İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
-
Transferde ismi gecen oyunculari goz onunde bulundurursak sanirim son yillarin en guclu, saglam ve genis kadrosuna sahip olacagiz izlenimi veriyor. Burda tek sikinti bjk gs fb basaksehir antalyada ayni sekilde guclu bir kadroyla bize rakip olacaklar. Bu sene zayif rakip olmayacak. Hepsi hatalarindan ders cikarmis basariya ac eksiklerini tamamlamis yildiz oyuncularla karsimiza cikacak.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra YES'e güvenim kalmadı. Bir de tam biz haberi girecektik onlar hızlı davrandı yazmış. Şaka gibi.
PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi) iyi biri eyvallah da gazetecilik meslegi kendisi icin maalesef uygun degil.ulkede spor haberciligi ölmüş. ben hic bir soylentiye inanmiyorum. doumbia şu an benim icin bir forum efsanesi içi boş. bir yonetici detay verene kadar inanan da bosuna inaniyordur.
Yorum
-
En son Fatih Cengiz tarafından düzenlendi; 18.06.2017, 01:53.Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Doğan Nice'tan fotoğraf attı. Eysseric ismi gerçek olabilir.
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayni videoyu her lig icin yapabilirsin.
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYonetim almak istedigi oyuncu tipine uyuyor. Olma ihtimali var. En azindan talip olma ihtimalimiz var alamazsak bile. Bonservisi elinde Hem genc hem kanatlardada oynayabilen bir 10 numara. Bize katkisi olurmu bilemiyorum. Ismini son bir aydir duymaya basladik.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam Alpdündar diye medya şirketi de kurmuş şaka gibi ya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Emre Veli tarafından düzenlendi; 18.06.2017, 02:02.
Yorum
Yorum