İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNurgülün dediği italyan forvet, italyada oynayan biri olmasın? Olayı yanlış mı anladı acaba. İtalyan forvet gelmiyor aklıma.design is my passion
Yorum
-
İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS.A. forum ahalisi. Sezer Badur pardon Kucka reis ne zaman geliyor...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir an sende mi diyecektimForumda o tarz adamdan bir tane olması yetiyor, ikincisi kalpten götürür
Yorum
-
İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalyan forvet işi bana yaş geliyor. Yani bir grupta Balotelli, İmmobile falan alamayacağımız adamlar var diğer tarafta da adı geçenlere kıyasla çok sönük kalacak oyuncular var ki gazeteciler bu yaz neyi bildi erkenden forvetin ırkını bilsinler başkan bile bilmiyordur şu an en az 4-5 farklı seçenek vardır ilgilendiğimiz.
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalya ' da oynayan forvettir o. Sonuç olarak doumbia' nın takımı roma, bacca' nın takımı Milan.. Tabi bacca tamamen hayal ürünü
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelotti h.o
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan hastaneler zincirini mi sattı da haberimiz yok 😀😀doumbia veya gignac kurtarır bizi
design is my passion
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı arkadaşlara forum geleneğini ve tanımını anlatmak gerek epey yanlış anlamışlar .
Yorum
-
İlk olarak Sonne tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngelle kurtul diyecegim ama o da olmuyor mesajlari alintilaniyor =(
Onları da öyle kabul ettik ne yapalım..
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilinçli olarak sizi yiyorum mu diyosun yani
okumayanlar için özet : insanlar sizin düşündüğünüz gibi düşünmek zorunda değil , ufkunuzu açın.
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoumbia profili itibari ile ligimizi süpürür. Gignac abartısız efsane olur. Bacca maliyeti çok çok fazla olur. Her türlü gignaca fitim ben.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGene kurtarmazdoumbia veya gignac kurtarır bizi
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGignaca en çok cardozo severler sevinir. Cardozonun 2-3 tık üstü çünkü
Yorum
Yorum