Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nurgülün dediği italyan forvet, italyada oynayan biri olmasın? Olayı yanlış mı anladı acaba. İtalyan forvet gelmiyor aklıma.
    İtalya ' da oynayan forvettir o. Sonuç olarak doumbia' nın takımı roma, bacca' nın takımı Milan.. Tabi bacca tamamen hayal ürünü

Yorum

Nurgülün dediği italyan forvet, italyada oynayan biri olmasın? Olayı yanlış mı anladı acaba. İtalyan forvet gelmiyor aklıma.
      Belotti h.o
      design is my passion

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        S.A. forum ahalisi. Sezer Badur pardon Kucka reis ne zaman geliyor
        A.s [emoji4] [emoji4]
        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir an sende mi diyecektim Forumda o tarz adamdan bir tane olması yetiyor, ikincisi kalpten götürür
          Engelle kurtul diyecegim ama o da olmuyor mesajlari alintilaniyor =(

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İtalyan forvet işi bana yaş geliyor. Yani bir grupta Balotelli, İmmobile falan alamayacağımız adamlar var diğer tarafta da adı geçenlere kıyasla çok sönük kalacak oyuncular var ki gazeteciler bu yaz neyi bildi erkenden forvetin ırkını bilsinler başkan bile bilmiyordur şu an en az 4-5 farklı seçenek vardır ilgilendiğimiz.
            Umarım saçma sapan birini almazlar. Bütün sezon çöpe gider. Forvetin atamadıklarıyla iç geçirir dururuz.

Yorum

• bazı arkadaşlara forum geleneğini ve tanımını anlatmak gerek epey yanlış anlamışlar .

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İtalya ' da oynayan forvettir o. Sonuç olarak doumbia' nın takımı roma, bacca' nın takımı Milan.. Tabi bacca tamamen hayal ürünü
                Doumbia profili itibari ile ligimizi süpürür. Gignac abartısız efsane olur. Bacca maliyeti çok çok fazla olur. Her türlü gignaca fitim ben.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Belotti h.o
                  Başkan hastaneler zincirini mi sattı da haberimiz yok 😀😀

Yorum

Başkan hastaneler zincirini mi sattı da haberimiz yok 😀😀
                    Gene kurtarmaz doumbia veya gignac kurtarır bizi
                    design is my passion

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bazı arkadaşlara forum geleneğini ve tanımını anlatmak gerek epey yanlış anlamışlar .
                      Bilinçli olarak sizi yiyorum mu diyosun yani

Yorum

• İlk olarak Sonne tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Engelle kurtul diyecegim ama o da olmuyor mesajlari alintilaniyor =(
                        Her fikirden görüşe açığım. O tarz adamları gördükçe, aytaç tarzı adamlar niye kadrolara alınıyor ya da ndoye neden ilk 11 de gol atamamasına rağmen oynayabiliyor anlayabiliyorum

Onları da öyle kabul ettik ne yapalım..

Yorum

Bilinçli olarak sizi yiyorum mu diyosun yani
                          tabii ki de hayır , forum dediğin ortam herkesin fikrini özgürce belirttiği , kimsenin başkasına zorla kabul ettirmeye çalışmadan farklı görüşlere açık ve anlayışlı olduğu ortamdır . Burada ki bazı arkadaşlar işlerine gelmeyen bir şey görünce direk farklı yollar ile saldırmayı deniyor ama bunlara alışmanız gerek özellikle belli bir yaş üstü insanların bu davranışları bana çok komik kaçıyor .

okumayanlar için özet : insanlar sizin düşündüğünüz gibi düşünmek zorunda değil , ufkunuzu açın.

Yorum

Doumbia profili itibari ile ligimizi süpürür. Gignac abartısız efsane olur. Bacca maliyeti çok çok fazla olur. Her türlü gignaca fitim ben.
                            Bende tam tersi, doumbia ' ya fitim... Adam hem gignac' tan 2 yaş daha küçük hemde bence başarısız olma ihtimali yok... Önümüzde eto,vagner love gibi örnekler mevcut.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gene kurtarmaz doumbia veya gignac kurtarır bizi
                              Gignaca en çok cardozo severler sevinir. Cardozonun 2-3 tık üstü çünkü

Yorum

Gignaca en çok cardozo severler sevinir. Cardozonun 2-3 tık üstü çünkü
                                Bak bu konuda katılamayacağım işte

Yorum

Yükleniyor...
                                X