İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Yanlışım varsa düzeltin ama, bu takım ceza sahasında topla en çok buluşmasına rağmen sonuçlandırma oranı en düşük olan takım. Soru işareti bırakmayacak bir golcü ihtiyacımız ortada iken merkez orta saha ve defansif orta sahaya 3 ismin geçmesi bana okay-onazi ikilisinin bir ya da ikisinin gönderileceği hissiyatı da vermiyor değil.
Durica-Uğur stoperleri ile şampiyonluğa ne kadar oynanır? Durica'nın sakatlanması durumunda neler yaşayabiliriz?
Kamp başladı, ve bizde yine transferler yok. Her zamanki gibi bekleyip göreceğiz. Umarım rodellaga ve n'doye ile sezona başlamayız."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir clichy' i istanbula getirmiş... Adamlar benim verdiğim vergiler ile transfer yapıyorlar sövmemek için kendimi zor tutuyorum. Devlet destekli kulüp ne demek ya tövbe estağfurullah...
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePoloz Rusya disina kolay kolay çikmaz, genelde ruslar öyledir zâten.... yalniz bize gelseydi iyi olurdu, Rostov'u SerdarAzmoun ile sirtlayan adamdir kendisi, rus milli takiminin da golcüsü artik... ama genelde 2'li ileri uç hattinda oynar, tek oynasa belki çok verimli olmayabilir...
Seydaev'in intikâmi diyorlarsa demek ki Ramil'i seviyorlarmis, ama Poloz = Ramil x3
Bilal'in gsyi, babasinin Trabzonspor'u tuttugunu biliyordum da Ferdi'yi bilmiyordum, gerçekten Trabzonlu ve Trabzonsporlu mu ?? Onu da oguzhan gibi cücüslerde görmeyelim yaa, bize gelmeyecekse istedigi yere gitsin ama cücüslere gitmesin, gidiyorsa ayip eder Trabzonsporlu olduguna inanmam, kim ne derse desin...
ciddi yetenekli bir oyuncu bitiriclik, hava topu , hız,zıplama, top kontrolü, 1e1 de çok etkili , çok rahat adam geçiyor, çok beğendiğim bir oyuncu keşke gelse.
Zamanla daha da güçlenirse çok büyük yerlere gelir, oynadığı takımda defansif futbol oynuyor , hücum ağırlıklı takıma da alışması zaman alır ama yetenekleri muazzam
Berdyev rubin e gitti galiba o da babası yerine koyduğu için oraya gidebilir ama zor gibi
1 yıl sözleşmesi kaldı
keşke olsa...“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
deneme şansımız yok ama tahminim şudur
bütün yıl Roda ya da Damdoy tek oynarsa Roda daha çok gol atar
ama Damdoyun oynadığı takım daha çok gol atar
toplamda ikinci seçenekte daha çok gol olur
Damdoy oynayıp Roda sıkışan maçlarda ya da sonradan oyuna girer ise takım biraz daha çok gol atarçünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.69 boy. 23 yaşına kadar hiç bişey yok. Önyargılı yaklaşmak istemem ama bunu alıp oynatırsan abdülkadiri neden beklettin o kadar oynatmadın hiç derler adama.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsparktan iyi para geliyor demek ki. Nasıl oluyorda maliyet gideri sıfıra yakın olan bir işletme zarar açıklıyor diyordum bende
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar demişken
suat Serdar
Iyi oyuncu u20 dünya kupasında güzel işler yaptı, çok güzel yatırım olur
kenan karaman da denenebilir
forvet arkası ve kanatlarda oynayabilen bir oyuncu
Kenan Karaman değilde bu çocuk beni çok etkiledi izlediğim maçlarda https://www.transfermarkt.com.tr/noa...spieler/283001
İlerde büyük takımlarda oynamaması çok büyük sürpriz olur.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
Yorum