İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İzin vermiyorlar.İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://sucveceza.yemeksepeti.com/?i...=5448695&cid=1 adamın en iyi yaptığı iş yemeksepetimi? bu beyin gücünü yönetimde neden kullanmıyor?
Yorum
-
İlk olarak holaysa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Moskova'nın transfer yapamaması nedeniyle Rus Ligi'ndeki son maçlarda 11'de forma giymeye başlayan Serdar sakatlandı. Rusya Premier Ligi'nde oynanan SKA Khabarovsk- Spartak Moskova maçına ilk 11'de başlayan Serdar Taşçı 34. dakikada sakatlanarak karşılaşmaya devam edemedi ve yerini Kutepov'a bıraktı. Tecrübeli oyuncunun durumu bugün netleşecek.
HABER 61
3 aydır peşinden koşulan serdarın futbol geleceği soru işareti. Alternatif bir stoper yoksa yönetimin listesinde, işimiz zor.
Ve biz 3 senedir bu cam adamın peşinden koşuyoruz.
Yeter ya vallahi yeter. Adam akıllı oyuncuları önerin şu kulübe artık.
Sosa zaten bizde top oynamaz, Serdar sürekli sakat.
Yahu yaşı genç, İsviçre'den Fransa'dan, Danimarka'dan, Norveç'ten hatta İskoçya'dan adamlar alın artık.
Bırakın İnter'in Milan'nın çöplerini artık yeter ya...Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Adamın maç sonunda yaptığı açıklamalar tam bir hayal kırıklığı. Süper lig' de maçlar oynanırken kadrosuna yeni futbolcular transfer etmeye çalışan tek takım biz miyiz ?
Göztepe teknik direktörü maçtan sonra çıkıp '' stoper bölgesine ve forvet kısmına yeni futbolcular bakıyoruz '' diye demeç veriyor. Sahada futbolcuları bizden iyi oynuyorlar.
Ama bizim takımın ismi futbolcularla anılınca '' futbolcular ilgilenilen isimlerden etkileniyorlar, bunun olmaması gerekiyor'' tarzında açıklama yapılıyor.
Vay arkadaş ya. Benim bildiğim kadrondaki adam, yerine adam alınacak diye DAHA İYİ OYNAYIP KENDİNİ GÖSTERMESİ LAZIM, ama bu bize gelince bahane olarak kullanılıyor.
Kaçamak cevaplar verme HOCAM !!! Çık delikanlı gibi(halilhodzic), istediğin oyuncular alınmadıysa dobra dobra bunlar benim tercihim değil de. Ya da , istediğin oyuncular alınmasına rağmen takıma top oynatamıyorsan, çık ekran başına ben bu işi yapamıyorum de , istifa et git.
Koskoca TRABZONSPOR 2. lig takımları kadar futbol oynayamıyor yazıktır günahtır ya.
Burada bazı arkadaşların bahanesi de sürekli olarak kadro kalitesi. Yahu hocam, hadi diyelim ki bu sene kendimizden iyi kalitede takımlara karşı futbol oynadık.( Ki öyle değil )
Geçen yıl kupa grubundaki, maçları açın bakın. Oradaki takımlarda mı bizden iyidi. Takım top oynamıyor, bırakın birilerini savunmayı.
Yönetim ne kadar başarısızsa, ersun hocada o kadar başarısız. Bu kadar basit .!! Takımın başında ersun hoca değilde, x bir isim olsa çoktan gitsin istemiştiniz. Yapmayın şöyle isimcilik olaylarını.
Yorum
-
Ersun la bu iş olmaz gerçekten olmaz arkadaşlar. Öncelikle motivasyonu sıfır. Görevinin başında kalacak kadar idare eden futbol oynansın maaşını alsın yeter mantığıyla çalışıyor. Onu da geçtim iki yıl olacak takımın ne oynadığını bilen var mı? Göztepenin kadrosu bizim kadrodan iyi mi? Yahu iki pas yapamıyoruz. Nasıl bir sistemle oynadığımız belli değil. İki yıl olacak iki koca yıl. Sabır sabır nereye kadar sabır. Ersun Beyle 100 yıl geçse de şampiyon olamayız. İsteyenle istediği iddaya da varım.
