Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    günün en güzel haberi castro nun gidişi oldu. bir anadolu balonundan daha kurtulduk
    Yalnız Kasımpaşa Avrupa Kıtası'nda...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Colmanin bandanasi
      Yattaranin sari saclari = Bongonda.

Nedense bu cocuktan umitliyim

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Yanlışım varsa düzeltin ama, bu takım ceza sahasında topla en çok buluşmasına rağmen sonuçlandırma oranı en düşük olan takım. Soru işareti bırakmayacak bir golcü ihtiyacımız ortada iken merkez orta saha ve defansif orta sahaya 3 ismin geçmesi bana okay-onazi ikilisinin bir ya da ikisinin gönderileceği hissiyatı da vermiyor değil.

Durica-Uğur stoperleri ile şampiyonluğa ne kadar oynanır? Durica'nın sakatlanması durumunda neler yaşayabiliriz?

Kamp başladı, ve bizde yine transferler yok. Her zamanki gibi bekleyip göreceğiz. Umarım rodellaga ve n'doye ile sezona başlamayız.
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başakşehir clichy' i istanbula getirmiş... Adamlar benim verdiğim vergiler ile transfer yapıyorlar sövmemek için kendimi zor tutuyorum. Devlet destekli kulüp ne demek ya tövbe estağfurullah...
          İsparktan iyi para geliyor demek ki. Nasıl oluyorda maliyet gideri sıfıra yakın olan bir işletme zarar açıklıyor diyordum bende

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Poloz Rusya disina kolay kolay çikmaz, genelde ruslar öyledir zâten.... yalniz bize gelseydi iyi olurdu, Rostov'u SerdarAzmoun ile sirtlayan adamdir kendisi, rus milli takiminin da golcüsü artik... ama genelde 2'li ileri uç hattinda oynar, tek oynasa belki çok verimli olmayabilir...
            Seydaev'in intikâmi diyorlarsa demek ki Ramil'i seviyorlarmis, ama Poloz = Ramil x3
            Bilal'in gsyi, babasinin Trabzonspor'u tuttugunu biliyordum da Ferdi'yi bilmiyordum, gerçekten Trabzonlu ve Trabzonsporlu mu ?? Onu da oguzhan gibi cücüslerde görmeyelim yaa, bize gelmeyecekse istedigi yere gitsin ama cücüslere gitmesin, gidiyorsa ayip eder Trabzonsporlu olduguna inanmam, kim ne derse desin...
            Sardar azmoun

ciddi yetenekli bir oyuncu bitiriclik, hava topu , hız,zıplama, top kontrolü, 1e1 de çok etkili , çok rahat adam geçiyor, çok beğendiğim bir oyuncu keşke gelse.

Zamanla daha da güçlenirse çok büyük yerlere gelir, oynadığı takımda defansif futbol oynuyor , hücum ağırlıklı takıma da alışması zaman alır ama yetenekleri muazzam

Berdyev rubin e gitti galiba o da babası yerine koyduğu için oraya gidebilir ama zor gibi

1 yıl sözleşmesi kaldı

keşke olsa...
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

• Serdar demişken

suat Serdar

Iyi oyuncu u20 dünya kupasında güzel işler yaptı, çok güzel yatırım olur

kenan karaman da denenebilir

forvet arkası ve kanatlarda oynayabilen bir oyuncu
              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
              HAMİ AYAZ

Yorum

• deneme şansımız yok ama tahminim şudur

bütün yıl Roda ya da Damdoy tek oynarsa Roda daha çok gol atar

ama Damdoyun oynadığı takım daha çok gol atar

toplamda ikinci seçenekte daha çok gol olur

Damdoy oynayıp Roda sıkışan maçlarda ya da sonradan oyuna girer ise takım biraz daha çok gol atar
                çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                RİLKE

Yorum

• damdoyu geçtim rodayı yedek bırakacak kendisi bile itiraz edemeyecek kalitede bir forvet alacaksin ki şampiyonluğa oynayabilesin.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1.69 boy. 23 yaşına kadar hiç bişey yok. Önyargılı yaklaşmak istemem ama bunu alıp oynatırsan abdülkadiri neden beklettin o kadar oynatmadın hiç derler adama.
                    o konuda sonuna kadar haklısın levent 2 seneye yakın sakatlıklar sebebiyle futbol oynamadı yoksa cok farklı yerde olurdu.ama su asadamada abdulkadir varken hic gerek yok.

Yorum

• Damdoy'un satılıp bir forvet alınması gerekli gerçekten...
                      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İsparktan iyi para geliyor demek ki. Nasıl oluyorda maliyet gideri sıfıra yakın olan bir işletme zarar açıklıyor diyordum bende
                        ispark dan fis almayı unutmasın kimse bu konu cok hassas konu.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serdar demişken

suat Serdar

Iyi oyuncu u20 dünya kupasında güzel işler yaptı, çok güzel yatırım olur

kenan karaman da denenebilir

forvet arkası ve kanatlarda oynayabilen bir oyuncu

Kenan Karaman değilde bu çocuk beni çok etkiledi izlediğim maçlarda https://www.transfermarkt.com.tr/noa...spieler/283001

İlerde büyük takımlarda oynamaması çok büyük sürpriz olur.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• levet ayçiçek uygun maliyette olursa alınabilir. yatırım amaçlı. kiralik ver oynayacağı bir takıma biraz form tutsun satarsın iyi fiyata. ya da baktın bu çocukda iş var, alırsın takıma.

Yorum

• Aston villadan fildişili forvet JONATHAN KODİJA var.
                              19 gol atmış championshipte.
                              Carew-fatihtekke tarzı bi adam.
                              Boyuna göre hızlı, tekniği fena sayılmaz tek top oynayabilir, kafa topu, iki ayağını da etkili kullanabiliyor .

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Şaka maka bu sekistas Pepeyi alıyor herhalde...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X