Castillo'dan bir anda soğudum böyle gereksiz hareketler yapmamak lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma rakip presi acayip sert yapıyor. Canı yandı ki vurdu.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArap ülkelerindeki İngilizce eğitimi bizim ülkemizden çok daha iyi. Birçok kişi İngilizce bilir...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlabilir ona bir şey diyemem. Olanı söyledim haklı haksız konusuna girmedim.Ben ekleme yaptım üzerine.
MCMLXVII
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDurica boş topçu.
Bir laf söylenmeyen o kalmıştı es geçmeyelim.
Yorum
-
CASTİLLO için dedıgım yorumlar gecerlı . Onazi aylarca instagramdan twştterdan resımlerımızı begenırken , castillo nun lıgı coktan baslamıstı . yanı castıllo hazır olması lazım . ama gordugumuz gıbı hızı harıc hiçbir özellıgını goremedık . 5 metre topu suremedi ..
Matus bero = sefa yılmaz . hiçbir ozellıgı on planda degıl dümdüz topçu61
Yorum
-
Transferlerimiz hakkında ibanez için teredütteydim ama gayet yeterli gözüktü geçen maç Güraydan iyi olduğu kesin.diger transferlerimize zaten laf yokEn son eraytaskin61 tarafından düzenlendi; 09.08.2016, 21:31.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo daha da kötü.. zeki ve ingilizce.. hadi arapça desen sübhaneke falan sallar bişeylerTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum