Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valbuena Tr'ye gelmeden evvel çok beğendiğim oyuncuydu. O ara forumda yazmıyordum. Yukarıda yazdığınızın on katı örnekte de var tam tersi tarafta...
    Diyorum ya, bunlar arasından seçim yapmak ya da yapamamak tamamen takımların yeteneksizliği. Misal, 6 ay top oynamamış malouda' yı alıp getirdik. Adamı kadro dışı bırakmışlardı . İnsan biraz düşünür alırken, acaba neden diye.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      :d
      İki delici koşusuyla ilk maçına kadar kadroları süslerdi en azından.
      Majeed Waris geldi aklıma istemsiz
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Adam tabi medyaya düşmez bunun neresi düşsün. Duyan gazeteye yazmamıştır bile
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ne kadar maaş alır sizce ? Ben 400 bin euro diyorum
          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oyuncu almaya gönlü yok, boş bulununca bilinç altı dile yansıyor.
            Öyle görünüyor ne yazık ki...
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yaza yaza getirttim Vahid'i )

Dediğin gibiyse iyi transfer yaptık.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Forumda İran ligini ilgiyle takip eden arkadaşlar varmış. Bu futbolu bu kadar mı seviyorsunuz?

Yorum

• bare genc olsaydi...adam 30 yasinda...

sonumuz iyi degil...bursadan sivasdan farkimiz kalmadi ne yazikki
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne kadar maaş alır sizce ? Ben 400 bin euro diyorum
                    10 milyar iran riyali , otomobil ev kirası +4 adet gidiş geliş Tahran bileti.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasıl bir açıklama türüdür anlamak mümkün değil. Ne yapacaksanız yapın, sonra net bir şekilde konuşun.

İmza atarken kalemden emin değiliz, mürekkebi bitmiş olabilir oyuncu geri gidebilir diyecek potansiyel var.
                      çingene pazarlığına başlayacağız diyor kısaca.

Yorum

• tweetteki yorumları okuyorum

inşallah araya menajer girer
                        inşallah pasaportunda sorun çıkar

Yorum

• Nigeria Newsdesk‏Onaylanmış hesap @NigeriaNewsdeskTakip et
                          @NigeriaNewsdesk
                          adlı kişiyi takip et
                          Trabzonspor plot Efe Ambrose signing from Hibernian http://nnd.ng/Qc9cpb via @todayng
                          DiidEmNUYAEhIS6.jpg

Yorum

• İranlıyı değil de yine kimsenin bilmediği Kurzawa'yı alsaydık, coşmuştu buralar. Niye; çünkü adamın ismi güzel, saçları sarı vs. Transfere bakış açımız bu.

Yorum

• Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İran'ın Persepolis takımında forma giyen kanat oyuncusunun transferi için görüşmelere başladıklarını, bu kapsamda da futbolcuyu Trabzon'a getirdiklerini ve sağlık kontrolünden geçireceklerini söyledi.

Futbolcu ile henüz bir anlaşma sağlamadıklarına işaret eden Hacısalihoğlu, "Kendisi Trabzon'a geldi ama henüz bir anlaşma yapılmadı. Anlaşma olur ya da olmaz. Henüz bunları konuşmadık. Sağlık kontrolünden geçecek ve anlaşırsak transfer olacak." dedi.

Hacısalihoğlu, İran Milli Takımı'nda da forma giyen futbolcunun bonservis ücretinin olmadığına dikkati çekti.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nigeria Newsdesk‏Onaylanmış hesap @NigeriaNewsdeskTakip et
                                @NigeriaNewsdesk
                                adlı kişiyi takip et
                                Trabzonspor plot Efe Ambrose signing from Hibernian http://nnd.ng/Qc9cpb via @todayng
                                [ATTACH]15899[/ATTACH]
                                Önceleri iyi oyuncuydu, son durumu nasıl acaba.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X