Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başlarda Omeruo cepte daha iyisi olmazsa o gelecek diyorlardı ama şuanda Omeruo'nun yanına yaklaşacak aday dahi yok.

Karısı bir sonraki takımını belirleyecekmiş. Instagramdan hallederdik ama Özkan dede pahalı der.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hüseyin bile omerou´ya 5 cakar

hiz disi hic bisey yok
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun Yanal, Aykut Demir, Mehmet Ekici ve Erkan Zengin hariç tüm borçlar ödenmiş gözüküyor..
      Ah Usta, ah Iho..
      Allah sizi bildiği gibi yapsın...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Bu nasıl bişey. İsimlerini unuttuğumuz adamlara ödeme yapıyoruz

Yorum

• Douglas gideli yillar oldu hala takimin ona borcu varmış.
        Tamam bu odemelerin buyuk kismi da bankalardan kredi cekilerek yapildi ama önce Iho denen adam sonra da Usta beyefendi bu adamlara odeme yapmadığı gibi, bir de Usta cok bilmiş edalariyla Ekici, Erkan Zengin ve Ersun Yanal gibi adamlarla belli miktarlarla anlaşıp yollari ayirmak varken, en az alacağının 10 kati tazminat ödetmeye mahkum ettiler bu kulübü. Kendi sirketinde yapar mi böyle hatalar, kafasına silah dayasan yapmaz.
        Bu ikili en az Sikeci Aziz kadar zarar verdiler bize. Sayelerinde bir transfer yapmak istedigimizde ( cüzi miktarlara ) 10 tane menajer araya girip, alacağımız oyuncunun kulübüne, ben size bu adamı alacağınız paranin en az 2 katına getiririm diye işleri de mafediyor.
        Ulan Usta, ulan Iho yatacak yeriniz yok sizin.
        Usta sana güvendim ben bir de. Yazık be ne hallere sokmuşsunuz bu kulübü.
        Bu dönem yönetime bu adamlar yüzünden laf etmeye içim el vermiyor be. Elimizde stoper bile yokken, suçu yine de bu yönetime yükleyemiyorum.
        Allah sonumuzu hayretsin.

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 19.07.2018, 00:01.
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• kimse ibanezin sol bek oynamasına bayılmıyor.Ama eger stoper alınmazsa elimizde stoper oynayabilecek uc tane adam var.Hüseyin,akbaş,novak.

Novak stopere cekilince elimizde sok bek oynayacak tek adam bilin bakalım kim?
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bütün gelirler temlikli ilken bu borçları ödeyebilmek bana göre büyük başarı. Bundan dolayı yönetimin arkasındayım
            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
            (Dozer) Cemil Usta
            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bütün gelirler temlikli ilken bu borçları ödeyebilmek bana göre büyük başarı. Bundan dolayı yönetimin arkasındayım
              bu ödemelerin bir kismini zaten o temlikler kapatti

verilen liste sadece özel ödemeler degilki, kulübün su anki toplam giderini siralamislar
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bütün gelirler temlikli ilken bu borçları ödeyebilmek bana göre büyük başarı. Bundan dolayı yönetimin arkasındayım
                Borç daha cok borçlanarak ödenmiş ovulecek bir tarafı yok

Yorum

• Yarin hazırlık maçı var mi ?

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yarin hazırlık maçı var mi ?
                    cuma akşamı 19 : 00 da olması lazım

Yorum

• Abdurrahim Dursun galiba kiralik olarak Giresuna verilmiş.
                      Bence doğru bir iş yapildi.
                      1461'e yollansaydi çocuk tamamen psikolojik olarak biterdi.
                      Yarina kesin belli olur bu transfer işi.
                      Giresun ile 1. Ligde formayi kapip düzenli oynarsa 1 sene sonra Trabzonspor seviyesinde mi değil mi belli olur.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Borclar krediyle odenmis deniliyor. Bi dunya kredi bi dunya borc bi dunya faiz. Yillik gelirin buyuk kismi belki hepsi kredi odemesine gidecek.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kimse ibanezin sol bek oynamasına bayılmıyor.Ama eger stoper alınmazsa elimizde stoper oynayabilecek uc tane adam var.Hüseyin,akbaş,novak.

bir an önce iyileşmesi dileğiyle kamil ahmet oynar diyorum renktaş.. gerek sağ, gerekse sol bek performansını ELİMİZDEKİ beklerden daha iyi görüyorum..

Yorum

• Das sind die Leistungsdaten von Jean-Armel Kana-Biyik vom Verein Karriereende. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

fransa lig 1 tecrübesi oldukça yüksek.süper ligi tanıyor.sözleşmesi 2019 da bitiyor.süper ligde birkça maçta dikkatimi çekti.topla ileri süpriz çıkışlarını görmüştük.alınabilir.

1 milyon avro bonservis ve yıllık 1,5 milyon avro dan 3 yıllık sözleşme yapılır.kendini ispatlamış garanti oyuncu alıyorsun.
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kimse ibanezin sol bek oynamasına bayılmıyor.Ama eger stoper alınmazsa elimizde stoper oynayabilecek uc tane adam var.Hüseyin,akbaş,novak.

Sol bek falan oynayamıyor işte mevzu bu.Bir çözüm bulunacak da ona kalmayacağız.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://www.transfermarkt.de/jean-ar.../spieler/57404

fransa lig 1 tecrübesi oldukça yüksek.süper ligi tanıyor.sözleşmesi 2019 da bitiyor.süper ligde birkça maçta dikkatimi çekti.topla ileri süpriz çıkışlarını görmüştük.alınabilir.

1 milyon avro bonservis ve yıllık 1,5 milyon avro dan 3 yıllık sözleşme yapılır.kendini ispatlamış garanti oyuncu alıyorsun.
                                Garantiliği tartışılır bence. Hem zaten bizimkiler bu paraları verecek olsa almışlardı oyuncu baya bedavaya falan bitirmeyi çalışıyorlar sanırım Bari kiralasınlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X