Efendim Ersun Bey giderse kim gelecekmiş. Soruya bak. Yahu arkadaş Dünyada TD kıtlığımı var. İşte bursa Paul Le Gueni aldı getirdi. Sabredeceksem böyle isimlere sabrederim. Bursada başarılı olurmu olmaz mı bilemem. Ama senin kadronla Bursanın kadrosu da bir değil.
Efendim kadromuz kötüymüş de o yüzden Ersun Bey top oynatamıyormuş. İyi kadroyu bende oynatırım. Senin kadron Göztepe tarafından madara edilecek kadar mı kötü. Sonra kadroya inancın yoksa bırakıp gideceksin. Burda koca camiayı oyalamayacaksın. Bu camia senden şampiyonluk bekliyor sabır ediyor. Ama karşılığında en ufak bir umut göremiyor.
Sevgili Dostlar burası transfer başlığı Ersun Bey i eleştirdim. Şimdi transferler hakkında da bir şeyler yazayım da laf olmasın.
Sevgili Başkanım bıktırdın usandırdın. Son 10 gün inşallah hepimizi mahçup eder de takımın istediği oyuncuları takıma alırsın. Ayıp yahu ayıp yılbaşından bu yana nerdeydiniz kocaaaaa dokuz ay boyunca ne yaptınız da şu son 10 güne kaldık. Güya transferler ikinci kamp dönemine yetişecekti. Onu da geçtik transfer sezonu kapanıyor. Bu saatten sonra aldığın adam ne zaman gelecek de ne zaman alışacak da ne zaman oynayacak. Gerçekten ayıp edep yahu...
Not Göztepe maçını izledikten sonra transfere boşa para harcamaya da gerek yok aslında. En büyük transfer NDoye ve Ersun Bey in takımla ilişiğinin kesilmesidir.TRABZONSPOR.
Yorum
-
Bir kere bunu burada ben 3 aydır dile getiriyorum.. Bu adam kronik sakat diye.. Fakat bizimkiler ayrılmıyor peşinden.. Uğraştık yapamadık derler şimdi . hani sakatlık değilde başka bişi olır bahanesi..İlk olarak holaysa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Moskova'nın transfer yapamaması nedeniyle Rus Ligi'ndeki son maçlarda 11'de forma giymeye başlayan Serdar sakatlandı. Rusya Premier Ligi'nde oynanan SKA Khabarovsk- Spartak Moskova maçına ilk 11'de başlayan Serdar Taşçı 34. dakikada sakatlanarak karşılaşmaya devam edemedi ve yerini Kutepov'a bıraktı. Tecrübeli oyuncunun durumu bugün netleşecek.
HABER 61
3 aydır peşinden koşulan serdarın futbol geleceği soru işareti. Alternatif bir stoper yoksa yönetimin listesinde, işimiz zor.
Yorum
-
Alınsa da unuttum bilader.İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta saha on numara falan diyorlar ama bu takıma adam akıllı 1 veya 2 defans alınmassa bu sezonu unutun gitsin.TRABZONSPOR.
Yorum
-
Teknik direktör gitmesi su an ayağa sıkmak olur ama
Su yabancı hoca olmuyor lafzı da tam şehir efsanesi sanki iyi bir yabancı hoca getirdin ya bu takımın başına
Durun bir sayalım yabancı hocaları
Halilhodzic
Hugo bross
Lazaroni
Peter brigel
İsmi akla gelmeyen bir kaç kişi daha
Hani kariyerli iyi yabancı hocaNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Daha öncede yazdım gene yazayım.Ersun Yanal iyi bir hoca lakin şikebahçeden kovulduktan sonra mental anlamda hocalığı bıraktı,bunu bundan önceki gelişinde de görebilirsiniz şimdide.O nedenle dir ki benim kendisinden beklentim kalmadı.Kendi mental sorunları olan birisinin takımı mental anlamda hazırlamasını beklemek hayalcilik olur.İçinde hocalığa dair bir beklenti,hırs kalmamış Ersun hocanın,yoksa söylendiği gibi kötü bir hoca değil Ersun.Basarilar
Sevgiler Saygilar
Yorum
-
Transfer söylentilerinden oyuncular etkileniyor cümlesini neden illa gelecek oyuncular üzerinden yorumluyorsunuz? takımda gideceklerle ilgili bir netlik var mı?İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın maç sonunda yaptığı açıklamalar tam bir hayal kırıklığı. Süper lig' de maçlar oynanırken kadrosuna yeni futbolcular transfer etmeye çalışan tek takım biz miyiz ?
