İlk olarak Hakan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bence Özkan Doğan Eysseric için orada..Sözleşmesi bitmiş oyuncu.
Sağ açık,sol açık ve 10 numara oynuyor.Yaşı da 25. Fena bir sezon geçirmemiş.. Şahsen beni mutlu eder. Bakalım hayırlısı..
Valentin Eysseric, 33, Fransa ➤ Iğdır FK, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 450 bin € ➤ * 25 Mar 1992, Aix-en-Provence, Fransa
Ek : Paul Bayssenin de sözleşmesi bitiyormuş.Takım kaptanı.Stoper
Paul Baysse ➤ Fransa'den eski futbolcu ➤ Stoper ➤ Son kulüp: FC Girondins Bordeaux B ➤ * 18 May 1988, Bordeaux, Fransa
Balotelliye imkan vermiyorum.En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 18.06.2017, 02:02.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Özkan Doğan Eysseric için orada..Sözleşmesi bitmiş oyuncu.
Sağ açık,sol açık ve 10 numara oynuyor.Yaşı da 25. Fena bir sezon geçirmemiş.. Şahsen beni mutlu eder. Bakalım hayırlısı..
https://www.transfermarkt.com.tr/val...spieler/126687
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]13195[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Özkan Doğan Eysseric için orada..Sözleşmesi bitmiş oyuncu.
Valentin Eysseric, 33, Fransa ➤ Iğdır FK, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 450 bin € ➤ * 25 Mar 1992, Aix-en-Provence, Fransa
Ek : Paul Bayssenin de sözleşmesi bitiyormuş.Takım kaptanı.Stoper
Paul Baysse ➤ Fransa'den eski futbolcu ➤ Stoper ➤ Son kulüp: FC Girondins Bordeaux B ➤ * 18 May 1988, Bordeaux, Fransa
Balotelliye imkan vermiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/FIRTINAKENAN/sta...04658179665920
Kenan abimiz noktayı koymuş.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyiyse bonservisi elinde 25 yas civari oyuncular almak en guzeli
Sözleşmesi bitmiş,25 yaşında.Bence de mantıklı transfer.
Fransada vergi oranı fazla net olarak 700-800 bin euro civarı kazanıyor sanırım..Taliplisi çoktur ama bizim lig de kazanabileceği parayı öneren takım olmayabilir..
Yıllık 1.5 m euro + yıllara bölünmüş şekilde toplam 1 m euro imza parası ile ikna edilebilir bence.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Her zaman söyledim forvet dediğin italya görecek, forvet italya liginde belli olur.
Duvan Zapata zu everton (napoli 25 m istiyor), belotti satılırsa zu torino
Bizim italyan alabileceğimiz tek forvet matri ?
neyse bir denklem kuralım
Zapata zu everton
Sandro zu Everton
Lukaku zu chelsea
Niasse zu ?
Batshuayi zu ?“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]13195[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegollerin hepsine baktım bizim ligin defans kalitesi en az 4-5 gömlek üstün oradan.
Yorum
Yorum