O degilde takimin en iyisi burda ilk sirada satilmaya calisan Kucka.
Bazi kisiler ciddi anlamda takmis adama. Ama gercek o ki takimin en iyi 3 futbolcusundan biri. Kucka düsmani birkac kisi cöp Onazi'yi öve öve bitiremiyorlar
Burağa cok laf soyleyen var yok oyle yok boyle kral bu takımın herseyidir kral yookken sahada 11 tane victor hugo 'nun sefilleri geziyor.Yarın burak gitsin en baş küme düşme adayım Trabzonspor'dur.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Bazi kisiler ciddi anlamda takmis adama. Ama gercek o ki takimin en iyi 3 futbolcusundan biri. Kucka düsmani birkac kisi cöp Onazi'yi öve öve bitiremiyorlar
Bana göre ikiside aynı oranda yeteneksiz ve gereksiz.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Beyler benden size tavsiye bu sezonu pek ciddiye almayın, kötü bir sezon olacak sadece gençlerden ümidiniz olsun. Onların parlaması önemli. Bizim tek derdimiz şu olmalı, 3 sene sonra bu takım şampiyonluğa oynayacak mı? Onu başarmamız lazım gerisi tırıvırı, her sene gelen kötü sonuçlardan sonra yıkıp tekrar yapma hatasını sürdürürsek bu kulüp iflah olmaz.
En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 23.07.2018, 21:22.
Bero castillo okay nası gittiyse onazide o şekilde gider boşa kafa yormayın. 234117573 yaşındaki kucka ve sosaya hangi keriz para verir bunu düşünün bence
Beyler benden size tavsiye bu sezonu pek ciddiye almayın, kötü bir sezon olacak sadece gençlerden ümidiniz olsun. Onların parlaması önemli.
Ben parlak bir genç goremedim butun hazırlık maclarınıda izledim.Unalda maç sonu söyledi belki biri kalır tamamını 1461 yollayacak.zözellikle caferin videolarını felan seyretmiştim youtube dan çok ümitliydim ama tam bir balon muş sıfır sıfırrrrrrrr.
Ben parlak bir genç goremedim butun hazırlık maclarınıda izledim.Unalda maç sonu söyledi belki biri kalır tamamını 1461 yollayacak.zözellikle caferin videolarını felan seyretmiştim youtube dan çok ümitliydim ama tam bir balon muş sıfır sıfırrrrrrrr.
Genclerden Cafer, Hüseyin ve M. Besir takimda kalir. A. Parmak, Yüksel ve Ali Han 1461 degil, direk bonservisiyle baska takimlara verilmeli. Batuhanda yedek ortasaha oyuncularini yedekler gecen sezon gibi. Murat Cem ve Ahmet Hakan 1461'e verilmeli.
Umuyorum kalan 2 hazırlık maçında mümkün olduğunca olumsuz skorlar alırız.
Cahiller kötü sonuçlar gelmedikçe uyanmaz. Usta'nın Yanal aşkı bu şekilde sona ermişti.
Bu kadronun dağıtılıp, yeniden kurulması gerekiyor. Satabildiğimiz kadar adam satmalıyız.
Hala geç değil, 3-4 maç kazanmasak da olur, yeter ki sezonun ilerleyen bölümlerine ve sonraki yıla bir umut taşıyabilelim.
İlk 10 a girerizde bu çileye rağmen borç azalıyor mu azalmıyor mu ? asıl sıkıntı bu bence. Borç azalmıyorsa çöpe giden sene olacak
Ben okadar bile olabilecegimizi düşünmüyorum ama 10.olduk diyelim 10. olacak takıma kim kombine alır kim forma alır kimde heyecan olur.Abi paran yok bari fb nin yaptığını yap adamlar 10 numara gençler buldu 3 seneye geleceğin milli oyuncuları olacak bu çocuklar yani ne yapılmak isteniyor görüyorum ki bunlar hicbir şeyi beceremeyecek paraları yok ,sponsorları yok ,futbolcu izleme birimi yok ,futbolcudan anlayan adam yokkkkk.Bari tüzük değişikliği yapın spor bakanıyla konuşun tff başkanı ile konuşun kongre üyelerinizle konuşun bu kulübü satın Trabzonsporu kurtarın.
Cafer'den cok umitliydim ama gercekten cok kotu goruntu verdi.Cok yavas, cok gucsuz cok heyecanli top ayagindayken. Gercekten cok amator bir oyuncu izlenimi verdi. Bu sene boyunca tipki yusuf gibi takimda kalip a takimla idman yapmasi daha dogru olur. En buyuk zaafi atletizm ve guc bu yuzden saha etkisiz eleman gibi duruyor.
Yorum