama

bunu aldık mı şimdi? 20 yaşında potansiyali olan bir oyuncu hesapta soru işareti stoper işleri ne durumda ?
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• hala şu aşamada oyuncu satınca borçların azalacağını sananlar var.

euro,dolar hatta suriye,gana,kamboçya v.s paraları karşısında bile değer kaybeden Türk lirası varken hangi borcu kapatıyorsun ? faizleri geçtim artık kur farkı borcu arttırırken sen geleceğin olacak genç çocukları satarak mı ödeyeceksin borcu ? ahmaklık.

yusuf veya abdüş'ü satalım diyeceğinize bunun için ilgi oluşturacağınıza sosa,burak,olcay gibilerin maaşından kurtulalım deyin de iyi niyetli olduğunuzu anlayalım aksi hikaye kalıyor.

ülke ekonomik iflasın eşiğinde paranın değeri kalmayacak yakında bırakın o çocukları izleyelim doya doya ki onlardan gelecek para şu aşamada seni kurtarmaz ! can suyu olur en fazla.

şu transfer sezonu bitsede özkan sümer dediğini yapsa sonra emre vural gibiler çenelerini kapatsa
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Araba ile geçiyordum fotoğrafını çekemedim

Zaten kendi web sitelerinde mevcut.

.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X