Göztepe teknik direktörü maçtan sonra çıkıp '' stoper bölgesine ve forvet kısmına yeni futbolcular bakıyoruz '' diye demeç veriyor. Sahada futbolcuları bizden iyi oynuyorlar.
Ama bizim takımın ismi futbolcularla anılınca '' futbolcular ilgilenilen isimlerden etkileniyorlar, bunun olmaması gerekiyor'' tarzında açıklama yapılıyor.
Vay arkadaş ya. Benim bildiğim kadrondaki adam, yerine adam alınacak diye DAHA İYİ OYNAYIP KENDİNİ GÖSTERMESİ LAZIM, ama bu bize gelince bahane olarak kullanılıyor.
Kaçamak cevaplar verme HOCAM !!! Çık delikanlı gibi(halilhodzic), istediğin oyuncular alınmadıysa dobra dobra bunlar benim tercihim değil de. Ya da , istediğin oyuncular alınmasına rağmen takıma top oynatamıyorsan, çık ekran başına ben bu işi yapamıyorum de , istifa et git.
Koskoca TRABZONSPOR 2. lig takımları kadar futbol oynayamıyor yazıktır günahtır ya.
Burada bazı arkadaşların bahanesi de sürekli olarak kadro kalitesi. Yahu hocam, hadi diyelim ki bu sene kendimizden iyi kalitede takımlara karşı futbol oynadık.( Ki öyle değil )
Geçen yıl kupa grubundaki, maçları açın bakın. Oradaki takımlarda mı bizden iyidi. Takım top oynamıyor, bırakın birilerini savunmayı.
Yönetim ne kadar başarısızsa, ersun hocada o kadar başarısız. Bu kadar basit .!! Takımın başında ersun hoca değilde, x bir isim olsa çoktan gitsin istemiştiniz. Yapmayın şöyle isimcilik olaylarını.
Onazi belli mi?
Okay belli mi?
Rodallega belli mi?
Ndoye belli mi?
Yusuf Erdogan belli mi?
Hatta ve hatta iyi bir teklif gelse Yusuf Yazıcı satılmaz diyebiliyor muyuz? Cengiz Ünder örneginde oldugu gibi. Hergün bu isimlerle ilgili haberler okuyoruz. Bunlardan hangisi için evet kesinlikle takımda kalacak diyebiliyoruz? Ligin 3. haftası geçmiş böyle plansızlık böyle düzensizlik olur mu?
Niyetim hocayı tamamıyla aklamak değil. ama sorun başlı başına hoca değil. giderse herşey güllük gülistanlık olmayacak. bir cümle kurup memnuniyetsizliğini belli etti diye yönetime gider yapmış oldu deniyor. vahid gibi mi yapması lazım sözünün dinlenmesi için. onu da yapsa begenmiyosan istifa et denir. 3 aydır becerilip bi stoper alınamadı. okay varken kucka alınır mı deniyor. planlamanın okay-kucka olduğuna nerden bu kadar eminiz? haziranda kucka geldi. yanına alınacağını en azından benim düşündüğüm 2 tane adam etrafında 2 aydır dönüp duruyoruz. onun parası bunun eşi yok menajeri kıldı tüydü transfer dönemi nerdeyse bitiyor.
Hoca çok isteksizmiş ,ruhsuzmuş, kenardan bagırmıyormuş vs. vs... nerden ölçüyosunuz nerden biçiyorsunuz gerçekten anlamıyorum. stadda gördüğümü söyleyim. okay konya maçında o hatayı yaptığı zaman hoca sahanın içine girdi nerdeyse okaya dalıyordu. çok sert tepki gösterdi.şimdi sen bunu tv den görmedin. verdiği tepkilerin birçogunu tv den görmüyorsun. nasıl bu kadar emin kanaat sahibi olabiliyorsun? illa kenarda takla mı atsın ya da birileriyle mi dalaşsın? böyle yaptığı zaman rağbet görecek demekki.
Sorun en başta sorumlu yönetim olmak üzere plansızlık. gidecek ve geleceklerle ilgili hala bir netligin olmaması. gs nin 2 ayda yaptığı hamleyi 2 senedir yapamamak. ilk önceliğimiz hoca değiştirmek olmamalı.There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 yıldır futbol namına ilerleme yok ben bu takımın basında hoca olsam utancımdan yerin dibine girerdim Ersun Yanal da gurur yok maalesef
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum