İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekweuke > doumbia<=% 100 gignac
Yorum
-
Zeki Yavru
Mustafa Akbaş
Luis İbanez
Aykut Demir
Muhammet Demir
Sefa Yılmaz
Musa Nizam
Yusuf Erdoğan
Aytaç Kara
Dame Ndoye
Diğer Kiralık 1461 oyuncular..
Bunlarla gözünün yaşına bakılmadan ilişki kesilmeli bunlar gittiğinde en büyük transferimizi yapmış olacağız ve sonraki sene için çöp gönderme servisimiz olmamış olacak berrak kafamızla ince eleyip sık dokuyarak oyuncular alabiliriz bu sene bunlar kesin olarak gitmeli takımdan..
Onur-Esteban-Kamil-Pereira-Uğur-Durica-Medjani-Serdar-Mas-Okay-Onazi-Batuhan-Abdülkadir-Yusuf Yazıcı-Kucka-Theo-Castillo-Olcay-Hugo Rodallega- Kanat Transfer- Forvet Transfer- Kanat ve 10 numara oynayan Ortasaha Transferi...
23 kişilik kadro bu olmalı diğer bütün herkes gönderilmeli..
Yorum
-
-
kweuke, rize kümeye düştükten sonra fanatiğe röportajında TS büyük kulüp biliyordum ama değilmiş tarzında konuşmuştu. Bu tweet ne böyle anlamadım belkide hesabı çalınmıştırTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekweuke iş yapar
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaz sezonu başladığından beri, hem yusuf hem abdülkadir için hollanda ispanya tarzı bir yere kiralansın kendini geliştirip gelsin takımı sırtlasın diye baya yazı yazmıştım... Baktım özellikle yusuf için baya laf yedim=) bende bıraktım yazmayı. Gönül ister ki, kendi futbolunu oraların futbolu ile harmanlasın oradaki profesyonelliği görüp gelsin ama göndereceklerini sanmam... Çocuk yetenek abidesi, süper lig de maç oynayamadan bir sezon daha bitirir bu gidişle.
Ben olsam gönderirim
Yusuf Yazıcı Hollandada olsaydı şimdi 20m€ ya İngilterefFransa ispanya daxdi.
Türkiyebu oolmuyor.
Çünkü Türkiye deki Türk topçulara güvenmiyor büyük ligler.
Olsa bile istisna.„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGignaca çöp diyen kweuke iş yapar diyor?
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestil farkı, gignac tipi tombikleri sevmiyorum bana atletik lazım
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestil farkı, gignac tipi tombikleri sevmiyorum bana atletik lazım
Pişurda Pişurda Pişurda
Koy sahana
Bu Zamanın Kızları
Hep oldu salahana
Kitap açtıracağum
Çaykarali hocaya
Bu Zamanın Kızları
Zor giderler kocaya
Elumde demir para
On para on para on paradur
On para
Uçakların suçi yok
Şimdi kızlar zampara
Kitap açtıracağum
Çaykarali hocaya
Bu Zamanın Kızları
Zor giderler kocaya
Karayemiş yaprağı
Yeşildur Yeşildur Yeşildur
Sari olmaz
Anam doğru söylerdi
Bunlardan kari olmaz
Kitap açtıracağum
Çaykarali hocaya
Bu Zamanın Kızları
Zor giderler kocaya
İnipte kıracağum
Derenun derenun derenun
Buzlarından
ALLAH korusun bizi
Zamane kızlarından
Kitap açtıracağum
Çaykarali hocaya
Bu Zamanın Kızları
Zor giderler kocayaTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Yorum
Yorum