Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Castillo'dan bir anda soğudum böyle gereksiz hareketler yapmamak lazım.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Castillo'dan Yattara bekleyenler vardı heralde.. Castillo %99 hız , hızlanma ve kıvraklığıyla adam eksilten bi futbolcu öyle müthiş hareketler beklemeyin.. Arada yapar ama çok nadir olur..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ama rakip presi acayip sert yapıyor. Canı yandı ki vurdu.
        Olabilir ona bir şey diyemem. Olanı söyledim haklı haksız konusuna girmedim.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arap ülkelerindeki İngilizce eğitimi bizim ülkemizden çok daha iyi. Birçok kişi İngilizce bilir...
          o daha da kötü.. zeki ve ingilizce.. hadi arapça desen sübhaneke falan sallar bişeyler
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Durica boş topçu.
            Bir laf söylenmeyen o kalmıştı es geçmeyelim.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olabilir ona bir şey diyemem. Olanı söyledim haklı haksız konusuna girmedim.
              Yok, pardon yanlış anladın abi Ben ekleme yaptım üzerine.
              MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Durica boş topçu.
                Bir laf söylenmeyen o kalmıştı es geçmeyelim.
                İbanez var sırada

Yorum

• Aslar yedekte birazdan girer, Ekici, Okay, Ibanez, Yusuf, Akbaş...
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Maçı nerden izliyorsunuz youtubeden değil mi?

Yorum

• kptanın da tansiyonu düşürmeye gitmesi lazımdı.. sonuçta bi hazırlık maçı.. ne bileyim belki de bu sezona nasıl bi hırs ile hazırlandıklarının göstergesidir diyelim.. ( bu kadar iyimser bakılır yani olaya kendime gülüyorum şimdi )

Yorum

• CASTİLLO için dedıgım yorumlar gecerlı . Onazi aylarca instagramdan twştterdan resımlerımızı begenırken , castillo nun lıgı coktan baslamıstı . yanı castıllo hazır olması lazım . ama gordugumuz gıbı hızı harıc hiçbir özellıgını goremedık . 5 metre topu suremedi ..

Matus bero = sefa yılmaz . hiçbir ozellıgı on planda degıl dümdüz topçu
                        61

Yorum

• Transferlerimiz hakkında ibanez için teredütteydim ama gayet yeterli gözüktü geçen maç Güraydan iyi olduğu kesin.diger transferlerimize zaten laf yok
                          En son eraytaskin61 tarafından düzenlendi; 09.08.2016, 21:31.

Yorum

• Bukadar karamsalik neden anlamadim her gun baska bi takimla cikioruz normaldir aytac ndoye mustafa ve zeki oynayamaz bu takimda orasi net

Yorum

• Okay Aytaç'dan kötü değil ama Okay'ın da iyi olduğunu düşünmüyorum açıkçası.. Onazi, Ekici, Bero üçlüsü denenmeli orta sahada bence.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o daha da kötü.. zeki ve ingilizce.. hadi arapça desen sübhaneke falan sallar bişeyler
                                Abi ne yapıyon sen yyaaa
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yükleniyor...
                                X