Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Caceres tekrar gündeme gelmeli
    PL'de oynamaması doğal
    sağlıklı adam bile oradaki tempoya alışmaya zorlanır
    30 yaşında
    hızlı stoper ihtiyacımızı en üst seviyede karşılar
    bu kumar oynanmalı

Yorum

• Kaan Ayhan hakkında çok bi fikrim yok ama 3 mevkide birden oynaması sebebiyle iyi bi yedek olabilir diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonsporun olacak adamlara ihtiyacı yok olmuş adam alıp şampiyon olacaksın deniz türüç felan aynı okay gibi olur en fazla 5. olursun.viscayı.ndiayeyi alamıyorsan sus otur yerine şampiyonluk neyine.
        Nesi varmış okay'ın ligin en iyi ortasahalarından biri. Hatta istatistiksel olarak defansif anlamda en iyisi.

Yorum

• En az 2 orta saha, 1 forvet, 1 stoper. Ha olursa bir de sağ kanat harika olur. Ama önce N'Doye, Aytaç, Onazi vs. ve kiralıkları elden çıkarmak gerek.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Caceres tekrar gündeme gelmeli
            PL'de oynamaması doğal
            sağlıklı adam bile oradaki tempoya alışmaya zorlanır
            30 yaşında
            hızlı stoper ihtiyacımızı en üst seviyede karşılar
            bu kumar oynanmalı
            Ona bu hali ile verilecek maksimum ilk sene 400 bin euro arti mac basi sozlesme olur. Sonra performansina gore artirilir. Menejer parasi falan da verilmez. Ama adamin istedigi hoop en az 1.5-2 milyon euroluk garanti sozlesme. Bildigin yikilacak bos mezar ariyo.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Şu son maçın bize kalması hiç iyi olmadı..Tam lig bitti derken gereksiz bir tartışmanın içine düştük..
              Düşmanlar ortaya çıktı.Bu saatten sonra 50.yıl çok daha zor geçecek...Herkesi yenmek zorundayız.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ndiaye'yi biz almazsak gs alir, yararlı da olur.
                Insallah alirlar da Ndiaye yi begenmeyen sevgili Real Madrid gorunumlu Trabzonsporlu taraftarlarimiz önce gitti diye zevkten sonra niye almadik ki dite kahirdan... Brumadan gelecek para ile Ndiaye veya Viscadan birini veya ikisini alacaklarini dusunuyorum ikisi de Tudor un oyun yapisina uyacak isimler.

Yorum

• Bence Ndiaye gelecektir. [MENTION=11367]Burak[/MENTION]'a guveniyorum ben
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Transfer başlığını bari rahat bırakın. Kininizi ötede kusun, safsatalarınızı masallarınızı ötede anlatın.

Yorum

• Bruma leipzig'de.

Yorum

• Hiç duyum yok.

Yorum

• Ne tıkırtı ve ne sıkırtı...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ndiaye bir Talisca gibi bir anda cikip belki takımı ipten almaz ama Talisca gibi takimi da her mac eksik oynatmaz..

Gol yükünün bölündüğü bir takimda Ndiaye cok is yapar.

Rodellega eleştiriliyor niye elestiriliyor onu da anlamiyorum..Rode attiklariyla degil kacirdiklariyla da cok iyi transfer..Ndiaye de benim icin ayni sekilde olacaktir.

Ideal 11 i kurana kadar zaten bi 3 sene gececek o süreçte bizi yukarılara taşıyıp orada tutacak hata payinin olmadigi transferler lazim Rodellega Ndiaye hatta hatta alabilirsek Visca cok dogru transferler.
                            Hocam iyi diyorsun güzel diyorsun da, Talisca bu sene 8taşa en az 4 maç sadece kendisi kazandırmıştır. Bir kişi eksik oynatsın ya da oynatmasın, bir takımın yükünü çekiyorsa o oyuncu sahada kalmak zorundadır. Alex de bir kişi eksik oynatıyordu, ha keza jardel de öyleydi ama adamlar sırtında taşıyordu takımı. Her zaman yetenekli adamların çok koşması gerekmediğine inanırım, ndiaye ise düz futbolcu ve tempolu oynadığı sürece oynayabilir. Yavaş oyunda kendini gösteremez.

Yorum

• Dün yazmıştım yine yazayım, Ndiaye bu takıma gelecek ise , takas + maximum 2 milyon euro verilmeli. Geldiğinde ise 10 numara pozisyonunda değil 8 numara pozisyonunda oynamalı. Şahsım adına, seneye yusufu 8 numarada deneyip, ndiaye' yi 10 numarada oynatacaklarına tam tersinin olmasını isterim.

Visca gelecek ise yine maximum takas + 2- 2,5 milyon euro' ya gelsin. Zaten maximum verebileceğimiz bonservis 11 12 milyon euro. Bunun yarısına gidip ndiaye ve visca' yı almak mantıksız. Ki , bizim şuandaki kadromuzun kanadına takım oyuncusu değil , kreatif özellikli birinin gerektiği de sezon boyunca gözlemledik.

Eskiden bir yattara vardı, g saray, şikebahçe, 8 taş sırf o adam var diye savunmada 2 3 kişi bırakmak zorunda kalırdı. Şimdi gelen geçen üstümüze yüklenmeye çalışıyor. Bu tarz adamlar her zaman tehlike oluşturur. Tehlike oluşturmasa da, sahada olması başında 2 adam olması için yeterli oluyor.

Forvete ise, kesinlikle tartışılmayacak ve ayakları temiz bir isim alınmalı. Senelerdir bu takımın gol sıkıntısı çektiğini görmeyen kalmadı, bizim yönetimler haricinde.

Orta saha kısmına ise, Okayla oynaması için tempolu, ayaklarına hakim ve colman gibi 30 40 metreye temiz pas servisi yapabilecek bir isim şart.
                              Ben bu adamın defansif yönünün çok olması kısmında ısrarcı değilim olmasa da olur.
                              Deniz Türüç, emre akbaba gibi isimler için 2 3 milyon euro' lar konuşuluyor ise onlara da şuan oldukları takımlarda başarılar dilerim. Umarım istedikleri yere gelirler.

Kadro derinliği için, bedava olacak Tunay içinde olumluyum. Para verilip alınacağına böyle bedava ama avrupa görmüş futbolcuların alınması iyidir. Kadromuz çok dar ve sahaya hamle yapılabilecek oyuncu yok.

Benim için en önemli kısım ise, Hocam Allah rızası için şu Abdülkadiri oynatmayacaksan bir takıma kiralık gönderilmesine izin ver. Çocuğu tam gelişim çağında alt yapı ve idmanlarda çürüttün. Yetenekleri zamanla kaybolacak diye korkuyorum.

Yorum

• Ahh Ndoye nolurdu yolunu şaşırsanda Bjk ye gitseydin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X